• Sanlin90

    Tempkurvor



    Såhär om jag tar bort gårdagens temp men har negativa test dock har brösten börjat spänna igår kväll
  • Sanlin90

    Ganska säker att äl va dag 46 den cykeln för jag kände det då jag fick inte fram förra cykeln på ff. 
    Har inte tempat så länge kontinuerligt men jag har känt äl innan precis som jag kände den här cykeln med smärta och sen slutar flytningarna dagen efter ägget verkar släppa och det har sedan september varit 11 dagar mellan
  • Sanlin90
    Symetrical skrev 2023-02-20 16:49:00 följande:
    På tempen ser det snarare ut som att äl skedde cd 39 förra cykeln, tycker jag. Men självklart spelar ju andra faktorer också in! Du använder inte ältest? 🤔
    Har du pcos, eller varför får du äl så sent i cykeln? Har du testar letrozol eller annat ägglossningsstimulerande?

    Jag tar äl test men får aldrig utslag på dom eller ens ökning så har gett upp med det, har inte pcos men har opererat bort sköldkörteln och har/haft kortisolbrist dom tror påverkar, får inte letrozol pga övervikt tyvärr. 


    hade äl flytningar och älvärk cd 44-47 den cykeln 

  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-02-20 19:44:05 följande:
    Kortisol brist låter rätt alllvarligt 
    varför har du det ? 
    Dom vet inte dom hittar inga orsaker men nu börjar dom misstänka att det gått tillbaka igen, jag har inte addison och det är inga tumörer så dom är förvirrade. 
  • Sanlin90


    Man kan ju bli galen för mindre? Mina bröst spänner väldigt mycket men gör inte direkt ont, bröstvårtorna är småstyva hela tiden och jag va väldigt väldigt trött igår..
    Finns det något som heter låghormonare verkligen? Tänker om det kan vara det jag är, plussade svagt med dottern v 4+1
  • Sanlin90

    Jag funderar på om det kan va så, jag hade magsjuka cd 29-35 ca så det är ju inte omöjligt att jag hade förhöjd temp för jag va sjuk

  • Sanlin90

    Jag hade hög feber över 39 grader på cd 29 och den började magen rejält cd30-35, jag kände mig varm pch kall om vartannat men tempen blev aldrig så feber hög men jag kan mycket väl ha haft förhöjd temp av magsjukan. Har fortfarande inte fått plus eller mens så provade ta bort dom temparna ocj då blev äl på cd 37 istället, vi hade sex cd 35, 38 och 39 så lite hopp finns ändå.

  • Sanlin90

    Ja jag hade fertilt sekret då oxå me trodde det va typ efter äl kladd men misstänker det inte va det :)

  • Sanlin90
    LJM91 skrev 2023-02-22 18:53:40 följande:

    Sanlin90, varför får du inte letrozol pga övervikt? Jag hade liknande långa menscykler som dina, är också överviktig men inga problem att få letrozol utskrivet. Gynekologen nämnde inte något om min vikt, behövde inte ens uppge den. Konstigt att det är så olika.. Finns det någon privat gynekolog i närheten kan jag rekommendera att ringa dit och fråga, ibland är de inte lika stelbenta som landstinget :)


    Jag är extremt överviktig det är därför dom nekar, det är tydligen inte etiskt försvarbart att hjälpa mig att kunna få barn, va hos en privat för ett år sedan med som om möjligt va ännu stelare än landstinget!
  • Sanlin90

    Dom har kollat långtidssocker, det ligger bra :)

    ja det suger att höra men dom menar att det är en större risk att vara gravid i min storlek för jag fick havandeskapsförgiftning första gången

Svar på tråden Tempkurvor