• Soff

    Tempkurvor

    apan95 skrev 2021-01-15 09:44:01 följande:

    Usch va trist <3 känner precis samma efter min graf förra månaden, va så hoppfull. ju mer hoppfull ja är desto hårdare blir fallet sen varje månad. så tufft är det!

    Håller ändå tummarna för dig även om de skulle skita sig denna månad! Kram! <3


    Mm man blir så nedslagen :( känns så hopplöst. Känns som det aldrig kommer gå. Tack <3
  • Soff
    Cattisl skrev 2021-01-25 17:25:18 följande:

    Jag kanske ska omformulera... hur tidigt kan man känna mensvärk före mens? för ömma bröst kan man ju ha pga progesteronet som höjs eller som PMS eller så. Det är inte ett säkert kort att mensen dyker upp..men just mensvärk. Kan kroppen få det redan 1v före mens? Alltså.. VET kroppen redan då att den inte är gravid så att säga haha

    Du sa att du fick känningar att du va gravid äl + 6, men hur vet du att det var det? =) symtom på bebis och äl/pms är ju extremt lika


    Jag kan få mensvärk-känningar till och från 1 vecka innan mens, ibland kan jag känna så tidigt som några dagar efter ÄL. Hittils har det varit kört för mig när jag kännt det, men har ju ingen aning om hur det känns att vara gravid. Vissa har ju beskrivit att dom haft mensvärk innan mens och sen varit gravida, men kanske det ändå känns lite annorlunda.. det hoppas jag få uppleva isåfall ;P
  • Soff

    Du hade en ordentlig höjning så det tror jag absolut. Jag kan få en dip efter temphöjningen ibland, så tror inte det är några konstigheter.


    Undrandee skrev 2021-01-26 10:03:07 följande:

    Kan jag verkligen ha haft äl? Förstår inte min kurva :/


  • Soff

    Jag tycker det ser ut som ÄL kan ha skett CD18-CD19 i.o.m höjningen efteråt.


    Ritzy skrev 2021-01-28 20:21:45 följande:

    Vet inte om någon kan hjälpa mig, men när tror ni ägglossning skett? Jag fick missfall i januari så har ingen aning och nc verkar inte heller ha koll än. Det är antingen cykeldag 15 (står fel i nc-appen, står cd 13 där) eller cd 21. Men cykeln är baserad på när jag fick missfall så det är ju egentligen ingen mens... Får kanske bara vänta till mensen kommer (eller inte kommer) och se.


  • Soff
    Ritzy skrev 2021-01-29 12:33:02 följande:

    Tack för svar! Tror det med, men blir lite fundersam eftersom temperaturen i stort hållt sig över baslinjen sedan cd14...


    Ah okey. Men då håller den sig iallafall över linjen, så jag skulle nog ändå tro att ÄL varit. 
  • Soff

    Om du har förutsedd ÄL idag, så vore det inte konstigt om temphöjningen kommer imorn, eller övermorn, tänker jag. Men bara de närmsta dagarna kan visa om det faktiskt blir så, lite tidigt att säga skulle jag tro. 


    BoringBrick92 skrev 2021-01-31 09:58:05 följande:


    Väldigt oklar graf denna gången. Tycker inte det ser ut som att ägglossning skett, vad tror ni? Hoppas personligen att det misslyckades då jag är sjuk och vi inte fått till det alls.. vore trevligt att få en ny chans senare.
  • Soff
    Lillablåvalen skrev 2021-02-02 08:45:09 följande:

    Tycker min kurva ser så annorlunda ut den här månaden jämfört med den förra månaden? Eller vad tycker ni?


    Kanske lite tidigt att säga vad det betyder men ser väldigt lovande ut :) om tempen fortsätter hålla sig uppe!
  • Soff

    Troligen kommer du få en en höjning imorn eller övermorn skulle jag gissa på. Höjningen kommer ju efter ÄL skett och det kan ju vara så att du haft ÄL nu precis, så inget konstigt vad jag kan se : ) <3  Fortsätter tempen vara låg så är det ju förstås en annan sak. Men hittils inga konstigheter vad jag kan se just nu.


    Fysio1 skrev 2021-02-08 09:23:09 följande:

    Hej! Jag skulle behöva lite hjälp med att tolka mina grafer. Jag får ingen tydlig temperaturökning och får LH+ flera dagar innan NC säger att jag har ägglossning. Hur skulle ni tolka detta?


  • Soff
    Fysio1 skrev 2021-02-08 11:47:11 följande:
    Tack för ditt svar! Det jag tycker är konstigt är att jag får positivt LH-test fler dagar innan ÄL i så fall. ÄL ska ju ske 24-48 timmar efter LH-stegring. Förra cykeln gick det 5 dagar mellan positivt LH-test och när NC beräknade ÄL.

    Ah okey, jag kollade bara din senaste kurva.. skulle gissa på att din ÄL kanske var lite tidigare än vad NC säger då :/ känns ju mest rimligt tänker jag!? men förstår att du blir lite fundersam.. 

  • Soff
    Lillablåvalen skrev 2021-02-08 17:29:08 följande:

    Jag vet inte hur det går egentligen.. Har fortfarande väldigt hög temp som håller i sig. Har Bim på onsdag denna vecka, är alltså på Bim-2 idag. Gjorde ett clearblue early i fredags (bim-6?) och tyckte det såg negativt ut. När jag sedan tittade på det en timme senare så var det ett streck där? Vet att man inte ska kolla på testen efter utgången tid, men blev ändå fundersam. Gjorde därför ett nytt test i lördags med testlagretsstickor och fick upp ett nytt streck - denna gång inom testtiden. Lägger in en bild på det. Har sedan testat med restlagrets stickor både igår och ett idag - båda visade negativt.. Så jag är förvirrad!! Nu orkar jag inte testa mer, så jag väntar till onsdag och ser om mensen kommer eller inte.. Har sjukt ont i brösten hela tiden, det bränner i bröstvårtorna och molvärk som kommer och går. Hade det inte varit för de negativa testen hade jag trott att jag var gravid. Men som sagt, det kommer visa sig förr eller senare


    Tydligt positivt, och tempen förstärker ju bara det hela :) så grattis skulle jag nog också våga säga.
Svar på tråden Tempkurvor