• Sanlin90

    Jag har alltid haft grava nattsvettningar efter ägglossning och även genom hela graviditeten, dom få gånger jag haft ägglossning sedan oktober 2020 har det varit såhär och även innan min dotter blev till samt känt mig extremt varm, jag har ju aldrig lyckats tempa en ägglossning innan så jag vet ju inte om den låga tempen är ?normalt för mig? efter äl men min kropp beter sig som den alltid gjort efter, jag har även mycket växlande typiskt pms humör och min vanliga pms ångest.
    Jag har även haft migrän 3 ggr på en vecka vilket oxå brukar indikera att ägglossning varit så det här med tempen är mycket märkligt.
    Jag har mycket högre temp på dagarna med sedan 8 dagar tillbaka ihop med att jag känner mig så varm men jag har inte feber utan ligger bara högre än jag vrukar (vet att man inte ska kolla under dagarna men jag kan ju inte låta bli) jag känner mig inte sjuk heller och även det här är något som följt mig runt ägglossning innan dottern blev till. 


    jag ska prova att stänga av aircoolern och eventuellt stänga fönstret och se hur tempen blir imorgon tänker jag för det känns verkligen som jag är nästan som lätt nedkyld när jag vaknat Om inte annat lär jag ju veta inom 1,5 v om det är ägglossnings symtom eller om min kropp vara fått totalflippen.

  • Sanlin90


    Kom på imorse att jag glömt logga senaste blödningen som mens istället för spottings för det va MYCKET mer blod än spottings! Men iaf, det verkade göra susen med stängt fönster, avstängd aircooler och sova med påslakan istället för med täcke :)
  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-09-05 06:29:30 följande:
    Härligt ! 
    Jaa ! bara hoppas något fastnar därinne med ;)
  • Sanlin90
    Phie84 skrev 2023-09-05 07:10:04 följande:

    Ni dom har betal-versionen av FF, e de värt det? Eller e gratis-versionen lika bra? 


    Gratis är lika bra, jag tycker bara det är kul att kunna kolla ?charts like mine?
  • Sanlin90

    Tempen håller sig hög idag med på äl+10 tog test men det va negativt/önskestreck ska försöka låta bli imorgon meeen känner jag mig själv rätt går det inte om inte tempen dippar. 


    idag har dock humöret varit bättre men mina bröst har ?svällt upp? och jag är fruktansvärt varm hela tiden verkligen kokar, har hög puls med men jaja det återstår att se!

  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-09-07 16:53:11 följande:
    Ok du får se vart det barkar 
    Ja, fortsatt lila idag som igår.
  • Sanlin90

    Ja lila=lika hehe!
    idag är den lägre men borde utesluta då dottern höll mig vaken en bra stund vid 4-5 ungifär sen vaknade vi vid sju, jag känner fortfarande av värmevallnkngarba men dom va inte så illa igår men började direkt idag igen, lite lätt ont i huvudet idag med men mitt humör har vänt och är inte alls så pms tjurigt som innan märkligt nog!
    har väldigt ådriga bröst och bröstvårtor som styvnar hela tiden samt någon dragande smärta från äggstockarna snarare än regelrätt molvärk! 


    just nu sitter jag och håller mig så jag kan testa när sambon och dottern gått iväg till förskolan ;)

  • Sanlin90


    Jag har testat negativt ich nu har tempen sjunkit i några dagar, har migrän idag igen med så tror mensen är på intågande :(
Svar på tråden Tempkurvor