• Sanlin90

    Tempkurvor

    Såg dock när jag la in dom att jag skrivit in fel temp i nc en dag och vid ändringen blev den såhär, min hjärna lär väl funka som kvicksand känns det som hur jag nu kunde få 65 till 78 Tungan ute

  • Sanlin90

    Den ökade till 36,69 idag men inga 36,80-,90 som du säger, har lite molvärk idag 

  • Sanlin90


    Idag ökade tempen rejält och jag har fertila flytningar idag, inget igår men jag kan väll inte få det efter äl isf? Ska ta äl test idag och några dagar tänker jag, lite ont i vänster sidan med. 
  • Sanlin90


    Jag tänkte börja med provera idag men nu blir jag osäker efter dippen i förgår och ökningen igår och idag, tror ni det är safe eller ska jag avvakta?
  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-07-29 11:45:51 följande:
    Det skulle jag fråga din läkare. ingen aning om hur provera kan påverka tyvärr 
    Jag ringde dom utan tydliga svar så tog en tablett men dagen efter fick jag MYCKET fertilt sekret och starka ägglossningstest (troligen positivt under natten) så jag tog inga mer utan ska se om det går igenom en ägglossning, räknar med att tempen går upp till minst 36,90-37,0 om den går igenom idag dippa den ytterst lite till 36,61
  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-07-29 17:04:03 följande:
    Ja dit upp skulle den behöva komma 
    Håller tummarna så jäkla hårt nu!
  • Sanlin90


    Vaknade 1h tidigare med temp på 36,80 idag men om jag använder den där omvandlaren som länkats här blir den 36,92 ska man använda den omvandlade eller den riktiga?
  • Sanlin90
    Syskonförsök skrev 2023-08-01 07:47:33 följande:

    Jag skulle räknat om och då fick du troligtvis äl igår om tempen fortsatt är hög. Jag såg din fråga om migrän någonstans med och glömde svara men jag får alltid migrän på ägglossning. Försvårar sexet men du är inte ensam!


    Jag räknar nog om och hoppas jag sover klart imorgon! Tror det va för jag va så taggad jag vaknade tidigare haha!
    jag har fortfarande lite känningar av migränen idag men igår va så hemskt jag va i sängen hela dagen tills jag gav upp och tog sumatriptan så då mådde jag dåligt av biverkningarna i 3h istället då jag får tryck i huvudet och illamående av dom :/ idag är uthärdligt iaf haha.
    vi fick till det igår ändå jag va envis, får man själva ägglossningen på dippen eller höjningen?

  • Sanlin90


    I gen dorekt fråga utan tänkte bara titta in och berätta att jag provar inositol den här cykeln och min temp är så otroligt mycket jämnare!
    den mörkblå är nu ocj den ljusa förra cykeln!
  • Sanlin90


    Ser det ut som kroppen försökte ägglossa cd 22?
    satte även spotting cd 15-18 med cd 15-16 blödde jag MYCKET men känns konstigt om det i princip skulle vara en tvådagars mens på cd 15?
    jag hade bytt sort på inositolen och dosera den fel några dagar innan blödningen så tänker att det berodde på det, har dock mycket jämnare temp med inositol!
Svar på tråden Tempkurvor