• Cashili33

    Tempkurvor

    Lillaälta skrev 2020-10-29 22:10:04 följande:
    När dippen är. På mina tidigare så har ägglossning varit precis när tempen stiger.

    Kanske..svårt att veta, för denna gång går din temp ner dagen efter dippen. Eg ska den ju stanna uppe minst 3 dagar före en dipp för att appen ska kunna säkerställa äl. Är den högre idag?
  • Cashili33
    Lillaälta skrev 2020-10-30 16:02:26 följande:
    Lägre idag. Så ägglossning kanske är senare ändå. Så knepigt
    ok, ja om den gått ner idag så kanske du inte haft ÄL faktiskt..
    Jag tycker det är svårt att tolka kurvan du har, känner inte riktigt till den appen, men...vilka temperaturer har du haft senaste 5 dagarna?
  • Cashili33
    Janni91 skrev 2020-10-31 17:17:13 följande:
    Alltså jag blir så trött! Förut har jag haft ägglossning runt dag 16-17 men nu vet jag inte om jag kommer ägglossa denna månaden (heller) :( Jag använder mig av både FertilityFriend och Natural Cycles. FF säger att jag troligtvis inte alls är fertil och NC säger "högst fertilitet" idag. Vet inte vad jag ska tro :( 
    Appar är appar =) de kan bara räkna ut vad de tror kommer ske utifrån den data du knappat in. Jag skulle mer gå på fertilt sekret, känslan du har i kroppen, ev. äl test. Visar du tecken på att du är fertil, ja då skulle jag se till att ha sex nu =) 
    Enligt din bild ser det ut som om du skkulle kunna ha haft äl CD 17, förutsatt att tempen håller sig hög.. 
  • Cashili33
    Janni91 skrev 2020-11-01 07:25:30 följande:
    Tack för svar, ja det har du rätt i! :P Jag tror också att det var CD 17 för jag hade fertilt sekret dagarna innan och under dagen hade jag lite molande värk (om jag inte inbillade mig då). Nu har jag inget fertilt sekret eller värk... :) 
    Då får vi hoppas tempen fortsätter att stiga =) 
  • Cashili33
    Lillaälta skrev 2020-11-04 17:34:51 följande:


    Alltså förstår inte min kurva alls efter ägglossningen. Är cykel 3 efter äggledarspolning och temperaturen har inte riktigt stigit på samma sätt som tidigare.

    Kan det bero på att det är kallt ute och vi har det kallt i sovrummet? Kan det påverka min temperatur? Sover i enbart trosor, men kanske borde ha pyjamas och sockor på mig. Så förvirrad.
    Jag är väl korkad men förstår inte din kurva...har du fått bekräftad äl  den 17? för som du säger så har din temp inte stigit och hållit sig där 3 dagar minst före dip så kanske har du inte ens haft ÄL?
    Det ska inte påverka vad du sover i om du inte fryser och huttrar massorl Men du ska inte behöva ha raggsockor för att få en korrekt temp. Du mäter ju inte hudens temp =) 
  • Cashili33
    EllieBelliee skrev 2020-11-05 05:43:56 följande:

    Jag har äntligen plussat! :D Är nu osäker på om jag ska fortsätta ta temp eller avvakta med det. Har läst att det kan vara bra för att eventuellt upptäcka om tempen sjunker för mycket. Men kan samtidigt tänka mig att det lätt kan leda till stress och oro? Hur har/hade ni gjort? :)


    Jag hade slutat. Jag tänker så här: om nu tempen sjunker för mycket och det är indikation på mf så kan du ändå inte göra något åt det. Istället tror jag man blir stressad. GRATTIS
  • Cashili33
    semlan20 skrev 2020-11-05 10:26:25 följande:

    Hej alla fina! Ny här i tråden! ???? Har tempat ett tag och undrar nu vad ni tror om min kurva? Har kört med Munkpeppar denna månad.


    ser inte när du hade äl i din graf?
  • Cashili33
    HenneGrek skrev 2020-11-05 18:07:05 följande:

    Åh jag stör mig på min natural cycles. Först sa den att jag skulle ägglossa i söndags men sedan ändrade den till att jag förmodligen hade ägglossning på fredagen. Saken var bara att jag hade världens känningar av ägglossning i söndags och måndags. Såå den borde ha haft rätt från början eller kan man känna ägglossningen 2-3 dagar efter att den egentligen skett? Ska man lita på kroppen eller NC? Haha.


    kroppen kan ha försökt ägglossa fredag (när det nu är, enklare om man anger CD :) ) men inte lyckats och sedan gjort det igen. En tempökning ska ske efter äl
  • Cashili33
    molekyl skrev 2020-11-06 10:03:26 följande:

    *implantationsdipp (har inga glasögon på mig )


    fast den kommer ju tidigast 5-8 dagar efter äl =) 
  • Cashili33
    semlan20 skrev 2020-11-09 04:43:42 följande:


    Minst sagt en spännande kurva denna månad! Bara väntar på att få testa, dock enligt mig själv tror jag inte att äl skedde för ens CD20, vad tror ni? Kände små ilningar på ena sidan den dagen så därför tror jag att det var ägglossning då :D

    håller tummarna! jag försöker att inte analysera mina tempkurvor för mycket haha för jag har haft superfina kurvor som sett lovande ut, men som ändå inte blivit något. Men hoppas så inte är fallet för dig!


     


    Vilken tid på dygnet tempar du? Du har väldigt låg temp. :) 

Svar på tråden Tempkurvor