• Sanlin90

    Tempkurvor



    Ser ut såhär om jag utesluter två tempar som va allmänt osäkra men som jag valt att ha kvar innan
  • Sanlin90




    Nu är frågan vilken man ska lita på?? Började ältesta efter att ff satte ut äl och har inte fått positivt
  • Sanlin90


    Hade glömt lägga in två tempar såg jag hade skrivit upp dom bara för dom va lite högre med ff säger fortfarande äl+6 verkar det stämma? Känns som den stämmer bättre än nc och min nc gick ut idag ändå 
  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-07-05 20:48:30 följande:

    Jättesvårt att säga med de höga temperaturerna du har även i follikelfasen. 


    men det är möjligt det var dag 14 🤷?♀️

    lägger en bild på en av mina cykler bara för att visa vad jag menar med tydlig skillnad mellan före o efter ÄL 


    Jag vet ju med mig att det ska vara sådan jätteskillnad men jag kan även haft äl igår tänker jag, jag är säker på att den varit nu iaf för nu har jag typ som kvinnor beskriver vallningar har hållt på att avlida idag, trott jag haft det dom andra cyklerna men jag hade helt klart glömt hur dom känns och kan säga att jag inte haft äl någon av de andra gångerna om det är pga det idag. 


    hade dock äggvite/vattniga flytningar runt cd 14 men inte haft nu direkt

  • Sanlin90


    Om jag jämnför med din graf så är det nog snarare så att äl va i förrgår isf, tempen va ännu högre idag! Hoppas äntligen nu!
  • Sanlin90




    näe, det här är högst förvirrande?
    nc sätter inte ut äl alls fast det varit över cl i fyra dagar medan ff säger äl+9 dock äl+4 om man tar bort första dippen vilket ju är troligare. 
  • Sanlin90

    Syskonförsök och babybell ja det känns nog som det ändå kan vara äl +9 jag har jättemolvärk i ryggen och är så trött idag, fick en dyngsur flytning förut och mitt humör är extremt pmsigt!

  • Sanlin90


    Det är kört för mig va? Hade pyttelite ljusbrun spotting igårkväll som va mer i äggvite flytning med lite ljusbrunt i och molvärk hela kvällen flytningarna va bara två gånger på kvällen men försvan sen, idag sjönk tempen och jag är jättevarm (som när jag va gravid?!) och trött trött. 
    det kan inte vara en imolantationsdipp dagen efter implantation va om den skulle skett igårkväll?
    känner mig verkligen inte mensig och min mens börjar alltid på morgonen med att jag har vrålont sen kommer den igång någon timme efter jag gått upp men jag har bara vag smärta till höger i livmodern typ åven något spända bröst idag. 
Svar på tråden Tempkurvor