• Sanlin90

    Tempkurvor

    barnlängtan89 skrev 2023-06-02 09:14:04 följande:
    Är det så kanske de iaf kan vara skönt att få börja om på en ny cykel eftersom denna verkar rätt strulig. <3 
    Alla mina cykler är tyvärr struliga men ja bara kag fått äl är jag nöjd!
  • Sanlin90

    I officiella nc gruppen tror dom inte jag haft ägglossning än alls utan bara att min kropp försöker

  • Sanlin90

    Tror jag kanske haft ägglossning nu tillslut och är på äl+4-5 vad tror ni även om tempen är låg är den ju över/på cl nu?

  • Sanlin90


    jag blir så förvirrad, nu har tempen hållt sig precis över cl i 7 dagar och igårkväll började jag känna mig ptroligt varm och svettig (som vallningar) som jag alltid får efter ägglossning och som jag fick i början av grav så jag tror mina vallningar hänger ihop med progesteron eller östrogen eller så.
    men tror någon jag kan ha haft äl cd 61? Jag tror min kropp försökt ägglossa ända sedan jag började tempa nu så tror man ska ignorera cl lite egentligen och alla höga tempar tror jag är att kroppen försökt.
    men nu ligger ju tempen ändå ganska stabilt.
  • Sanlin90
    Syskonförsök skrev 2023-06-10 10:23:11 följande:

    Det kan vara så men väldigt svårt att säga! Vad har du haft i temp tidigare ägglossningar? Den ser ju låg ut, ska ju öka en viss mängd sett till graderna innan ägglossning och vet inte om den gjort det? Ser int helt så ut!


    Jag har aldrig lyckats få med en ägglossning med tempen tyvärr men har sporadiskt tempat och ligger (när kroppen inte kämpar för att få igenom en äl) på ca 36,25 diffar lite upp och mycket neråt 36,10-36,15 men nu har jag inte haft alls många låga tempar men tror min kropp bara försökt hela tiden jag tempat nu, att den inte hunnit lugna sig innan den försöker igen. 
  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-06-10 16:04:33 följande:
    Som jag nämnt tidigare tycker jag ökningen ser för liten ut i förhållande till hur resten av din cykel ser ut 
    Men jag vet inte säkert
    googlar du kurvor så ser du dock att skillnaden efter och före ÄL brukar vara mkt mer distinkt. 

    Sen nämner du att du tror kroppen försökt ägglossa och det kan absolut stämma MEN, det är inte det som ger höga toppar här o där. Tempen stiger av progesteron och det sker endast en ökning i det när ägglossningen gått igenom. så att kroppen försöker ägglossa genererar inte en tillfällig topp i tempen 
    Ah okej! Idag hade jag en rosa blödning på fm och sen har det kommit brunt vid 2 tillfällen, hade låg temp idag med men uteslöt den då jag vaknat enormt mycket inatt men om den är låg imorgon med, sjunker tempen även vid bortfallsblödning?
  • Sanlin90
    läggs ens bortfallsblödning in som mens? Det har ju betett sig som en mens i mångd lite mildare men utan klumpar och smärta?

Svar på tråden Tempkurvor