• SG23

    Tempkurvor

    Hej! Ganska ny på att tempa men har gjort det några månader. Dock ganska oregelbunden mens efter stopp av p piller. Denna månad var väldigt tydliga äl test och efter det steg tempen. Förväntad mens idag och brukar annars få spottings redan kvällen innan. Tempen är fortsatt hög, ingen mens och negativt graviditetstest... Någon som varit med om liknande? Tar tempen på pricken samma tid varje dag.

  • SG23
    Alvedon83 skrev 2023-09-03 16:00:27 följande:
    Det ser ut som att tempen är på väg ned? Mensen kanske dyker upp imorgon?
    Ja kanske. Innan har tempen sjunkit 12 dagar efter äl och då har jag fått spottings den dagen. Så tyckte att det var konstigt att det blev annorlunda 3e månaden.
  • SG23


    Hej! Tänkte kolla om någon varit med om liknande. Innan min förtsa ägglossning som jag tempade med nc så låg min temp nästan alltid under 36. Lika så mellan första ägglossningen och andra ägglossningen. Var då allt mellan 35,70 och upp till 36. Nu efter andra ägglossningen så går den nästan aldrig under 36, hänt bara 2 gånger att den varit under. Så efter mensen och nu på dag 14 har det varit så. Och då har nc höjt min linje från 36,05 till 36,20. Är det någon som vet hur det kommer sig att det kan ändrad så? Har inte ändrat något i mitt liv eller tid att tempa osv. Samma rutiner som innan. Bara nyfiken om någon haft så. Att det varierar dag till dag förstår jag men att snitt tempen höjs ändå så pass mycket? 
  • SG23
    Maymom skrev 2023-09-22 00:02:48 följande:

    Vilken lång cykel. Har du pcos eller liknande? 
    Tycker det är jättesvårt att tolka grafer när pcos är inblandat. Kanske får du en mer normal cykel nu i cykel 3 och dina hormoner ligger bättre så det är därför tempen ligger lite annorlunda? 
    (vild gissning )


    hade du kurvan för första cykel att lägga in för jämförelse?


     


    Slutade med p piller i december förra året och efter det har det varit lite hur som på längden. Inte fått diagnos pcos då jag ville vänta ett år och se om cykeln redde ut sig själv först innan jag tar någon utredning eller liknande. Gått på p piller hela mitt liv innan så vill se hur kroppen är utan och hur den fungerar. ????
Svar på tråden Tempkurvor