• BlommanBetty

    Tempkurvor

    Hej alla,
    Jag och min sambo försöker med första barnet. Nedan är senaste tre tempkurvorna och den sista cykeln (längst till höger) är lite annorlunda emot tidigare kurvor. Känns jobbigare och jobbigare efter varje försök och man blir mer orolig för att det kanske inte ska gå.. Jag har kollat upp min äggreserv och den var finfin, jag har en regelbunden cykel som diffar mellan  27-29 dagar men majoriteten av cykler är den 28 dagar.

    Vad tror ni om senaste cykeln och varför går kurvan under linjen? Någon annan med liknade kurva där det ändå blivit ett positivt? 🥺



  • BlommanBetty

    Tack för svar❤️ 
    Kan det vara progesteronet trots att jag testat det och det ligger inom normalspannet? 

    Vi har försökt längre än tre, tog bara med för att visa hur det oftast slår sig...

  • BlommanBetty

    Jag bifogar svaret från testet, läkaren som svarat skriver att det ska vara inom normalvärdet! Vad tror du? Tack för du tar dig tid att svara:) 



  • BlommanBetty

    Läkaren sa att det är prolaktin och fsh tillsammans han mätte mot östrogenet men jag är inte kunnig i det hela. Kanske borde be dom om det finns ett särskilt test då för progesteron?:)

  • BlommanBetty

    Tack så mycket, då ska jag be om det:) 

    Tänkte tillägga att dessa tre cykler har varierat lite i dagar
    Den första cykelkurvan varande i 27 dagar, den andre i 28 och denna vet jag ju inte än:)

    Denna cykel har ändrats flera gånger med när den trodde jag hade ägglossning. Jag tempar ju med oura-ringen och ibland har det varit lite strul då man inte behöver bry sig om att tempo alls själv. Ibland ändrar den temp under dagen i oura-appen och även då i natural cycle?

Svar på tråden Tempkurvor