Inlägg från: Syskonförsök |Visa alla inlägg
  • Syskonförsök

    Tempkurvor

    Hej! 


    Jag har precis startat upp med grafer nu jag med för första gången med en småtting och förstår dig verkligen! de blir olika mätningar hela tiden så en får räkna om massor😅 skiljer sig väldigt i temp, fick liksom 36,44 följt av 36,88 en dag och nästa 36,66, hoppar mycket! Får se om de ens går efter en månad men Ja, de är betydligt svårare med en liten hemma. Tempade innan henne och då var det toppen!


    studerade skrev 2023-03-23 07:24:22 följande:

    Tack alla ni kloka och kunniga ❤️ vet inte hur jag ska få till bättre mätningar, skiljer sig mycket när jag blir väckt av yngsta och/eller spontan vaknar 🙈 

    hur lyckas ni andra med småbarn. 

    vakna 02 och sedan sov till 05,30 och tog temp då 36,14 🙈🙈 

    maymom: har inte gjort de än men gör jag de då vara på en tidigare månad? Minns inte riktigt vilka tider jag tog i förhållande till när jag skrev in 🙈 


  • Syskonförsök

    Se vad som händer med tempen kommande dagar! Ökar den mer nu kommande två dagar så tror jag äl var 23/24 men ökar den inte kraftigt som den brukar för dig så kan ägglossning ha uteblivit denna månad. 


    Foodie92 skrev 2023-04-17 22:22:37 följande:

    Hello alla tempare,

    Min tempkurva har varit konstigare än vanligt denna månad. Inte varit sjuk eller nått och tagit vid samma tidpunkt varje gång.

    Tror ni ÄL va där NC markerar ut trots att jag inte fick fullt utslag på ÄL testet förrän cd 21? Tror att jag hade ÄL (om jag haft denna månad) på 23 eller 24.

    Någon som varit med om nått sånt ? Stegring av LH skedde cd 18 men det visade aldrig glad gubbe förrän 21.


  • Syskonförsök

    Åh vad tråkigt! Ibland försöker dock kroppen igen efter ett par dagar med så var på din vakt om fertila flytningar börjar igen! ;) så blev det för mig den gången vi plussade förra gången!


    Foodie92 skrev 2023-04-18 08:09:09 följande:

    Tack för svar båda två 💕 det verkar som att ÄL uteblivit. Tempen steg knappt idag och förblir på medellinjen, trist 😣


  • Syskonförsök

    Kör hårt!!


    Foodie92 skrev 2023-04-18 21:16:39 följande:
    Jag var faktiskt lite glidig idag så hoppet kanske inte är helt ute, kanske bör mysa för säkerhetsskull 😅
  • Syskonförsök

    Hur gick det för dig Foodie?🥰 


    Foodie92 skrev 2023-04-18 21:16:39 följande:
    Jag var faktiskt lite glidig idag så hoppet kanske inte är helt ute, kanske bör mysa för säkerhetsskull 😅
  • Syskonförsök

    Åh studerande! Länge sedan jag såg till dig! 


    men JA, det ser ut som en vinnande graf!!! Hoppas hoppas! Uppdatera när du vet❤️


    studerade skrev 2023-05-13 08:53:50 följande:

    Tredje månade

    n

     

    tredje månaden jag tempar och denna månad är olika de två tidigare! Jo söker efter allt ❤️❤️❤️ haft äl/mens verk senaste dagarna så hoppas att detta är månaden med ++ . 


    vad tror/tänker ni som är kunnigare? jo jag vet att jag kan vänta och se men vad är de för roligt med de 🤣


  • Syskonförsök

    Håller tummarna!❤️❤️


    studerade skrev 2023-05-14 08:31:42 följande:
    Hej har varit lite fullt upp med livet 🤣🙈 men tempar på ❤️ 
    Cashili33 skrev 2023-05-13 10:25:33 följande:
    Denna månad ser det ut som om du har mer progesteron efter ägglossningen. Det är bra. Tidigare månader dippar tempen rätt snabbt och sick-sackar och du får mens rätt tidigt

    Håller tummarna för denna gång 
    Tack, de hade jag ingen aning om ❤️ dagens temp låg forfarande högre än vanligt ❤️❤️ uppdaterar så fort jag vet mer ❤️
  • Syskonförsök

    När som helst kan den nog vända uppåt och ägget har släppts! Bara att sexa på och hoppas de kommer en ökning i temp snart. Om inte kan de vsra då att ägglossningen uteblir helt. 


    Köttbullar skrev 2023-05-17 13:03:06 följande:

    Hejsan! 
    Jag har haft väldigt svårt att tolka min graf ... var sjuk 8 - 11/5. Testade positivt på clearblue ägglosningstest den 6/5 hade även ägglossningssekret . Men har sedan den 10/5 testat positivt på vanliga ägglossningstest. Alltså snart en vecka .... Jag tycker inte att min temp har höjts något nämnvärt som att jag inte haft någon ägglossning ? 
    Någon som varit med om liknande? Ser inte lovande ut denna cykel. Har dessutom ganska oregelbunden mens.. hoppas på hjälp att bli klokare 😊


  • Syskonförsök

    Jag fick nyss ett missfall men mitt bästa råd är att ändå sluta tempa och pausa tester en stund. Ta kanske ett om några dagar för att se att de ökat, eller nytt digitalt om en vecka och se att du får 2-3 ex. Det är en god indikation att allt är som det ska. Att mäta varje dag eller testa varje dag kan lätt stressa eftersom temp kan åka upp och ner av olika saker och graviditetstest brukar synas höjningar ca varannan eller var tredje dag ordentligt i början. Håller tummarna och varmt grattis ❤️


    flisan1989 skrev 2023-05-17 21:08:19 följande:
    Jag vaknade igår, tog tempen som hade droppat, och gick och tog ett gravtest för att säkerställa att det verkligen inte var något och får detta resultatet. Är nu såklart rädd att det bara är en kemisk graviditet och vågade inte tempa imorse. Vad tror ni? Behöver det vara kört eller finns det hopp? Är på ÄL+12 idag och BIM är på fredag 
  • Syskonförsök

    Gud vad roligt för er! Stort grattis verkligen❤️ hoppas innerligt att allt går jättebra ❤️❤️


    flisan1989 skrev 2023-05-18 07:13:37 följande:

    Tack snälla ni för svar! jag tempade i morse och tänker att jag ska försöka släppa tempandet nu efter det här och ta dagen som den kommer. Var helt oförberedd på ett positivt test då vi väntar på ivf pga manlig faktor så man är ju rent av i lite chock och har svårt att tro något annat än det värsta.


Svar på tråden Tempkurvor