• Maymom

    Tempkurvor



    Har samma fundering som blomsan, min temp har knappt varit under min gräns på 36,4 sedan mensen kom, brukar alltid sjunka på morgonen som mensen ska komma. Har haft en cykel utan ÄL, en kortare cykel med ÄL under mensen och nu detta. vill bara ha normal cykel så vi kan få chans att försöka.
    Lägger med tidigare graf för jämförelse, ÄL cd5 på den.
  • Maymom
    Hawaiipizza skrev 2023-01-31 02:18:19 följande:
    Detta är min kurva på NC. Försöker bli gravid med första barnet. Är lite orolig över att jag inte haft någon vidare stegring, är ju knappt över det gråa strecket. Har bim imorgon (har en kort lutealfas vanligtvis, ca 10 dagar). Tror ni att det är kört denna månad? Eller finns det hopp ändå? 
    Jag tycker det ser ut som att du haft ÄL, men sen ser det kanske inte ut som det hänt så mycket nej.
    min gravidhöjning kom på ÄL+10 så jag skulle inte säga att det ser helt kört ut. hoppas mensen lyser med sin frånvaro imorgon!
  • Maymom
    Sanlin90 skrev 2023-02-07 22:44:02 följande:
    Säker att jag hade äl förra cykeln menar jag, tror den kommer imorgon eller är idag den här cykeln har känningar nu.

    Jag ligger på ungefär samma temp som du, ner under 36 nån dag. Min coverline brukar ligga vid 36,4, så tycker inte det känns jättekonstigt med din. 


    skulle gissa ÄL cd28 eller eventuellt 31 utifrån din graf. gissar att 31 är idag då om du har känningar nu. Hoppas den kommer!

  • Maymom
    Sanlin90 skrev 2023-02-14 09:41:27 följande:
    det ser inte ut som det skulle kunnat varit implantation igår va? Har haft molvärk till och från sen igår och kissat mer. 
    Det beror på anledningen till att du uteslöt den skulle jag säga. Om du hade sovit sämre, gått upp tidigare tex så behöver det inte betyda det. Men om allt var som vanligt så ser det ju lovande ut.
  • Maymom
    Victoriaaas skrev 2023-02-16 09:04:36 följande:

    Vad tror ni om detta? Är tempen för låg för en potentiell graviditet? Blir tokig av att hoppas och överanalysera varje dag 😅


    ser tyvärr så ut ja, så skulle jag gissa skulle jag säga ej gravid. Men inget är väl säkert innan mensen kommit eller uteblir.
  • Maymom
    Sanlin90 skrev 2023-02-17 08:05:18 följande:
    Greppar väll halmstrån nu menfinns det någon annan eventuell orsak till en tempdipp på äl+11 än mens? :(
    om du har bim typ imorgon skulle jag säga att det pekar mot att mensen är på g. annars skulle det isåfall kunna vara om du har en infektion i kroppen, det kan påverka tempen. Men med största sannolikhet är det mensen som kommer.
  • Maymom
    Sanlin90 skrev 2023-02-21 07:39:27 följande:
    Man kan ju bli galen för mindre? Mina bröst spänner väldigt mycket men gör inte direkt ont, bröstvårtorna är småstyva hela tiden och jag va väldigt väldigt trött igår..
    Finns det något som heter låghormonare verkligen? Tänker om det kan vara det jag är, plussade svagt med dottern v 4+1

    Nej det finns det inte, det är graviditeten i sig som isåfall är låghormonaren.
    tyvärr är det väl ofta ett dåligt tecken om hormonerna ökar för långsamt. Med mitt senaste missfall plussade jag vid bim men det blev inte ordentligt starkt förrän i v7.


    din höjning idag såg ju dock lovande ut. Ingen chans att ÄL var på cd37?

  • Maymom
    TestaTrean19 skrev 2023-02-21 09:11:50 följande:

     


    Hej! Detta är första månaden jag tempar, jag ser dock att min temp börjar dippa, är det någon här som är lite mer van som vet om det kan vara så eller om det tyder på att det är kört denna månaden oxå? 


    Den kan absolut röra sig lite zick-zack utan att det är något konstigt. 


    så här såg min ut förra cykeln, trodde den andra höjningen kunde vara ett tecken men var nog pga infektion i kroppen. Jag har aldrig haft så rak temp som jag hade flera dagar, vanligare att den rör sig lite mellan typ 36,4-36,55. 

  • Maymom
    Amaaanda00 skrev 2023-02-28 05:44:36 följande:


    Vad tycker ni om min tempkurva? Idag när jag vaknade hade jag en temp på 37.10. Har aldrig haft en temp över 37 direkt på morgonen. är det ett bra tecken? 🙈
    Om den stannar kvar där uppe så kan det vara gott tecken, sk trifasisk kurva förekommer främst vid graviditet. Men höjningen brukar ofta komma runt ÄL+10. du är ÄL+6 gissar jag? Så lite tidigt att säga. Det är vanligt med en dipp först innan det höjs.
  • Maymom
    Sanlin90 skrev 2023-03-03 06:41:36 följande:


    Det måste väll ändå vara positivt att tempen går upp istället för ner? Aldrig haft så hög temp i litealfasen, har ont i huvudet sedan två dagar tillbaka men inget positivt test. 
    ÄL+12 idag? Då borde det ju synas. när är bim?
Svar på tråden Tempkurvor