• Sanlin90

    Tempkurvor


    Går det en itläsa något av det här? Missade att tempa länge för jag orkade inte bry mig dock sen cd 40 har jag sovit med ca 15 grader i sovrumet så mysstänker äl kan ha varit då även att tempen inte blivit så hög, det det ut som det kan va så? Imorse ökade tempen lite och jag hade en liten blödning som varit under natten men kommer inget mer.
  • Sanlin90
    PinknFluffy skrev 2022-12-28 10:54:18 följande:

    Är långt ifrån expert, men det känns som att det kan bli svårt att läsa något av din kurva, dels för att det är ett långt uppehåll och dels för att de senaste temperaturerna är tagna vid annan tid än den normala tiden. Har du provat att rätta till de temparna med länken som tipsades om nyligen? 


    https://www.whenmybaby.com/basalbodytemperature.php

    Den kanske kan hjälpa att  ge en tydligare kurva. 🤔

    Jag har själv sovit med väldigt kallt omkring mig till och från det senaste. Allt mellan 5 grader till 15 grader typ. Jag tycker inte att svalt rum påverkar min temp något särskilt, det vore om man sover med öppen mun möjligtvis. Tror att det påverkas mycket mer av väldigt varmt rum/täcke i så fall. Men det är ju hur jag upplever min egen kropp. Kan säkert va olika för alla. Jag har bara märkt att när min temp är ?hög? efter ägglossning så är det en väldigt tydlig skillnad för mig från ?låg? temp innan ägglossning. 


    Misstänkte det är svårt, dom är tagna runt kl 8 på morgonen alla tempar så det är inga avvikande tider däremot har jag vaknat mer vissa nätter men ändå i regel haft hyffsad sömn med bara ett uppvak runt kö 3-3:30 varje natt men vissa nätter vaknat lite mer men då bara vaknat till sen somnat om.
  • Sanlin90
    PinknFluffy skrev 2022-12-28 16:00:10 följande:

    FF markerar tider som är mer än typ 20minuter (osäker på exakt diff som krävs) före/efter den ?vanliga tiden? för din temptagning med en triangel i kurvan. Därför jag antog att dina tider skiljer sig från dag till dag. Alla dina temperaturer efter uppehållet är nämligen markerade som trianglar. Tungan ute


     


    Haha ahaa jag har nog mest lagt in dom senare på dagen men när jag gjort på morgonen har det mest diffat 30min kanske :)
  • Sanlin90
    Brallans skrev 2023-01-02 10:37:24 följande:
    Hej 

    Upplever att tempen ibland kan dippa runt äl+4-5 för att sen gå upp igen, jag skulle tro att FF har förutspått din äl rätt baserat på din graf :) 
    ååh hoppas våra ?ligg? är ju perfekta isf!
  • Sanlin90

    Idag va tempen nere på 36,27 la den som avvikande då jag knappt sovit inatt men har sån lustig känsla i ländryggen, som om den är trött samtidigt som jag har diffus molvärk i magen. 

  • Sanlin90


    Blir osäker om äl varit men sovit nästan noll sista två nätterna då dottern sovit mellan oss, hoppas det är det som påverkar :/ märkt tidigare stt jag verkar få lägre temp när jag sovit dåligt. 
  • Sanlin90


    la in mens igår för jag fick bruna flytningar halv mycket jag trodde skulle öka men dom minskade istället så tog bort mensen igen för tempen ökade så mycket idag, såå konstigt det här !

  • Sanlin90




    Har tempat mer ordentligt i 1,5 cykel nu, jag tycker det är ganska tydligt på min förra cykel visst inget sådär wow men jag kände även i kroppen att kag haft äl då jag blir sinnesjukt varm efter den men min coverline är så hög, vet någon varför? Jag har ju ändå ganska låg bbt i follikulär fasen? 
Svar på tråden Tempkurvor