• t123

    Tempkurvor

    Hej! Jag är på dag 11 efter ÄL idag, tyckte mig plussa svaaaagt svagt på RFSU, men negativt på digitalt.

    Tror ni att det är kört utifrån min kurva? Hade en dipp på dag 9, men tempen gick ju upp fint igen sen 🤔



  • t123
    Symetrical skrev 2023-02-13 05:48:33 följande:
    Tycker att det ser väldigt lovande ut utifrån sin kurva, så skulle tro att det bara är för tidigt för digitalt! 😊
    Uppdatera gärna hur det går! 😀

    Tack för svar 😊 Ja, kurvan efter ÄL ser fin ut tycker jag med (däremot innan ÄL var det märkliga och ovanligt höga temperaturer, tror jag hade en kemisk graviditet förra cykeln så kanske nåt var i obalans)! Tempen håller sig hög idag med, men har ändå en känsla av att jag kommer få mens inom någon dag, det känns så i kroppen 🙈 Om jag kollar mina tidigare kurvor brukar tempen inte stiga ytterligare som min har gjort en vecka efter ÄL, om jag inte är gravid, men det finns såklart undantag antar jag. 


    kan visa gårdagens test också nedan, kanske är något slags spökstreck? 🤔



  • t123

    Jag blev ju gravid senaste cykeln men fick missfall en vecka senare. Sen två cykler tillbaka ligger min temp så högt under första halvan, alltså innan ägglossningen! Den ligger alltid på 36,6-36,8 och jag tempar med samma förutsättningar som jag alltid har gjort på ett ungefär! Tidigare har min basaltemp alltid legat på 36,2-36,4 innan ägglossningen. Jag får stegring efter ÄL och då håller den sig hög så på så vis ser det okej ut men blir ändå fundersam på varför det är så, det är efter en kemisk graviditet i januari det har varit så. Någon som känner igen det? Vet inte om missfallet kan ha med det att göra?



  • t123
    Cashili33 skrev 2023-02-27 17:28:11 följande:
    Men din temp är  ju fortf bara strax efter du blödde pga missfallet 
    Det kan ta lite tid för kroppen att komma tillbaka i cykel  
    Hade du mf 22/2 så har det knappt gått nån tid alls 
    Nej, men det blev så efter ett supertidigt missfall den 15/1! Så hela förra cykeln (blev alltså ändå gravid då men fick missfall en vecka senare) var den konstig första halvan!
  • t123
    Cashili33 skrev 2023-02-27 18:45:38 följande:
    Har du bild på det ? Lättare att förstå då ? 

    Ja! Lägger in förra cykeln här:


    Tycker alltså att tempen innan äl ligger så högt, inte alls som jag är van vid! Den cykeln började efter en kemisk graviditet. Men jag blev alltså gravid, men i vecka 5+0 började jag blöda. Och det verkar fortsätta med tempen den här cykeln också som alltså är på bilden jag visade ovan!


    När jag blev gravid i oktober (som visserligen slutade med MA i vecka 12) såg tempen ut såhär innan äl och så har det alltid varit innan det också:


    Det kanske inte ens har någon betydelse men det är märkligt att basaltempen blir annorlunda plötsligt! 😅

  • t123
    Cashili33 skrev 2023-02-28 05:23:24 följande:
    Beror säkert på knas i hormonerna 
    Jag tänker också det! Och att det eventuellt spelade in för missfallet jag hade förra veckan. Får se hur det artar sig den här cykeln, hoppas verkligen tempen vandrar ner lite mer nu så det blir som vanligt!
  • t123
    Sanlin90 skrev 2023-03-03 06:41:36 följande:
    Det måste väll ändå vara positivt att tempen går upp istället för ner? Aldrig haft så hög temp i litealfasen, har ont i huvudet sedan två dagar tillbaka men inget positivt test. 
    Det är ju så olika, för en del går ju tempen ner stegvis dagarna innan BIM om mensen är på ingång, för en del dyker den från hög till låg samma dag eller till och med efter någon dag! Men absolut är det ju alltid en chans så länge tempen är hög! 😀✊🏻 
  • t123
    Sanlin90 skrev 2023-03-08 20:31:48 följande:

    Jag har levaxin men det har jag ju haft samma dos länge och jag har hög dos på 225mcg för jag har ingen sköldkörtel men det har varit samma fos i något år nu annars kan ju det påverka. 


    Hur har det gått sen sist? 
  • t123
    Sanlin90 skrev 2023-03-14 08:34:43 följande:
    Funderade på om man skulle höra av sig till gyn, jag har molvärk sedan två dagar lite intensivare än innan, när mensen kommer brukar jag bara ha värk max en timme så börjar jag blöda sen men nu kommer ingen blödning och tempen är fortsatt hög, känns dock som gyn inte har koll om jag ringer och säger att jag haft förhöjd basaltemp länge men ingen mens eller plus. 
    Har du tagit nåt test idag? Idag borde det vara klart starkare tänker jag! 😀
  • t123

    Jag fick ju ett missfall en vecka efter plusset förra månaden, men nu är jag igång igen och väntar ut de sega dagarna efter ÄL 😏 Såhär ser min kurva ut hittills, hoppas den fortsätter se bra ut kommande dagarna nu!



  • t123

    Såhär ser min graf ut, testade svaaagt positivt igår tror jag! 😊 Ska ta ett nytt imorgon och hoppas att det är nåt!



Svar på tråden Tempkurvor