• PinknFluffy

    Tempkurvor



    Tomte Ägglossning brukar vara på CD 20, blev två dagar sen denna cykel (tror att FF placerade ut ÄL fel för jag hade ägglossningssmärta på CD 22). Brukar ha 12dagar lutealfas i vanliga fall. Så min egen beräkning för BIM var 22/12, FF säger BIM imorgon. Men min temp brukar droppa  dagen innan mensen gör entré och mina flytningar har inte betett sig som de brukar.


    Tänkte ta ett test imorgon på julaftons morgon. Vad tror ni, borde jag ställa in mig på att bli besviken eller är det möjligt att jag och sambon får världens bästa julklapp? Hjärta

  • PinknFluffy

    Brallans:
    kunde inte citera för att svara. 


    Jag hoppas hoppas hoppas det! Tack för peppen! Bara några timmar till sen vet jag. Är så himla pirrig! Drömmer

  • PinknFluffy
    Önskarsyskon2023 skrev 2022-12-24 09:41:22 följande:
    Stort stort grattis!! ❤️❤️

    Tack!! ❤️❤️
    Jag vet inte typ hur jag ska kunna gå hela dagen utan att typ krevera med min hemlighet. Sambon var med och tog Testen så vi kollade resultatet tillsammans. Hjärta


    Men hur håller man tyst om det hela dagen bland familjen nu?! Huvudet är ju helt fullt av bara just det här! 

  • PinknFluffy
    Sanlin90 skrev 2022-12-28 10:36:36 följande:

    Går det en itläsa något av det här? Missade att tempa länge för jag orkade inte bry mig dock sen cd 40 har jag sovit med ca 15 grader i sovrumet så mysstänker äl kan ha varit då även att tempen inte blivit så hög, det det ut som det kan va så? Imorse ökade tempen lite och jag hade en liten blödning som varit under natten men kommer inget mer.

    Är långt ifrån expert, men det känns som att det kan bli svårt att läsa något av din kurva, dels för att det är ett långt uppehåll och dels för att de senaste temperaturerna är tagna vid annan tid än den normala tiden. Har du provat att rätta till de temparna med länken som tipsades om nyligen? 


    https://www.whenmybaby.com/basalbodytemperature.php

    Den kanske kan hjälpa att  ge en tydligare kurva. 🤔

    Jag har själv sovit med väldigt kallt omkring mig till och från det senaste. Allt mellan 5 grader till 15 grader typ. Jag tycker inte att svalt rum påverkar min temp något särskilt, det vore om man sover med öppen mun möjligtvis. Tror att det påverkas mycket mer av väldigt varmt rum/täcke i så fall. Men det är ju hur jag upplever min egen kropp. Kan säkert va olika för alla. Jag har bara märkt att när min temp är ?hög? efter ägglossning så är det en väldigt tydlig skillnad för mig från ?låg? temp innan ägglossning. 

  • PinknFluffy
    Sanlin90 skrev 2022-12-28 11:07:17 följande:
    Misstänkte det är svårt, dom är tagna runt kl 8 på morgonen alla tempar så det är inga avvikande tider däremot har jag vaknat mer vissa nätter men ändå i regel haft hyffsad sömn med bara ett uppvak runt kö 3-3:30 varje natt men vissa nätter vaknat lite mer men då bara vaknat till sen somnat om.

    FF markerar tider som är mer än typ 20minuter (osäker på exakt diff som krävs) före/efter den ?vanliga tiden? för din temptagning med en triangel i kurvan. Därför jag antog att dina tider skiljer sig från dag till dag. Alla dina temperaturer efter uppehållet är nämligen markerade som trianglar. Tungan ute


     

Svar på tråden Tempkurvor