• Mizzi26

    Tempkurvor

    Undrandee skrev 2021-01-26 10:03:07 följande:

    Kan jag verkligen ha haft äl? Förstår inte min kurva :/


    Hej vad är det för app du använder?
  • Mizzi26

    Alla appar ändrar ägglossningsen hela tiden sedan 5 dagar tillbaka & tycker min kurva ser så konstig ut.

    Igårkväll hade jag ägglossningssymtom. Idag är det borta.

    Men jag räknar med att jag hade/har ägglossning igår/idag.

    Men varför går tempen då ner så långt idag?





  • Mizzi26
    Cattisl skrev 2021-02-03 05:43:40 följande:

    Antingen hade du inte ÄL igår, eller så har du ett sk fall back rise en dag och då ska tempen stiga igen och hålla sig hög


    Tempen gick upp lite idag igen. Men ena appen ändrade till ägglossning igår. Trodde att det skulle vara ganska lätt att tempa men icke haha.
  • Mizzi26

    Blir galen på detta. Kan inte förstå min cykel alls.. hjälp mig ni som är lite duktigare. Jag är rätt säker på att jag hade äl 1e eller 2e då jag fick liknande äl sekret under myset & ägglossningsmärtor. Men varför hoppar det upp o ner så pass mycket? Är det för att jag har så kallt sovrum? Eller är det normalt?

  • Mizzi26

    Någon annan som fått en så stor dipp som vänt uppåt igen? Eller är det kört?

  • Mizzi26
    norrsken91 skrev 2021-02-16 10:03:08 följande:

    Vet inte om du såg mitt inlägg tidigare imorse här ovan. På bilden jag lade upp. Jag hade en rejäl dipp igår. Ner till 36.4 och idag upp till 36.7. Testade dock nyss negativt. Men har aldrig fått så hög temp på BIM dagen. Fattar ingenting. Men de visar sig väll inom de närmsta dygnen..


    Jo just det den såg jag! Har tant röd kommit nu då eller är finns hoppet kvar?
  • Mizzi26
    Fysio1 skrev 2021-02-16 09:56:55 följande:

    Sådär hade jag när jag var gravid, tempen kan dippa runt dag 7 när ägget fäster i livmodern. Håller tummarna för att det är ett positivt tecken!


    Håller tummar & tår att det tagit sig då :D

    Har varit som stick i två kvällar i rad nu precis under vänster äggstock & Igår blev jag öm på sidorna av bröstet också men bara vid beröring.
  • Mizzi26
    norrsken91 skrev 2021-02-16 10:14:37 följande:

    Nej ingen mens ännu.. har tempat så länge och aldrig vart med om detta förut. Men iom negativt test så misstänker jag att mensen kommer snart. Hoppet lever lite dock eftersom tempen gick upp så pass.


    Då hoppas vi att plusset kommer snart! :)

    Det är första gången jag tempar så jag har ingen aning om hur min kurva ska se ut. Är helt förvirrad för apparna har flyttat min äl 4 gånger & jag var helt säker på att det var den 2/2 för då hade jag äl smärtor & sekret men tydligen inte.. vi hade bara sex den 7e så chansen känns liten om jag hade äl 9e.
  • Mizzi26

    Hej, tror ni att det har skett en äl när tempen sjunker under linet sådär? Förra cykeln fick jag äl på 3e försöker och denna ni ser nu är andra försöket med äl denna cykel men tänker att det kanske inte blev något nu heller för att tempen sjönk så mycket. Har inte känt av någonting (brukar göra det). :)

  • Mizzi26

    Hej allesammans! 


    jag har hängt här förut men det var 2021 senast hehe. jag behöver er hjälp!! Jag blir tokig. Min temperera ser ut såhär och tempen är fortfsrande hög, känner mig febrig men har ingen feber, brösten är stora och ömma vilket dom inte brukar vara innan mens o jag hade lite mensvärk för två dagar sedan men sen försvann det. Jag testar bara tvärblankt på alla tidiga test och undrar var mensen är nu. Ska börja med letrozol nästa cykel igen. Jag gjorde ultraljud dagen efter tempdrop reggade min äl och hon sa att jag bara hade små ägg så är rätt säker på att äl var dagen/dagarna innan precis. 


    varför dröjer mensen såhär ?? Någon mer som fått sen mens? Brukar ha 10-12 dagar men nu är jag på dag 17 liksom. Haha. 


     

  • Mizzi26
    Cashili33 skrev 2024-01-29 18:13:32 följande:
    Vilken cd hade du ÄL ? 
    Äl var där den gröna pricken är, har långa cykler så vet inte vilken cd. Men under linjen precis. Så är 15 eller 17 dagar efter äl idag. Beroende på vilken app som stämmer. Men det kan inte vara mindre än 15 då jag gjorde ultraljud efter. 
  • Mizzi26
    cutepenguin skrev 2024-01-29 18:20:39 följande:

     


    Jag skulle ju, utifrån grafen, säga att du hade ägglossning dag 18. Och att du idag är på ÄL+ 11.


    Jag gjorde ultraljud dagen efter äl är utprickad så Vet att jag inte har haft ägglossningen efter. Antingen 15 eller 17 dagar efter äl idag hehe
Svar på tråden Tempkurvor