Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Pinsamt att Regionerna inte klarar att få masstestning på plats. De står och pratar om att det är viktigt att de får ett hållbart och robust system för testningen och för hur de testade ska få sina provsvar - som om det skulle utgöra ett så jättelikt problem. 

    Patetiskt. 

  • Pope Joan II
    klyban skrev 2020-05-26 19:51:40 följande:

    Alla drabbas hårt, då vi konsumerar betydligt mindre än vad vi gör annars.
    Dock ett bra stort hopp till nedstängning, så man får lite perspektiv på det hela.
    Men visst kostar även detta oss en massor, men massor är bättre än extrema massor.


    Varför i hela världen kommenterar du när du inte har läst artikeln. Du behöver verkligen inte svara på allt, och särskilt inte mina inlägg - jag är totalt ointresserad av dina osammanhängande monologer. 
  • Pope Joan II
    klyban skrev 2020-05-26 22:19:33 följande:

    Vem inbillar sig konsumtion inte går ned när folk stannar hemma?
    Dock får man rikta blickar hur ekonomin blir i en nedstängning.


    Och självfallet komerm det göra stora skador på ekonomin, det är en stor konsensus på den.


    Har du läst artikeln?
  • Pope Joan II
    klyban skrev 2020-05-26 22:26:59 följande:
    Vad är du har i åtanke då?
    Vad jag har i åtanke har väl ingen som helst betydelse om jag läst ett material och du inte läst det men ändå diskuterar det som om du läst det. 

    Så har du läst artikeln?
  • Pope Joan II

    IVO har att göra - uppenbart har människor blivit bortprioriterade och inte fått vare sig den bedömning eller vård som de har rätt till och som det har funnits kapacitet att ge dem. 

    Skamligt, oerhört skamligt!

  • Pope Joan II

    Island:

    "Är du sämre, är du bättre? Äter du bra, dricker du bra?" Är det sämre erbjuder vi oss att komma på besök. 

  • Pope Joan II

    Läkaren i dokumentären på svt verkar tycka att Sverige borde haft en annan hållning till Italienskidåkarna.Jag ber om hålla med.

  • Pope Joan II
    AndreaBD skrev 2020-05-29 08:45:06 följande:
    Poängen är ju att det är såå mycket lättare att haffa såna på Island än i Sverige.  Hur ska man ens hitta dem? På Island finns väl bara en flygplats, så man kan plocka dem där. I Sverige då? Folk kan t.o.m. ha åkt bil till Italien. 

    Visst, jag skulle också hålla med. OM det går att hitta dem, och det tvivlar jag på.
    Ja, du brukar fråga det. Vad sägs om att man kunde efterlyst dem i tv, tidningar och radio? Vad sägs om att FHM i sina otaliga intervjuer de gav kunde sagt att de anmodade personer som varit i det de då kallade för riskområden att kontakta specifik vårdgivare för att bli testade och att deras kontakter kunde smittspåras? Vad sägs om att de gått ut stort med att de faktiskt inte visste om smittan kunde spridas även ifrån asymptomatiska människor istället för tvärtom?

    Om du inte tror att människor på anmodan skulle ta sitt ansvar och uppsöka vården för test och smittspårning av kontakter så förstår jag inte varför du annars brukar stå bakom och försvara den svenska strategin? Den bygger ju helt på att människor ska ta egensnsvar.

    Jag är övertygad om att om det gått ut i all media att de som varit i högriskområden kunde vara smittade av samhällsfarlig och för individen och deras anhöriga, övrig släkt och vänner potentiellt dödlig sjukdom så skulle majoriteten av de det gällde följa en sådan anmodan.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin