• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Pope Joan II skrev 2021-07-01 19:30:05 följande:

    Tydligen. 


    Igen! Trubbel paradiset som "man inte vill låtsas nått om"!
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-07-01 19:45:55 följande:

    Det är bara att torka av handsvetten på låret, så funkar det att hålla handen igen.


    Hahaha! Som tvångsdans på skolgympan =D Dock minns jag med viss förundran gnisslet som uppstod, nej fel, fel, FEL av mig, som KUNDE uppstått i julhandeln, om inte "skilda sovrum" hade intagits ett par dagar.
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-07-01 19:58:28 följande:

    Jo, den nästan-incidenten lever kvar även i mitt minne. Men annars är de ju som en och samma organism och hade väl i princip kunnat dela spruta med varandra. 


    Är det verkligen smitt-o-säkert?

    Papporna kunde trots sin stora erfarenhet och kunskap inte heller förutse att hela trädgården skulle invaderas av parkslide när de girigt tog ett bett av det oskyldiga äpplet. Ett 0,7 mm stort rotfragment parkslide kan ge upphov till en ny planta, vilket de som istället gett sig i kast med ormen, bittert fått erfara. Det är mörkläggning som gäller.
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-07-01 20:16:14 följande:

    Svårt att säga så här mitt i den mest illustra plantemi jag någonsin tvingats bevittna. 

    Mörkläggning var ordet min kära Bill!


    "Instämmer" Hahaha!
  • pyssel

    Det är mitt signum att bjuda på flera bottnar, så att alla kan känna sig nöjda med sin insats och sin personliga tolkning (det senare, ett signum även för denna tråd). Alla farbröder kan förnöjt sjunga i spegeln till tonerna av sin inre monolog. Emellanåt faller de dock ned på knä och förlustar sig med varandra, kuddbitande och klassiker från den skoltid då de behövde trycka ner det som hände framtill om magister Christer efterfrågade deras syn på saken. Jag har sagt det förr - I aim to please. De flesta i alla fall

  • pyssel

    Jag kan garantera att den här tråden lämnar inget som helst åt fantasin. Särskilt inte den medelålders kulturella approprieringen av down-low. Det är okej med oss kritiker av andra saker

  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-07-06 19:42:45 följande:

    Något skumt? En konspirationsteori in the making?


    Käre Bill, den där nätrullaren fick genast effekt, men den följer prognosen! Patient noll kan inte låta sin tennisarmbåge vila en sekund!
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-07-11 18:19:12 följande:

    Då har han ju lyckats uttrycka sig så att det inte är tydligt vad han egentligen menar. Diplomatiskt undvikande, säger inte mycket alls. 


    För de flesta andra, oavsett vad man tycker om den svenska hanteringen, håller med eller inte håller med F. F. i hans bedömningar och jämförelser, passerar det inte över huvudet. Du brukar ju annars vara på hugget att läsa in vad den svenska motsvarigheten "egentligen menar", även om ingen tycker det är oklart utan helt enkelt är kritiska. Lite konstigt att blev sådant stopp i förståelsen här.
  • pyssel

    Björkman håller inte med Tegnell

    "Anders Björkman infektionsläkare och professor i infektionssjukdomar vid Karolinska institutet står Sverige troligtvis inför en ny smittovåg. Han har tidigare varnat för att deltavarianten kan leda till en ökad smittspridning.

    ? Jag tycker att man kan säga att det här är början på den fjärde vågen, säger han till SvD."

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset

    www.svd.se/infektionslakare-detta-ar-borjan-pa-fjarde-vagen

  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-08-04 20:24:39 följande:

    Vad tyckte du om boken då?


    (När det kommer på Wikipedia)
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin