• pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-03-25 22:02:49 följande:

    Klargörande 52 minuter. Det förhöll sig i princip som man hela tiden befarat.. 


    Mer klarspråk på 50 minuter än hennes tidigare AG producerat på ett år.
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-04-17 10:24:50 följande:

    Jag funderar på en sak - det här med biverkningen av Astra Zeneca och även Johnsson&Johnsson - om det bildads blodproppar, så borde man kanske kunna förebygga med blodförtunnande mediciner? Man har ju redan tidigare satt in såna mediciner när det gäller svåra fall. Det har ju inte varit ovanligt med vanliga blodproppar heller när det gäller covid. Tänk om man t.ex. skulle kunna ge de som får Astra Zeneca vaccinet lite blodförtunnande mediciner i förebyggande syfte? Har något sett forskning runt detta? 


    Det som också har rapporterats med misstänkt koppling till vaccinet är blödningar...
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-04-23 10:14:25 följande:

    GD Carlsons försök att förklara hur de äldre färdigvaccinerade numera och framåt kan leva och vad de kan göra har goda förutsättningar att gå till historien som en av de mest luddiga, konstiga, tilltrasslade, misslyckade kommunikationsmissar någonsin. 

    Och FHM genom Tegnell i tisdags var helt tillbaka i att det i princip inte finns asymptomatiker och asymptomatisk smitta. Pinsamt och obegripligt nonchalant.

    Statsministerns pressträff igår ids jag inte ens kommentera, jag finner honom lika penibel att lyssna till som jag gör kungen. 


    Vilken service med kortversionerna här i tråden Jag tror inte att mitt hjärta hade tålt dravel både live och en masse.
  • pyssel
    Anonym (ABC) skrev 2021-05-02 18:46:15 följande:

    Din uppfattning om vilken kritik som är relevant och vilken som inte är, det är också bara en åsikt.


    .. även om den kläs i självsmicker över ett "lätt betungande" och självpåtaget uppdrag att berätta för alla, fast i realiteten en knapp men hänförd skara på två, om viktigheter av sorten hur många ledamöter i riksdagen som någon gång burit polotröja vid votering.
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-05-04 15:03:03 följande:

    Bra av Lena Einhorn även om hon förstås inte kom någonstans med Byfors (den senare behövde dock dricka vatten efter ordväxlingen). 


    Talande
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-05-04 22:12:07 följande:

    Värt att titta på! 


    "Det är en avvägning i kommunikationen." Haha! *facepalm*
  • pyssel
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-05-05 23:08:36 följande:

    Ja, varför kommunicera de viktigaste tipsen?


    Att hålla linjen är överordnat. Det har vi ju sett förr. Men det finns det säkert någon som ska upplysa oss om förträffligheten med (och sin egen förstås!) i klumpig form, helt utan substans, finess och elegant raljans. (Även om det egna svamlet om det egna svamlet envist påstår det).
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-05-06 08:23:35 följande:

    Handvaskningsmyndigheten och dess beundrarskara. Komiskt om det inte vore så tragiskt. Och idag ska de presentera nya scenarier. *rolleyes*


    Tänk att obefogad kritik mot befogad kritik kan ha en sådan förenande kraft och fylla så många svarta hål av oändligt bekräftelsebehov hos . Men det stod klart relativt snabbt att det måste finnas en fiktiv fiende för dessa foliehattar som ser svastikor som förtecken till all myndighets- och institutionskritik. En hyllningstråd hade med all säkerhet inte kunnat släcka törsten i en intellektuell och språklig öken.
  • pyssel
    Anonym (ABC) skrev 2021-05-08 09:48:48 följande:

    Experter och myndigheter i andra länder.


    Ackurat. Det med.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin