Inlägg från: Anonym (Proctor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Proctor)

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Padirac skrev 2021-01-21 20:30:50 följande:
    Det är inte någonting du behöver skämmas för. 
    Inte myggan heller
  • Anonym (Proctor)
    klyban skrev 2021-01-21 21:45:41 följande:

    Det är tyvärr nått du inte ens vet, myggan har säkerligen ett annat solsystem än vad du refererar till och förståelse för.
    Det enda du berättar är att du inte har empati för myggans förståelse.
    Men antar vinbaren är myggan, då ingen förklaring vad det högre är kommer.


    Det hedrar dig att du försöker lyfta dig till vinbarens nivå. Bland lättmjölkens vänner ligger du inte så pjåkigt till.
  • Anonym (Proctor)
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-21 21:52:48 följande:

    Jag lyssnade häromdagen till fackfolk, som sade diverse intressanta saker.
    Dessa normala kirurgmasker eller vad de heter, skydddar bäraren från runt 90% av smitta. De FFP2 (eller vad de heter) maskerna, skyddar till runt 95%. 
    Dagens vacciner skyddar i princip mot brittiska varianter och andra, men det jobbas på att justera dessa vacciner så de funkar bättre mot diverse mutationer. Om några veckor ska detta vara klart tror dom. 
    Och vi vet inte exakt hur mycket någon med vaccination smittar andra.


    Tänk om nån av dessa kunniga människor kunde få en roll med inflytande på FHM. Då hade nog rätt många liv kunnat sparats,
  • Anonym (Proctor)
    Padirac skrev 2021-01-21 22:32:18 följande:
    Det var så att du inte tog del av perssträffarna va? Detta och mycket mer har jag hört på pressträffarna eller läst i material från FoHM.

    Det var i mitt tycke fint att det delades fakta i ett inlägg - och det var ännu finare att det var en av kritikerna som delade fakta (som varit uppe på presssträffarna och i tråden tidigare)

    Det var nästan lika fint som här om dagen då en av kritierna delade en länk med ett påstående från CDC att Sverige inte kunnat nå ner dödstal som var 10 gånger högre än de andra nordiska ländernas dödstal även om Sverige infört alla restriktioner som de andra nordiska länderna införde. (jag är inte säker på att den kritikern förstod innebörden av denna delade länk)

    Hur om helst är detta ingenting att vara sams över Solig
    Du förstår, vi som ibland använder vinbaren för rekreation har viktigare saker för oss än att se statens televisions märkliga alster.

    Du skulle varit oerhört kritisk mot denna hantering om Kristersson hade varit statsminister.
  • Anonym (Proctor)
    FDFMGA skrev 2021-01-22 07:13:19 följande:
    KonfliktGlad

    Alltid intressant med dina kulturantropologiska infallsvinklar.

    Ja, så ser hen förmodligen på sitt arbete här på FL och på andra sociala forum, en konflikt där jag i så fall bara är en av ett flertal demokraturrepresentanter, men ytterst ser hen nog sig som en frihetskämpe som inte är bunden av de förljugna regler som tamboskapen följer.
    Oavsett vad så verkar frågan viktig för dig. Har då aldrig stött på en mer nickfokuserad person. Ledsen att jag störde jag lämnar denna konflikt till dig och "hen" det berör.
  • Anonym (Proctor)
    Padirac skrev 2021-01-21 23:03:01 följande:
    Jag är inte på långa vägar så politiserad som du är - och att du tar min kritik mot Åkesson, Karlsson och deras BSS-parti som kritik mot Kristersson överlag är trångsynt, men det är inte förbjudet att ha en trångsyn. Att alla som är mot SD påstås vara sossar kan ju lätt konstateras bland begåvningsreservens inlägg på såväl FB som på FLs samhälls- och politikdelar i forumet. 

    Sen tänker jag på två saker jag läste nyligen i tråden som belyser 'det hela'
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-20 18:47:31 följande:
    Nejdå, arbetsfördelningen är bra som den är. Jag beskriver vad andra gör, medan du tar dig friheten att tala om vilka åsikter andra har.
    Så du tar dig friheten att påstå vilka åsikter jag har.. nej det var ju jag som skrev att du skulle kritisera Kristersson... eller .. *fan' Förtoendet lyser igenom Skål

    och slog det mig att jag läst ngt mer som är värt att kommentera....
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-20 19:15:56 följande:
    Man kan inte bli mer än anonym. De seriösas chans att undkomma trollen och istället få till en saklig diskussion baserad på ffmertfauk.

    Covfefe eller?
    Trodde kanske inte att du skulle klara att knäcka den förkortningen, men det finns ju andra.

    Jag är helt säker på att du skulle yla högljutt om Kristersson misslyckats till den grad Löfvén gjort. Men du kan ju annars referera till något positivt du skrivit om M eller KD. Om du nu är så opolitiserad så borde det ju hänt ett flertal gånger. Eller hur.

    Det vanliga är att man blir kallad nazist om man kritiserar regeringen. Att man blir kallad sosse när man i alla lägen stöder sosseriet är föga förvånande.

    Sen tycker jag din kritik av SD med anhang i allmänhet är träffsäker, det får jag medge. Men att kritisera maktlösa SD ger ju inte så mycket. Nån liten skopa kritik måste du väl ändå kunna ha gentemot makthavarna?
  • Anonym (Proctor)
    FDFMGA skrev 2021-01-22 11:19:13 följande:
    Du är långt från ensam om att ha drabbats av avstängningar som ter sig obegripliga. 

    Jag gissar att det här är en tråd där anmälningsbenägenheten är skyhög. Jag har själv fått fler meddelanden om inlägg jag skrivit i den här tråden än jag sammantaget fått under flera år tidigare.

    Dessutom innebär ju Familjelivs reform att oftast bara skicka ett ärendenummer att man inte har en aning om det är ett flera månader gammalt inlägg man skrivit som bedömts opassande eller om man bara kommenterat ett inlägg som tagits bort.
    Hoppsan, är detta att betrakta som kritik mot moderatorerna?
  • Anonym (Proctor)
    FDFMGA skrev 2021-01-22 13:14:41 följande:
    Nja, att högerextremister är motståndare till Sveriges strategi förnekas nog bara av högerextremister.
    Mycket jidder om högerextremister från vänsterklustret.

    SD har visat sig vara överrepresenterat bland outbildade män.

    Men vilka är det som röstat fram en outbildad man till statsminister?
  • Anonym (Proctor)
    FDFMGA skrev 2021-01-22 13:26:40 följande:
    Ja, svenska högerextremister är ju för lockdown till skillnad från högerextremister i nästan alla andra länder.

    Hade Sverige genomfört en tidig lockdown så hade Sveriges nationalister varit emot lockdown.

    Att sen svenska nationalister ofta är negativa till vaccination beror väl på allmän misstro mot allt och alla samt att de känner sig hemma bland konspirationsteorier.

    SD: väljare sticker alltså ut såtillvida att de är betydligt mer negativa till vaccination än de anständiga partiernas väljare.
    En stilla undran: varför är det viktigt för dig vad svenska högerextremister tycker?
  • Anonym (Proctor)
    Padirac skrev 2021-01-22 14:09:15 följande:
    Din säkerhet på vad andra har för åsikter är ju ganska så färgad av dina egna förutfattade meningar - och inlägget nedan stämmer enligt mig inte så bra med verkligheten. 

    Jag ser inte att du skrtivit någonting postivit om Macron, så det borde ju rimligen betyda att du sympatiserar med Rassemblement National och är är en av Le Pen's lakejer - eller hurTomte  Smart va
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-20 18:47:31 följande:
    Nejdå, arbetsfördelningen är bra som den är. Jag beskriver vad andra gör, medan du tar dig friheten att tala om vilka åsikter andra har.
    Det jag skriver stämmer ju fortfarande i det stora hela.

    Saken är den att jag inte skrivit ett enda inlägg om Macron. Samtidigt så handlar denna tråd om kritik mot corona-hanteringen. Din kritik mot regeringen lyser med sin frånvaro trots katastrofresultat.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin