• Dr Nail

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FHM har Sveriges lägsta förtroende bland befolkningen, av alla myndigheter. Baserat på att folk skiter löst i alla deras rekommendationer.

  • Dr Nail

    "Det är inte förbjudet att använda munskydd."

    t.co/fs054j2pF8

    Ganska absurt att ett gäng tjänstemän som inte kan mer om virus och smittspridning än en medelsvensson (jag pratar om Folkhälsomyndigheten) lyckades hjärntvätta befolkningen så att deras trams fortfarande upprepas då och då.

  • Dr Nail
    Anonym (ABC) skrev 2021-02-01 19:00:00 följande:

    www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/bibliotekarier-i-kungsbacka-vill-ha-munskydd-kommunen-sager-nej

    www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/darfor-nekar-kungsbacka-kommun-sina-bibliotekarier-att-anvanda-munskydd

    Man är bland annat orolig för hur de smittkontaminerade munskydden skulle komma att hanteras. Borde man inte vara mer orolig för den smittkontaminerade personen man i så fall har i biblioteket?


    Sant. Mycket ORO över för hur livsfarliga och smittsamma använda munskydd är, men däremot om all denna smitta istället hamnar i ögat på nån som står i ICA-kön bredvid en, då är det fine and dandy enligt våra bildade "experter".
  • Dr Nail

    Hallengren:

    "Vi har ingen strategi, vi har inte haft någon strategi och vi kommer inte att ha en strategi som säger vi tycker att det är okej med viss smittspridning."

    Alla vet att den urspungliga strategin var att låta den smittas i "lagom takt" för att uppnå flockimmunitet utan att överbelasta sjukvården. Det vet alla.

    Hon ljuger smutsigt.

  • Dr Nail
    FDFMGA skrev 2021-02-02 15:12:45 följande:

    Åh fan, jag visste inte ens om att jag själv visste att flockimmunitet var den ursprungliga strategin. Trodde snarare att det numer finns förhoppningar att vaccinen ska ge tillräckligt hög grad av flockimmunitet för att smittan ska sjunka undan.

    Men när jag ändå har dig på tråden och du pejlat allas innersta - hur är det med ägarna till Familjeliv - har de några planer på att åtgärda forumets ofta nästan tortyrliknande seghet?


    De är medvetna om problemet men de kommer att agera bara om de märker att forumet börjar tappa användare på grund av det. Så länge folk bara klagar men likförbannat stannar kvar kommer de inte att ta tag i detta.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin