• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2020-08-28 21:50:46 följande:

    Du har inget intresse och diskutera ser jag, ytterligare ett inlägg av substanslöshet.

    Och forskningen du kommentera jag pratade om i Skåne, den är som bortblåst för dig efter du plockade ur den meningen ur sitt sammanhang och ändra betydelsen.

     

    Men om du vill ha substans, så varför inte berätta hur man ska säkerställa forskningen och individer man inte ens vet använder munskyddet, använder munskyddet men dåligt eller använder munskyddet och bra.

    Hur stor är prevalensen för de ljuger, hur stor är prevalensen för att de inte vet att de tar i munskyddet hela tiden?

    Detta är EXTREMT svåra frågor att utröna i ett sådant test.

    Men du har ju visat att du inte vill diskutera mer än en mening du har plockat ur sitt sammanhang och gett en helt annan betydelse.

    Och här är vi med dig nu, och du vet redan jag aldrig kommer låta dig komma undan med denna.

    Kommer upprepa ditt fel till absurdum om så krävs, för fel ska inte få stå sist.


    Nej jag har inget intresse av att kommentera falska påståenden om vad jag sagt, med annat än, och i olika ordalag, att de är just falska. Det blir ännu mer absurt om jag ska göra dig till viljes och adoptera dina utsagor om vad jag (i realiteten inte) sagt för att sedan diskutera å dina promisser.

    "Så här är vi nu" igen, med dig och dina påhitt om vad andra sagt, kommenterat, tyckt, tänkt, menat och haft för avsikt. En massa blaj och påhitt som helt förtar eventuell substans av något annat som du lyckats uttrycka utan personliga fantasier och i synnerhet utan att blanda in andra, för då du stökar till det totalt då.

    Varsågod att diskutera oenigheter om studiers tillförlitlighet med någon som är "skyldig" till den diskussion du påstår dig ha haft med mig. Det är riktigt stört att du refererar till något meningsutbyte som inte ens ägt rum. Har du haft en inbillad diskussion om uppmätt pillande med fler än mig i tråden? Jag betackar mig för dina lögner, men oenigheter är inga problem.

    Att du inte verkar ha koll på att personer som har för vana att läsa forskning inte har några problem med att problematisera självrapportering som metod, ja det säger mer om att du själv är ovan. Sedan är problemet och graden av det olika beroende på forskningsobjektet. Det är t.ex skillnad på att självrapportera om pill på ett dött föremål än om att slå sina ungar, det borde även du förstå om du vill ta dig an frågan seriöst. Problemet vid självrapportering är i synnerhet medvetenhet/omedvetenhet när det gäller mask, inte att "erkänna" kass hantering eller ljuga som du hävdar.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-08-28 21:53:17 följande:

    I mitt fall handlar det om....


    Nej, det gör det inte.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-08-28 22:16:05 följande:

    Ja, jag har noterat att du och några andra gärna mäter er med klyban och det är väl inte fel, diskussionen är ju fri, inte ens eventiuell vilja till variation är under tvångsskrivskydd på Familjeliv.


    Jag påpekar och värjer mig för dessa ständiga hittepå om vad jag skrivit. Och är det inte vad jag skrivit är det helt obscena delirium om vad jag (med flera) enligt den här användaren avser, anser, tycker, tänker och liknande. Är det så vanskligt att begripa?
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-08-28 22:37:33 följande:

    Ja, faktiskt.


    Förklara gärna vad du inte förstår av att kommentera lögner om en själv.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel

    Det är märkligt att man inte ens verkar ha någon slags enighet inom regionen. Var nyligen hos specialist som kommer in i pappersförkläde, mask och visir - för att stå bakom och sätta en injektion i ryggen. Ett besök på några minuter. Några dagar senare på VC:s provtagning förväntas man som vanligt sitta några dm från sköterskan ansikte och luta sig fram över bordet för att bli stucken. Rysk roulette med patienterna.


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-08-30 14:12:25 följande:

    Det är nått du får ta upp mer regionen och de chefer där, det är dom som har detta ansvaret.


    Ja? Vad är ditt problem? Jag var inte kritisk mot dig över förfarandet, om du nu trodde det eller av någon ytterligare märklig anledning tog det personligt. Det är rysk roulette att även skriva i trådar där du härjar. Jag är kritisk till handhavandet, begriper du? Regionen är politiskt styrd, känner du inte till det?
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-08-30 15:17:30 följande:

    Det är regionens ansvar och följa de riktlinjer som är tänkt, och har du en klagomål på detta.

    Så har du patientnämnden att påpeka detta.

    Så är du kritisk eller inte?

    Utan anmälan inte speciellt är svaret.

    Stockholm står under vilket politiskt styre?

    Och är du missnöjd med hur din region sköter frågorna, rösta på ett partis som inte stödjer dom då, i detta fallet inte högern.


    Det är något allvarligt som inte stämmer med hur du tolkar både trådstarten och andras inlägg. Jag är kritisk till regionens, du vet regioner i Sverige, handhavande. Jag pekade på en i MITT tycke märklig inkonsekvens i att skydda vårdpersonal och patienter mot smitta.

    Men om du skulle applicera åtminstone den läsbara delen av din uppmaning till mig på även dig själv, så anser du alltså att du ska vara knäpptyst ett par år tills du ska ta den lilla ljusblå och stoppa i kuvertet. Vad skönt att du vill vara tyst tills dess.

    Vad är det här för slags låghalt sociolekt: "Utan anmälan inte speciellt är svaret."? Förresten, skit i det, på ren svenska, eller be åtminstone något hemmavarande barn eller en katt korrekturläsa. Det är f.ö värt att bli både anmäld och avstängd för att tillrättavisa ren och skär idioti.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-08-30 15:50:49 följande:

    Om det är märkligt anmäl regionen för patientnämnden, FHM eller regleringen har knappast med detta och göra.

    Det var du som drog upp politiken, och det visade sig vara högern där.

    Och verkade som det inte blev roligt då.


    Är du helt från vettet och var får du allt hittepå ifrån? Jag bor inte i någon blå region (och region Sthlm har dessutom blocköverskridande styre). Blev det "inte roligt" nu? Du är en trådförstörare utan dess like, för du klarar inte ens att sortera dina repliker dit de hör hemma. LÄS, en, två, fem ggr, vad respektive person skrivit så dina svar får någon slags relevans till föregående innehåll. Du har f.ö ingen aning om vart jag vänt mig eller inte med ev frågor, jag har nämligen ingen redogörelseplikt inför dig, klyban.

    Jag diskuterar "Sveriges handhavande", dvs styrande organs handhavande, ofta menat regering och institutioner och organ på den nivån. Men just nu lyfte jag något på landstingsnivå, eftersom regionerna handhar sjukvården. FHMs rekommendationer är ett komplement till gällande föreskrifter och lokala riktlinjer i vården. Du vet, i linje med det svenska att inte utöva massa tvångsåtgärder.

    Om du har något problem med att jag inte deltagit i diskussionen om högerextrema hatar Tegnell mer än Greta som är ditt topic of the day, så får du ju för fan anmäla mig då.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-08-30 16:56:58 följande:

    Även om du inte längre bor kvar i Stockholm, så ändrar sig inte frågan.

    Du har patientnämnden för detta, och de som sköter detta är landstingen och regionen.

    Frågan får du ta upp med dom, eller anmäla till patientnämnden.

    Något svar finner du inte i FHM eller regeringen på varför dom gjorde så vid dina besök.


    Du fattar verkligen inte, jag har inte bett dig om svar på regionens i konsekvens - jag har observerat den. Fattar du skillnaden?? Att diskutera här har inget med dina uppmaningar om patientnämnden att göra. Bestämmer du numera vad jag får observera, diskutera eller notera också?

    Då får du väl fråga dina högerextrema kompisar på forum istället för att hålla på och dividera om det här. Eller anmäla dem till polisen när de är över gränsen. Varför försöker du åtgärda det här? Det kan varken FHM eller regeringen hjälpa dig med.

    Hur ska FHM svara på varför Tegnell seglat om Greta på högerextrema forum? Vänd dig till stjärnorna.

    Varför diskuterar du själv en mängd saker här som det finns institutioner dit du kan vända dig för att få svar eller klaga?

    Har du ensamrätt på att delge andra dina observationer? Du får väl t.ex klaga hos kommunen som har tagit över tillsynen, om du tycker folk kliar sig massa i ansiktet med munskydd på, trängs eller dyl.

    Med samma resonemang som ditt: Varför skriva det här?
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Padirac skrev 2020-08-30 15:45:29 följande:

    Det är inte så märkligt, det är varje vårdgivare på varje arbetsplats som skall tillse att arbetet med smittskyddet uppfylls enligt anvisningar och arbetsmiljölagen i varje given situation.

    Det du upplever som rysk roulette är kanske rysk roulette, eller så är smittriskerna bedömda på olika sätt i olika situationer av olika vårdgivare och arbetsplatser.


    Nej, det är inte det minsta märkligt att vårdgivare gör bedömningar. Har du blivit språkförbistrad av någon i tråden? Jag har koll på vad de får besluta och bedöma. Nej, det är inte märkligt att de beslutar det som de har rätt att besluta.

    "Det är märkligt" är i detta fall ett uttryck för en patienterfarenhet av två vitt skilda rutiner för skydd vid två vårdinrättningar med samma fysiska kontakt med patienten. Vårdinrättningar inom samma geografiska område (några km), och t.o.m högre genomströmning av patienter i provtagningen där de var oskyddade.

    "Märkligt" är i det här fallet att ställa sig frågande till hur riskbedömning gjorts. När de landar så olika i skyddsåtgärd och utebliven skyddsåtgärd. Där de inte hade åtgärder blev de förvånade över det andra förfarandet och hade som enda åtgärd "egen ingång för förkylda" (kanske skydd då också).
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin