• klyban

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FDFMGA skrev 2021-12-21 19:06:23 följande:
    Hmm, inget om "flickornas" frisyrer den här gången från Hänt Extra-bänkens krönikörer här på FL.

    Flickan Tegmark Wisell ser ut att vara in 50-årsåldern. Det gör förresten flickan Magdalena Andersson också , liksom flickan Lena Hallengren.

    Nåväl, skönt med den tydlighet som flickorna gav prov på vid presskonferensen, fjärran från Hänt Extra-bänkens hårklyverierSolig

    Dessa kvinnor som attackeras istället för prata om COVID-19.
    Vad handlar det om, bara nonsens och inget om COVID-19.
    Undrar lite, för svårt och se deras fokusering på person istället för sak och saklighet.


    Kanske Papts inte gillar kvinnor.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FDFMGA skrev 2021-12-21 20:06:07 följande:
    Tja, det är ju lite udda att kalla Magdalena Andersson, Karin Tegmark Wizell och Lena Hallengren för flickor - men det finns ju folk till allt.

    Hursomhelst, så tycker jag att dagens nya restriktioner var välavvägda, bättre stämma i bäcken än i ån som man brukar säga om förebyggande åtgärder.

    Den svenska strategin har ju i stort under hela pandemin - med undantag för inledningen - varit välavvägd och syftet gäller ju fortfarande, att försäkra sig om att sjukvården hinner med att ge dem som blir allvarligt sjuka i covid en god vård.

    I övrigt så får vi leva med att aldrig få veta om Lena Hallengrens frisyr hade förändrats sen förra presskonferensen, såvida inte Hänt Extra skriver om detta och att man då också av någon anledning behöver bläddra i en tidning i något väntrum eller hos frisören och det är Hänt Extra man greppar tag i.


    Tror dom att ingen hör dom när de undviker ämnet och istället går över till ad hominem börjar tro person är argument för sak?
    Är det för uppenbart att dom inte förstår detta själva?
    Dock tycker jag det är bra de gör, för det berättar mycket mer än deras "texter" som är intetsägande pga de gått över till ad hominem än en saklig diskussion.
    Men även denna diskussion har vi haft innan i tråden och där sakligheten attackerades svårt, men eftersom saklighet är som den är så vägrade de senare diskutera saklighet i ämnet ens det allra minsta.
    Vi har utländska "svenskar" som har kritik som regnar in, som ofta är baserat i att glömma av saker, och det som får en att verkligen undra varför de kommenterar Sverige och det är när de får faktan så vägrar de ta med den i allt de diskuterar.
    Och efter den punkten så ställer man sig frågan vad vill de, och varför vill de medvetet ge egenskaper till Sverige som inte existerar eller ens nära deras påståenden?

    Och med restriktionerna, så har jag lärt mig klustret ALLTID anser de är fel, antingen för mycket eller för litet.
    Det är så man vet klustret har en agenda och struntar i fakta, hur de tror någon ska missa det är en bra gåta som aldrig får ett svar.


    Ett av det mest svårsmälta som skett i pandemin, det är hur Sverige har hanterat en svår initial smitta och vänt med restriktioner och fakta och fått Sverige gå ifrån 8:e i VÄRLDEN, till 56:e platsen i världen och kommer snart sjunka ned till 57:e platsen i världen som det ser ut som nu.

    Och denna brutala skadeglädje klustret hade emot Sverige, och som vi även såg när vi träffade 15000 döda, den är rätt galet tokig att se och enda funderingen man tänker "vill dom Sverige så illa".
    Det komiska var att det vari praktiken 15000 döda i 6 månader före man faktiskt kom dit och gick över 15000.
    Och detta skulle tydligen berätta hur dålgit Sverige skött sig, men då när vi berättade hur det gått i Sverige så gavs denna upp utan en blinkning ens.


    Dessa säger de inte är politiskt motiverade, men sen det mesta de säger är politiskt riktat mot opposition och detta fast än vi inget ministerstyre har, frågan är varför de inte ens står upp för sin egen politiska agenda och samtidigt hoppas ingen ska se den heller.
    Vem agerar så ens?


     


    Säger inte mycket om restriktionerna igen, det är inte direkt oväntat då pandemin är inte över och vi har rätt många ovaccinerade fortfarande.
    Och de kan både öka och minska, när det komemr till restriktionerna, så har jag mycket högt förtroende för dessa och när man tittar i backspegeln i hur otroligt effektiva de varit.(Det är nu någon glömmer av det är en pandemi och ska attackera mig som person istället och att jag har ingen respekt för de döda, och att man måste upprepa vad som är underförstått och självklart, och när jag gör det efter 100 gången så låtsas de om att det är första gången de hört det, och par av dom fin si denna tråd, och gör just detta.)

    Klustret har en perplexande beteende och där fakta exkluderas som inte passar för dagen och dagen smak.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Padirac skrev 2021-12-22 00:46:25 följande:
    Se där, lite mer nedlåtande härskarteknik mot person istället för innehåll, med det förminskande 'flickorna' behöver verkligen kritiken mot Sveriges hantering av pandemin rycka upp sig för att vara relevant, saklig och inte missriktad

    De återkommande påhoppen klär sämre än outfits från såväl Newbody som Ullared oavsett vad som tycks om dessa. Det är väl bara avundsjukan mot andras besök hos frissan som klär lika illa.

    Det är även rätt talande i vad för klientel vi har här i klustret och att dessa bara ser pandemin som ett politiskt slagträ.


    Men jag tycker dock det är bra de visar sig, för man inser att man inte behöver ta dom på allvar längre, då deras ad hominem berättar just att det är ingen idé att bry sig om att lyssna på dom längre, då de valt ad hominem istället.
    Och med ad hominem säger man inte mycket om sakfrågan COVID-19 längre, och det är nog också därför ad hominem kommer, ämnet är för jobbigt för klustret då de valt en inställning om COVID-19 som inte funkar pga den inte är saklig utan personlig och politisk.
    Och personligt och politiskt som med hår och annan irrelevans, ja, då berättar ju dom att de inte vill vara med och diskutera COVID-19 längre.


    Och vad mer talande än den person som hellre vill förstöra ämnet med irrelevans, än prata om sak och restriktioner och inte nedvärdera dessa kvinnor.


    Anonym (Slanggurka) skrev 2021-12-22 00:50:48 följande:
    Skönt att slippa använda munskydd överallt då det ändå inte hjälper mot covid. Sverige har fattat, men jag fattar inte varför andra länder envisas med munskydd. Är det för att andra länder inte rekommenderar avstånd?
    Eller beter sig viruset annorlunda utanför Sveriges gränser?

    Om du är duktig på att använda munskydd, så har det helt säkert en effekt och munskydd har multipla problem som en del inte vill veta av.
    Och ett är användaren som sällan kan använda sitt munskydd, och det är där munskydd brister rätt mycket, finns mer...


     


    Och sen vet vi en annan sak idag också, avstånd är mycket mer effektivt.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-12-22 08:47:32 följande:
    Vi har utländska "svenskar" som har kritik som regnar in, som ofta är baserat i att glömma av saker, och det som får en att verkligen undra varför de kommenterar Sverige och det är när de får faktan så vägrar de ta med den i allt de diskuterar.

    Utländska svenskar? Det där ad hominem angreppet lät ju rasistiskt, även om det kanske inte rör sig om någon ras direkt. En generalisering som klumpar ihop godtyckligt utvalda personer som inte tycker som du, vad har du för politisk agenda med det? Är du kanske SDanhängare? Det verkar så eftersom du sätter svenskar inom citationstecken.

    Har du något eget system för att bedöma vem som är svensk, något som inte baseras på medborgarskap? Utlänningsfientlig patriotism har inget med trådens ämne att göra.

    Dessutom verkar du tro att denna grupp som du hittat på, lider av minnesförlust. Sluta att anklaga så många för att glömma saker! Du får mycket fakta av mig, men tänk, den vägrar du att ta till dig. Kanske jag ska börja tjata om det.  

    Denna handlar faktiskt om ämnet och dessa utländska svenskar som inte får det rätt om vad som sker i Sverige så ofta.
    Och det handlar helt enkelt om att ni vet inte ens hur det funkar i Sverige och så vidare och att ni inte ens med fakta i handen förstår vad som sker i Sverige.


     


    Så nej, inget ad hominem, dock en observation om en trolig medveten fabuleringar för slippa diskutera ämnet sakligt.
    Det är ingen grupp någon hittat på, utan vi vet vilka ni är och det är er vi får rätta till allt som oftast och där Padirac har varit extra duktig att ge fakta.
    Men fakta biter inte på dessa "svenskar", och de väljer istället att attackera Sverige med felaktigheter, fråga bara ABC som radar upp dom dagligen och detta fast än silverfatet med fakta är given till ABC allt som oftast.


     


    Men är inte du undrande över att du har fel så ofta och ändå försöker forcera samma felaktighet, för du har massor av sånt på ditt samvete i denna tråd.
    Men jag bara antar vi komemr till området att vi ska låtsas om att det inte existerar.´, för det är så det brukar gå till eller ja, så går väl det alltid till och det är därför ni kör en reset och börjar om från börja lite då och då och i hopp att någon ska glömt nått.
    Men oops, det är det inte, så kommer jag påpekar opps, nu har ni börjat om från början igen med ett fallerad diskussion.


     


     


     


    Enda frågan egentligen, varför hävdar du en massa om Sverige och hur det är här, sen får fel, sen får fakta, och sen kommer du upprepar samma fel igen och gör det till desinformation istället.
    Är det nått du kan utveckla, för nått beror dessa fel på, kanske det är medvetet?(För det skulle förklara en hel del.)


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-12-22 09:43:07 följande:
    WHO försöker nu att skrämma Europa och sprida hysteri, tror inte de läst tillräckligt mycket här i tråden, så de vet inte att omikron varianten är inget att oroa sig för och att det är vanligt i pandemier att det förekommer olika varianter.  

    www.aftonbladet.se/nyheter/a/Oreedq/who-varna...

    Den som inte lider av minnesförlust, så ska WHO adressera mer specifikt o mOmikron
    Men ett stort problem dock, när jag läser AB så inser jag inget av det du säger existerar ens.
    Och jag börjar ställa mig frågan om du förstår Svensk text, eller om du kör någon automatisk google översättning istället.
    För detta svar var bisarrt.


     


    Och än mer komiskt då man ska ge information om Omikron, och kanske man ska titta där istället för lägga orden i munnen på WHO.
    Jag inser du inte förstod det som stod där, detta är ditt andra Omikron påstående som är väldigt svårt och förstå.
    Först förekom du Omikron, och nu ska du lägga orden i mun på WHO.
    Såna här saker faller under ohederlig sätt att diskutera och fantisera ihop sina egna saker.


    Pope Joan II skrev 2021-12-22 09:45:23 följande:
    Ja, de är ena amatörer de där WHOarna! Slår på bongotrummorna i tid och otid! 

    DU menar som den du svarade som sade Omikron är slutet för jorden, och detta när man världen över såg tvärtom ut.
    Så måste det vara.


    Pope Joan II skrev 2021-12-22 09:47:57 följande:
    ECDC spelade lite maracas i panikorkestern häromdagen också, men de kan ju heller inget. 

    Och ni trumpetar ut detta också, och fast än det inte existerar, verkligen udda.


     


    Är verkligheten så jobbig?


    FDFMGA skrev 2021-12-22 10:03:13 följande:
    Ja, vad säger man. Är det inte regeringsflickornas frisyrer som blir fokus för Hänt Extra-bänkens intressen så är det WHO:s bongorummor.

    Visst, WHO-chefen är från Etiopien så det är givet att Hänt Extra-klustret associerar till bongotrummor.

    Det finns ju folk till allt, men inte desto mindre upphör Hänt Extra-bänken aldrig att förvåna.

    Fast det skulle ju inte skada om WHO kunde lansera ett vaccin mot fördomar av alla de slagSolig

    Ja, detta var mycket tokigt och varför lägger dom orden i mun på WHO och hur inbilla de sig att det skulle gå förbi omärkt?


     


    Och har ens WHO gjort klart sin översyn och om Omikron, den skulle ju komma denna vecka och före jul.()JA, det sade dom i alla fall, så kommit än, eller väntar vi fortfarande?)
    Och väntar vi fortfarande, så blir påves och fuckgoogles inlägg verkligen komiska.


    Nu är klustret så i farten att de inte ens bryr sig om nån fakta längre och slår på bongotrummor utan anledning.


    Pope Joan II skrev 2021-12-22 10:17:35 följande:
    Enligt en annan skribents inlägg så är det tydligen för att Tedros Adhanom är från Etiopien som de gör det. Jag tycker att det är ett förskräckligt sätt att se på WHO, på chefen för WHO och inte minst på etnicitet. Men det är ju jag det. Ert kluster verkar ju ha en annan och ganska otäck inställning.  

    Vad vi lär oss av såna här inlägg, det är att faktan ändra sig inte ens på något sätt.
    Men insett detta är irrelevans är det nya sättet som diskuteras ifrån de som inte vill delta i verkligheten om pandemin i COVID-19.


    FDFMGA skrev 2021-12-22 12:02:09 följande:
    Hmm, jag tycker att det är ganska stor skillnad på sätt att uttrycka sig mellan exempelvis klyban och Padirac - kan det månne vara läsovana som gör att du har svårt att urskilja de språkliga skillnaderna dem emellan?

    Det msåte nog vara den enklaste saken på jorden och se skillnad på mina texter och Padiracs texter, en övertydlig är språket.
    Men du vet också detta handlar inte om nått sånt, utan bara ad hominem och nedvärdera och hoppa på sina meningsmotståndare.
    För diskutera verkligheten vill dom inte.
    Tycker dock ad hominem är bra de skriver, för det berättar en hel del i vad vi har med att göra med.
    Men med och människor som inte kan ta i verkligheten ens om den föll på dom med full kraft.

    Men jag förstår dom att de inte gillar den observation jag gjort och en bra tid tillbaka, och det är flera stora kritiker som vägrar ta in verkligheten i Sverige är just såna som skriver på svenska men inte bor här.
    Men den är som den är, och man ställer sig frågande om det är okunskap eller medvetet, jag lutar åt medvetet och just för Padirac varit så otroligt duktig på att bena ut länkar och hitta ALLA felen och rättat till dom med korrekt saklighet.
    ABC tex, verkar helt ointresserad av ämnet, men besatt av Sverige och attackera oss med desinformation.


    Padirac skrev 2021-12-22 10:49:22 följande:
    Det görs tydligen skillnad på ministrarna som benämns som 'flickorna' och en minister som är man som benämns med namn..  

    Känns väl lite unket år 2021 med förminskande av ministrar baserat på att de är kvinnor

    eller om det ett försök att göra sig lustig över och förminska den manlige ministern pga dennes namn - känns väl lika unket år 2021

    Jag hävdar igen att kritiken mot Sveriges handhavande av pandemin är undermålig.

    Vi vet om att de har det jobbigt att påstå att det är allt Regeringens fel, och där väljer man ad hominem och cancerhån om hårfrisyrer och nedvärderar invalda i riksdagen, men bara de som är kvinnor.
    En sak som är värt och notera här, de som hånar dessa invalda i riksdagen eller Regering och dess kvinnor, de är lustigt nog flickor själva.


     


    Vad ska man säga om nått sånt tokigt?


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-12-22 12:46:41 följande:
    Jo, ett rasistiskt angrepp av ad hominemkaraktär, värt en SDare, är vad du kommer med.
    Du har inte svarat på varför du skriver svenskar inom citationstecken och huruvida du har ett eget system för att klassificera vem som är svensk. Det är ju typiskt för SDare. Har du någon dold politisk agenda? 
    Vad ska jag utveckla? Jag anser naturligtvis inte att jag har fel, däremot att du har det. Jag trodde att detta framgått tydligt vid det här laget.   

    Nope, det är en observation och hur galet fel det verkar bli för de som inte bor i Sverige.
    Men skoj du tror det, och vi vet alla att det nu handlar om skifta fokus, för det är en galet intressant observation i hur stora bidragsgivare i trådens och att dessa bor inte ens i Sverige.
    Så är det förklaringen att du skriver medvetet fel då om nu det inte är för ni inte bor i Sverige.

    Men Padirac tex har hjälpt dig med massvis med fakta, men du väljer helt sonika att strunta i sådan fakta.
    Och det är här man inser det har en betydande betydelse vart man bor, ja, i alla fall för er som för desinformation.


    Anonym (Slanggurka) skrev 2021-12-22 12:57:52 följande:
    Ja riktigt fånigt då vi från start fått lära oss att vi varken kan hantera munskydd i Sverige, vi håller avstånd istället, och att munskydd ändå har minimal skyddseffekt. 
    Så varför de ens rekommenderar munskydd i rusningstrafiken är ju märkligt, men spelar roll, knappt någon använder ju munskydd ändå så fhm borde vara nöjda. Och vi med som slipper använda skiten.

    Att människor inte kan använda munskydd det har vi sett hela tiden. detta trots att tanken och användandet är galet simpelt(i TEORIN!!!!).
    Men sen kommer automatiserade handlingar och hälsar på och förstör allt.


     


    Nej, det är inte det allra minsta märkligt om man hängt med pandemin och munskydd, ska vi låtsas om att vi inte vet om detta nu.
    Det blir väldigt svårt inser jag att glömma av den.


    FuckGoggleAskMe skrev 2021-12-22 13:00:45 följande:
    Synd att både mina inlägg och artikeln jag länkade till var svåra att förstå för dig och att det var ett stort problem.

    Jag hjälper dig, WHO varnar alltså Europa för att antalet inlagda på sjukhusen antagligen kommer att öka väldigt mycket nu, som en konsekvens av omikronvariantens framfart. Jag uttryckte liknande farhågor i något inlägg tidigare, som du dömde ut som skrämsel, panik etc så jag antar att du tycker det även om WHOs varning. Hoppas det klarnat för dig nu.  

    Vilka ord har jag lagt i munnen på WHOs representanter?

    Du använder ett språk som inte ens nära återspeglar WHO, och sen verkar du glömt av att man kommer adressera Omikron.
    Och att mutationer byter av varandra, det är Omikron fullt upptagen med att bevisa mig rätt på.

    Dock vet vi en sak Solig
    Ditt påstående du hade om omikron är fortfarande stendött, så var detta en kompensation för det felet och hoppas vi skulle glömma?
    Vi andra som förstår vad WHO säger ser inte den panik du inbillar dig, men kanske det är du som person som är så enkelskrämd om saker du inte förstår dig på och COVID-19 fakta.

    Eller är det bara Sverige och dess regering du är emot, men varför använda COVID-19 till detta?
    Det är ju inte Regeringen som är experterna tråden som fabulerar och att staten säger det nämnda.
    Annars försöker du berätta att det är medvetet att du skriver det fel?
    Och det är på intet sätt bättre.


     


    Men gåtan varför 3 stycken flitiga skribenter i tråden skriver såpass stora fel och inte bor i Sverige, om det inte är av anledningen de inte förstår vad som sker här.
    Vad är då orsaken till inte ens rätta till era fel efter fakta är på bordet?
    Undrar för du glömde av den.


    Dock udda att du tror du istället ska använda det till en motattack, men förstår det är pinsamt att bli rättad så många ggr, dock ligger du i ABC skugga där, få är mer rättade än ABC och ändå fortsätter skriver samma fel fast än Padirac förklarat sakligt för ABC många ggr.
    Men ABC struntar bara i faktan har det visat sig och vad beror det på, en sak vet vi dock det ABC säger om Sverige är inkorrekt och jag har haft funderingar länge på om personen är betald att skriva det som skrivs.


    Pope Joan II skrev 2021-12-22 13:06:55 följande:
    "...ohederlig sätt att diskutera och fantisera ihop egna saker" säger den som påstår att någon i den här tråden yttrat det här (jag har för övrigt bett honom plocka fram inlägget där detta står men det har han förstås inte gjort):

    "DU menar som den du svarade som sade Omikron är slutet för jorden, och detta när man världen över såg tvärtom ut.
    Så måste det vara."

    Ja, vi vet att personen ifråga var för ivrig att slå på bongotrumman, precis som med att WHO inte alls slog på någon bongotrumma nu heller, det verkar so att personen i frågan har problem med att greppa vad som sker i Sverige, ser mer ut som att de är i sina hemländer och projicerar dessa på Sverige.


    Men det är makalöst att vissa kan inte ens eft4er fått fakta serverat på silverfat kan få fakta rätt.


    Pope Joan II skrev 2021-12-22 14:20:25 följande:
    Rörigt när Byfors ska redogöra för de nya budorden. Hon kanske skulle satsa på att försöka bromsa sin stressade framsluddrade framställning och hålla sig till att läsa innantill. 

    Om någon försöker informera dig, så kan du inte bara trunta i vad det handlar om.


     


    Men har insett det på senare tid, det finns inget intresse skriva om COVID-19 längre, utan nu ska man attackera frisyrer och kalla kvinnor för flickor och särskilja dom ifrån männen i Riksdagen.
    Kvinnorörelsen tog 30år tillbaka i tiden med den ad hominem gjord av kvinnor på detta.


     


    Det enda jag tar med mig dock, det är att man itne vill röra ämnet, och blir mer uppenbart nu senare och med omikron som man försöker blåsa upp över kanterna.)
    Och nått säger mig att du inte ens vet själv varför du gör så, jag ser det så väl flera andra ser dessa ad hominems.
    Men förstår inte att man gör över till vila sitt argument på ad hominem, då det berättar att efter den punkten saknar substans.
    Kanske nästa gång man kommenterar WHO, så kommer man återge detta sakligt, för det har blivit hopplöst svårt för vissa nu och tror flickor och frisyrer är COVID-19.

    Mycket talande dock.


    Pope Joan II skrev 2021-12-22 14:36:31 följande:
    Så märkligt att inte högt studerade människor vet hur man uttalar omikron.

    Har ingen betydelse för sakligheten kring COVID-19, och du berättade ju att du förstår vad de vil ha sagt.


     


    Så vad ska denna ad hominem ge oss och ändra nått om COVID-19? Solig


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Padirac skrev 2021-12-22 16:10:46 följande:
    Jag tycker inte att ABC skall glömmas bort - hen har försett tråden med ett stort antal bra länkar med fakta- iofs har faktan ofta motsagt den åsikt ABC lagt fram. Det är i sig inget problem då det går att skilja på sak och person, så ABCs förtjänst skall framhållas i fråga om att presentera länkar till fakta

    {#emotions_dlg.flower}

    Jo, jag tänker på den den delen som är fel, inte de rätta bitarna.


    Men kanske det är en del av agendan att väva in desinformationen, för du har ju gett fakta till mer sak än en, som sen ABC bara struntar i och påstår samma sak igen.
    Och ibland ger du fakta och han drar, bara för återkomma och påstå samma sak igen.

    Det roligaste du gör dock, det är hur du ibland hittar påståenden av ABC som länken sen berättar är fel och som ABC gav.
    Det är par såna, då brukar det resultera i några mer dagars frånvaro av ABC.
    Men sen ser man det igen, och samma fel återupprepas i en annan form.


     


    En sak jag funderar på när jag ser sånt, det är inser de inte själva hur galet tokigt det ser ut.
    Och hur lurar dom sig själva är en annan.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-12-22 16:44:10 följande:
    Så varför skriver du svenskar inom citationstecken? Hur definierar du att någon är svensk?

    Du får starta en tråd, här pratar vi om COVID-19 som du berättade du inte vill diskutera med nån och detta inlägg och citering.

    Det är en sjukt intressant observation och hur dessa har radat upp sig, men någon ad hominem är det då aldrig, för faktan har redan bemött felen....


     


    Man tycker du borde lärt dig av din senaste fadäs om Omikrons, men du bara upprepar samma fel.
    Sånt är galet intressant och se, dock förstår jag inte en enda sak varför man inte diskuterar med fasta punkter så som fakta tex.


     


    Det är dock rätt intressant att även se att du nu helt plötsligt inte förstår vad utlandssvenskar är och leker semantik för kalla mig rasist, och detta samtidigt vi pratar om saklighet kring COVID-19 och hur denna verkar inte vilja nå ända in hos de som inte bor i Sverige.
    Sånt är galet skumt att man får fel på nått som borde vara rätt enkelt, jag förstår inte varför viss fakta ska ignoreras och att man ska påstå saker om Sverige som inte existerar ibland eller gravt fel återgivet.


     


    Men så är det med agendor.
    Och ni kommer få en fullständig chock när/om ni återvänder till Sverige, för det Sverige ni målar upp finns inte i myndigheterna.
    Det vet vi efter ni försökte få någon tro Sverige har ministerstyre.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Padirac skrev 2021-12-22 16:47:48 följande:
    Solig

      smile2.gif

    DU får ladda upp edm fakta och saklgihet, snart kommer h*n tillbaka och återupptar en gammal övergiven diskussion och argumentation, och där h*n hoppas på att du har glömt av att det diskuterats tidigare.

    Det gäller ha tålamod när man har folk som vill ge desinformation också Tomte
    Jag har ändlöst tålamod, och du verkar ha ett bra tålamod också.
    Sånt är alltid nödvändigt när man möter desinformation med saklighet.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
  • klyban
    Anonym (ABC) skrev 2021-12-22 17:57:32 följande:
    När du inte kan komma på vettiga motargument, så hittar du på ett eget påstående att argumentera emot. Så kan man ju också debattera.

    Varenda länk handlade om människor som tvingades TILL jobbet. Ingenstans har jag påstått att det var FHM som tvingade dem.

    Här kommer lite flera länkar som berättar hur arbetsgivare har förbjudit anställda att vidta åtgärder som minskar smittspridningen. Min favorit är hon som var mera rädd för kontaminerade munskydd än för att smittad personal kommer till jobbet.

    www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/darfor-neka...

    Flera gånger har bibliotekarierna i Kungsbacka fått nej från kommunen när de frågat om de kan få använda munskydd på jobbet.

    www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/halmstad-fo...

    Halmstad kommun förbjöd skolpersonal att använda skyddsutrustning

    www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/forbjud-b...

    När 13-åriga Linus vägrade att ta av sig munskyddet i skolan blev han instängd i ett rum.

    Du verkar ha glömt var diskussionen började. Är det bättre att skaffa sig höga dödstal under en period då människor inte har någon möjlighet över huvudtaget att skydda sig, eller ska man vänta med den strategin tills var och en har fått fatta ett beslut om vaccination för egen del?

    Eller så kan man ignorera fakta, så får man påminna dig om det.


     


    Och igen berättar du att du inte har en susning om hur det fungerar i Sverige, är det medvetet eller inte.
    För det är udda att du får fakta, och sen ignorerar den samma.


    En central del av populismens livsnerv att generalisera utifrån ett eller några enstaka exempel.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin