• Dr Nail

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Alternativt: hård j-a lockdown. Men det är inte ett alternativ, eller hur.

  • Dr Nail

    FHM avråder nu från allt resande med kollektivtrafik. Ni som bor i sthlm: märks det?

    Är tunnelbanan ekande tom? Utgörs den nya stadsbilden av tomma spökbussar som plikttroget kör sina linjer för att öht ha nåt att göra?

  • Dr Nail
    Iarwain skrev 2020-06-13 21:42:49 följande:

    Var ser du det?


    Jag har mina källor.
  • Dr Nail
    FDFMGA skrev 2020-06-13 21:44:15 följande:

    Ökar smittspridningen i Stockholm


    Hur ser det ut? Rätt tomt?
  • Dr Nail
    Anonym (sant) skrev 2020-06-13 23:17:08 följande:

    I Skåne är i alla fall allt som vanligt på bussarna, knökfullt i rusningstid och gott om 80+.


    Folkvett.
  • Dr Nail
    FDFMGA skrev 2020-06-13 22:14:19 följande:

    Tomt är det väl knappast, sjukvården har ju återupptagit den verksamhet som sköts upp när smittspridningen innebar att belastningen på sjukvården blockerade en hel del av övrig vård.

    FHM:s "bö"r tolkar nog vi stockholmare lite fritt, ovsett om "bör"-et avser begravningar eller resor med kollektivtrafik där det inte är möjligt att boka plats.

    Jag är nog ganska kritisk till ett så verklighetsfrånvänt råd, men det är väl samma råd som SL gett, att icke nödvändiga resor med dem bör undvikas.

    Min gissning är att FHM anser att en iva-läkare eller sjuksköterska måste resa kollektivt till jobbet om de saknar andra möjligheter.

    Hursomhelst så tycks viruset vara på väg bort från Stockholm - dock inte som kollektivtrafikspassagerare - utan tack vara att vården fungerar bättre och att vi uppnått partiell gruppimmunitet.

    Så folk som är rädda för smitta kan ju vid en eventuell andra smittvåg söka sig till Stockholm där man borde vara säkrare än i Oslo och andra städer där man sannolikt förväxlade viruset med en dagslända.


    De går väl något längre i sin avrådan än vad SL gör?

    Sen är det förstås bra och viktigt att de kommer med en, dock inte värt pappret det skrevs på om inte en jävel bryr sig.

    Vad har hänt med "lyssna på experterna", mitt kära folk?
  • Dr Nail

    Ok. Så nu när det är etablerat att Folkhälsomyndighetens coronastrategi är inte ekonomiskt motiverad, vad är den då? Knappast hälsomässigt motiverad, då den i praktiken går ut på att så många som möjligt kommer att smittas? ....men SAMTIDIGT är det inte heller flockimmunitet som är målet, tydligen. Så vad FAN är den motiverad av?

    Hur länge ska man mindfucka oss, egentligen?

Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin