Inlägg från: Steven01 |Visa alla inlägg
  • Steven01

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Det visar sig nu att Sverige har hanterat Covid på ett mycket bra sätt, funderar därför att PM;a alla som sågat Sveriges coronastrategi i den här tråden med ett VAD SÄGER NI NU DÅ!! Glad

  • Steven01
    FDFMGA skrev 2020-07-19 20:07:28 följande:
    Till skillnad från lockdown som ju faktiskt hjälper för stunden så kostar munskyddstvång ingenting för de länder som tillämpar åtgärden.

    Dessutom så anser ju många att det är ett tydligt teckenpå politisk handlingskraft att införa tvånget.

    Själv tror jag att munskyddstvång kan ha en positiv effekt såtillvida att det signalerar pandimiberedskap, alltså att munskydd kan ha en positiv psykologisk effekt.

    Dessvärre är det ju många som tror att munskydd verkligen skyddar, och den aspekten är förmodligen betydligt tyngre vägande än symbolvärdet.

    Kanske det bästa vore en stat/regering som deklarerade att man inför munskyddstvång men att dessa i och för sig bara skyddar på ett avstånd av två meter från andra, men då är de synnerligen effektiva, kommer man närmare någon annan än två meter får de motsatt effekt, man blir lättare smittadObestämd
    Det alla vet fungerar är personlig hygien, social distans och att stanna hemma vid symtom. När man blandar in munskydd tar man det som anledning att strunta i dom tre viktigaste metoderna. Så nej, det är inga utan dåliga biverkningar att propagera för munskydd.
  • Steven01

    Ska vi konstatera att så här långt har Sveriges strategi fungerat utmärkt och alla gnällspikar här i tråden har haft fel?

Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin