Inlägg från: Eurydike |Visa alla inlägg
  • Eurydike

    Här är vi alla vänner.

    Freddie K skrev 2023-10-02 16:10:29 följande:

    Då blir det Gotcom nästa år! Skrattande


    Vad är det? 😊
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-10-03 06:21:17 följande:
    Det är som ett mini comic-con, skulle man kunna säga. 
    Aha! Då förstår jag 😊
  • Eurydike
    Slagen dam skrev 2023-10-04 13:40:53 följande:

    Hej hej på Kanelbullens dag! Hoppas att ni har det bra. Jag läser fortfarande nästan allt, och ni verkar göra små framsteg i livet alla! Jag vet fortfarande inte vad jag ska tro om er här i tråden, om ni finns på riktigt eller inte, men ni får det att fungera och det är väl ändå det viktigaste.


    Hej på Kanelbullens dag! Bullarna i tråden har glömts bort på sista tiden, så bra att du påminde om det. Här är det fint! Jag försökte sätta tänderna i en bulle, dagen till ära, men fiket jag klev in på hade inte bakat några 😮 Istället åt jag en Kärleksmums och fantiserade om att äta en bulle @
  • Eurydike
    fultextad användarhandbok skrev 2023-10-03 17:10:29 följande:
    Tack! Sökte in till sjöfartsutbildning, där det första året är grundläggande och gemensamt, sedan ska man välja inriktning till maskin eller däck. Mest på svenska. Skickade också in en ansökan om att utbilda mig att arbeta i kundtjänst, fast det vill jag inte, men hellre det än att arbeta med vad jag gör nu eller något dylikt. Sedan kontaktade jag Åbo Akademi om litteraturvetenskap med, fanns inget att söka där, så vi får se!
    Det tror jag kommer passa dig bra! Om du inte trivs i längden kan du ju ändra dig då, men det låter som ett spännande äventyr och som att det finns bra jobbmöjligheter efteråt. Jag håller tummarna för att du ska trivas 🤩
  • Eurydike
    Slagen dam skrev 2023-10-04 13:45:19 följande:

    I helgen var jag på en kompisdejt. Det var en fruktansvärd upplevelse. På papperet var hon perfekt, i verkligheten not so much. Bland annat trodde hon att hon visste vad jag borde jobba med och vilken personlighet jag hade. Lite som om någon från Familjeliv klivit ur och promenerade med mig vid vattnet. Någon kaffe blev det ej. Jag lägger det här med nya kompisar och vänner lite på is ett tag. Grattis i förskott Freddie K, jag tänker på dig! 


    Synd att det inte gick bra på kompisdejten! Dejter, oavsett sort, kan vara svårt. Man har bildat sig en uppfattning om personen som kanske inte stämmer med verkligheten, så som i ditt fall. Ja, ibland kan det vara bra att ta en paus om någonting känns svårt. Du kan ju alltid försöka lära känna nya vänner så småningom. Förstår att du skippade kaffen! Vad tyckte hon att du borde jobba med och vilken personlighet ansåg hon att du hade? Det är förstås frivilligt att svara på det 😅
  • Eurydike

    Trevlig helg på er också och krya på dig till Mortiscia, även om sjukdomen inte inte har brutit ut riktigt ännu 🥳🤧

  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-10-08 07:57:49 följande:

    Nu har jag avslutat Mentalsjukhuset. Det blev 67 sidor A5. Slutet kommer nog folk att reagera på, men jag avslutade den som jag ville. Glad


    Vad kul! Grattis 🥳 Jag vet att du har jobbat på den länge, så roligt att den är färdig nu. Det låter som ett spännande slut!
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-10-11 09:41:29 följande:

    Min pappa ringde. Det är alltid lite märkligt när han ringer för han ringer typ bara en gång per år. 


    Jag förstår att det kan kännas märkligt om du inte brukar prata med honom så ofta,
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-10-13 16:14:21 följande:

    Äntligen freeeeeedag! Skrattande.

    Min favoritrestaurang ska stänga. Gråter. Med min otur så stänger de den 24:e oktober och jag ska ta dit ET den 25:e oktober. Jälla skit, f*n!


    Ja, nu tar vi helg! 🥳

    Kanske tur det, så slipper du visa dig ute tillsammans med en utomjording 👽 Då lär du väl ha Mulder och Scully flåsande i hasorna för resten av livet sedan 😉 Nej, men skämt åsido så är det väldigt synd!
  • Eurydike
    Anonym (Trevlig) skrev 2023-10-14 19:37:14 följande:

    Nu är min lägenhet nästan färdig renoverad efter rök och vattenskadorna  så nu är det dags att börja packa igen  


    Vad skönt att du snart kan flytta hem igen, även om jag förstår att det är jobbigt att hålla på och flytta runt 🤩
Svar på tråden Här är vi alla vänner.