Inlägg från: Eurydike |Visa alla inlägg
  • Eurydike

    Här är vi alla vänner.

    RaYzLeR skrev 2023-05-19 22:37:28 följande:
    Mig kan man lita på. Grävlingar är fromma som lamm! 😄
    Okej! Jag tror dig 😄 På tal om from som ett lamm, så är inte lamm så fromma ändå. Jag skulle sova ute i en ladugård med lammungar en gång och aldrig mer säger jag bara. Det första de gjorde var att börja sparka på mina smalben med stenhårda små klövar. Sedan åt de mitt hår och slutligen kissade de i min sovsäck. Jag sover hellre med en grävling 🐑🦡
  • Eurydike
    Aniiee skrev 2023-05-20 10:20:12 följande:
    Ofta är det där proteinpulvrena ändå bara nys, kroppen kan inte ta upp dem, särskilt om det är växtprotein. Det är bara dyrt. Ska man ha så ska man ha helt vanligt enkelt skummjölkspulver från Semper, som du hittar i bakhyllan och köra ner i en smoothie. Billigare är det också.
    Tack för tipset! Jag ska göra ett nytt försök och annars är det ju verkligen svårt för min kropp att ta upp proteinerna, om jag inte ens lyckas dricka det 😂 Men jag ska hålla utkik efter skummjölkspulver i bakhyllan!
  • Eurydike
    RaYzLeR skrev 2023-05-20 18:56:49 följande:
    Haha, då hade jag också hellre sovit med ett gäng grävlingar! 😄
    Det låter nästan som början på en bok. Boken skulle kunna heta Jag minns alla mina grävlingar och hur de brukade ta på mig 😉🦡🦡🦡
  • Eurydike
    Polyrytm skrev 2023-05-20 22:18:23 följande:

    Grävulens återkomst.


    Nu var du grävligt rolig! 👹🦡

    Ledsen för att jag gick loss på grävlingar här i tråden, men det är bättre än att de går loss på oss. Nu ska jag sluta!
  • Eurydike
    Anonym (Trevlig) skrev 2023-05-20 20:29:17 följande:
    Tack☺️Syrran tyckte inte att det var så mysigt och jag tänker inte tala om vad hon sa för då blir jag nog bannad på forumet. Turligt nog så sover ju hela grävlings armen dagtid 🦡🦡🦡
    Eurydike skrev 2023-05-20 19:38:43 följande:
    Det låter nästan som början på en bok. Boken skulle kunna heta Jag minns alla mina grävlingar och hur de brukade ta på mig 😉🦡🦡🦡
    Eller sova med grävlingar
    Haha 😂 Kanske bäst att du låter bli det då! Vilken tur för er, då hade ni både stranden och klippan för er själva. Jag var vid bergsjön idag igen. Nu var paddorna borta, men deras yngel färgade vattnet svart 🐸
  • Eurydike
    Carolatom07 skrev 2023-05-23 18:54:27 följande:

    Hej vänner. Jag har nog tidigare i tråden berättat lite om min bakgrund, som inte är så tilltalande. Har varit 23 år i ett ganska konstant alkoholmissbruk, mycket beroende på taskig självkänsla och problem med att komma in socialt i mer "normala" gemenskaper.

    Har varit helnykter nu i snart 4 år och känner att jag börjar komma igen på alla plan. Har påbörjat studier på folkhögskolan och har haft några volontärjobb under denna tid.

    När offerkoftan var som störst sympatiserade jag med SD, men förstod efterhand att jag endast försökte skylla på andra (samhället, invandrare och politiker) för att mitt eget liv inte blev som jag hade tänkt mig.

    Jag har övergett SD sedan några år tillbaka och insett att med min bakgrund borde jag vara mer ödmjuk och accepterande gentemot människor, även de med annan härkomst. Jag upplever det som spännande att komma till nya insikter successivt och att mer och mer börja inse mitt eget ansvar över mitt liv och det som händer mig. Samtidigt anser jag att vi människor även har ett visst ansvar gentemot varandra, eftersom vi påverkar varandra dagligen och stundligen. Ditt dåliga humör en dag kan påverka andra att få ett sämre humör, och ett glatt humör och leenden mot folk du möter under dagen, kan göra att deras dag känns lite bättre.

    Peace & Love


    Tack för att du delade med dig!

    Ja, du berättade en del förut, men skrev nog mer om din barndom då än om ditt vuxna liv fram tills nu. Eller så var det det som fångade min uppmärksamhet när jag läste den gången. Taskig självkänsla kan föra med sig många andra typer av problem och vad bra att du har sett sambandet mellan din självkänsla och alkoholism.

    Vad skönt att höra att du lyckats vara nykter så länge! Det var verkligen starkt jobbat 😊 Bra att du tagit tag i dina studier också!

    Offerkoftan är sällan varken klädsam eller bekväm, så det var nog en god idé att ta av dig den. I grunden är människor väldigt lika och kämpar med liknande typer av problem, oavsett kön, ålder, etnicitet eller sexualitet. Man kämpar med att hitta sin plats i tillvaron och ett mål och en mening med livet. Jag läste precis Din stund på jorden av Vilhelm Moberg och han återkommer ofta till den typen av frågor.

    Precis, man kan välja om man vill sprida glädje eller gift omkring sig. Jag sprider gärna glädje i den mån jag orkar och kan. Ibland sprider man gift omkring sig, utan att förstå att det är det man gör, eftersom man inte vet vad som är giftigt för andra.
  • Eurydike
    Aniiee skrev 2023-05-23 19:30:20 följande:

    Jag ska skriva en story genererad av Chatgpt som experiment. Vad tror ni folk heter år 2307?


    Tuff fråga! Spontant känns det som om namnen har blivit kortare och fattigare på konsonanter. Kanske mer androgyna också 😅 Så som Iu, Yona, Uja och Iuya 🤔 Det var bara en tanke!
  • Eurydike
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-05-23 21:20:10 följande:
    De interplanetära namnen tror jag att Eurydike är en fena på. 
    Ja, man har väl varit ute och sett sig omkring i rymden både en och två gånger 👽 I alla fall i fantasin 😉
  • Eurydike
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-05-23 22:17:31 följande:
    Nån gång tar vi i tråden över NASAs rymdflotta. 
    Ja, och så hissar vi vår bullflagga med @ på alla rymdskepp! 😂🚀🛸
Svar på tråden Här är vi alla vänner.