Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Litenmenhård skrev 2020-08-13 10:05:02 följande:
    Sting like a bee, run like a donkey, kan funka. .
    Hahaha!! :D
    Litenmenhård skrev 2020-08-13 10:08:03 följande:

    Torstens biografi blir kort, men ni vet hur jag brukar skriva: Jag brukar ju skriva så mycket som möjligt med så lite som möjligt.


    En född låtskrivare med andra ord ;)
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-08-13 14:34:24 följande:
    Ja, det är ju just det där att spraygrädde ofta smakar lite konstgjort men ICA kanske har löst problemet då. Ska testa både med och utan choklad he he.

    I pappas hemland Venezuela är spraygrädde poppis förresten, vanligare än hemvispad grädde. Fast det har nog delvis med matbrist att göra. Spraygrädde håller sig bra.

    Oj, på vilket sätt påverkar skrivandet negativt? Ja, pauser behöver man oavsett va man än ägnar sig åt.

    Är ledig idag och det va sååååå skönt sova ut ordentligt efter att i vanlig jävla ordning ha legat vaken länge inatt. Tar det lugnt idag och sitter nu på en picknickfilt på en gräsmatta och lapar sol och läser lite.

    Antar du håller dig nära ACn dom här dagarna...
    Jag gillade den vanliga bäst :)

    Jo men så är det ju! Samma i Usa verkar det som, men mina förutfattade meningar vill påstå att det är av bekvämlighet x) Redan när jag och mamma reste dit i mitten av 80-talet hade man flytande smör på mackorna och dragkedjor i kläderna, just av den anledningen. Vi hämtade också mat i drive-through, något som inte fanns i Sverige då :D

    Jao, vad ska man säga... Hjärtklappningar, lite lätt illamående, lite ansträngd andhämtning... Så blir det när man lever sig in för mycket i handlingen! x) Jag var tvungen att lugna ner mig lite grann haha :D

    Vad skönt! :D Om man sällan är utsövd blir man som en helt annan människa när man väl får sova, gladare, mer energi, livet får en annan lyster.

    Jodå, den har gått hela veckan ;) Det kommer att kosta en slant men det blir så äcklig luft inne annars.

    Vad läser du för bok förresten? :) Något du vill rekommendera?
  • Mortiscia80
    Cinnamonbun skrev 2020-08-13 15:00:09 följande:

    Tack snälla ni för kloka inspel och peppande kommentarer från händelsen vid min löprunda! Jag har smält det hela nu och tänker att om jag ser honom igen (springer där ofta) så anmäler jag.


    Ett ord: snuskhummer. Usch vilka typer det finns!
  • Mortiscia80
    Cinnamonbun skrev 2020-08-13 15:11:24 följande:

    Alltså jag tänkte lite på Hajk när ni skrev om det. Det var ju faktiskt som 70-80 talets Youtubetutorials långt innan Youtube fanns! Men känns fantastiskt töntigt idag.


    Jag har kvar en av Hajk-böckerna man kunde köpa ;) :D Jag har inget emot att vara töntig haha!
  • Mortiscia80
    Cinnamonbun skrev 2020-08-13 15:33:14 följande:
    Oj jäklar. Den kan du nog sälja dyrt! Tjipp och hej
    Jao kanske det! :) Jag har haft den kvar mest för min egen skull, den är i nyskick så skulle nog få en slant för den.
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-08-13 16:50:45 följande:
    Ha ha USA är fantastiskt jue. Helt skamlösa!

    Fast jag gillar USA och trivdes bra när jag va i NYC. Men det är ett stort land och jag skulle villa se mer av det, särskilt som väl NYC inte är så representativt för USA va jag förstått.

    Flytande smör? Blir inte mackorna svåra att käka då?

    Men blixtlås i kläderna låter ju iofs praktiskt. Eller hur menade du?

    Oj, då är du verkligen en kreativ person med typ en levande bok inom dig som bara vill ut och ner på pappret eller HDn eller whatever. Men det kan kanske bli för mycket av det goda så paus då och då från skrivandet låter ju klokt.

    Jag lever iofs in mig väldigt i böcker jag läser eller filmer jag ser. Har aldrig förstått mig på dom som säger ?Men det är ju bara en film/bok?...

    Ja, sömn är viktigt på flera sätt för både kropp och själ och det betyder så mycket för mig få sova ut ordentligt mellan varven. Jag mår bättre helt enkelt.

    Har just börjat på Blodsband av Edvard Fenvik, en svensk kriminalroman. Har inte kommit så långt än så kan varken rekommendera eller avråda. Kan återkomma längre fram.
    Det enda jag skulle vilja se av NY är Central Park :D Men annars finns det så mycket att se så det är svårt att välja... 

    Jo de hade smöret och blixtlåsen för att det inte skulle vara så besvärligt x) Jag minns inte så mycket av maten men reagerade iaf inte på att det var torrt eller så, men jag tror inte det var samma konsistens riktigt som det vi har till stekpannorna.

    Böcker kan förändra liv! Man kan ju bara se historiskt på alla personer, och fortfarande i nutid, som blivit förskjutna eller till och med avrättade för sina texter, bokbålen och annan censur av "farlig" litteratur. En bok är inte alltid bara en bok. Ibland kan det vara ett helt manifest, men många gånger kan den "bara" vara helt världsomvälvande för läsaren.

    Du får återkomma senare då ;)
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-08-13 17:01:25 följande:
    Det kanske slutar med att jag försöker köpa den av dig. :P
    Haha vi kanske måste ha auktion i tråden om det finns fler intressenter :D
  • Mortiscia80
    Liindsi skrev 2020-08-13 20:44:32 följande:

    Oj oj nu var det mycket att läsa ikapp igen :D

    Första jobbveckan efter 6 månaders sjukskrivning och jag är helt däckad efteråt. Förhoppningsvis kommer jag in i lunket igen. Så dumt att somna i soffan efter jobbet för då kan jag inte sova på natten. Ska bli skönt med helg, snart snart ledighet. Då ska jag väl hinna läsa ikapp lol


    Hoppas du mår bättre nu då? Hur kändes det att komma tillbaka till jobbet?
  • Mortiscia80
    Liindsi skrev 2020-08-13 21:00:15 följande:
    Tack, jo det går åt rätt håll :) Är bara tillbaka på deltid, men det räcker gott och väl för nu.

    Det är både och, skönt att komma tillbaka till en vardag. Men samtidigt lite rädd att falla tillbaka I utmattning, jag har varit lite dålig på att sätta gränser på jobbet. Men med kortare pass känns det som om min hjärna hänger med även om jag kraschar efter jobbet. Jag får ha tålamod med mig själv och minska kraven. :)
    Ja har man väl blivit utbränd är ju kroppen/knoppen också känsligare för stress en längre tid så det är bra att du tar det i lugn takt. Fortsätt sätta gränser, det är också bara bra :)

    Jag skulle haft besök av en kompis i helgen men tyvärr blev hon inkallad extra på jobbet så det blir inget, kanske om några veckor istället. Men det positiva är att jag har städat ordentligt här hemma :D
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-14 08:22:55 följande:
    Tack. . Har känt hela veckan att något var på gång.
    Krya på dig!
Svar på tråden Här är vi alla vänner.