• flygrl

    Här är vi alla vänner.

    Hallå där alla! Va händer?

    Själv tar jag det lugnt i soffan framför TVn. Har löptränat tidigare idag.

  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-04-05 21:18:23 följande:

    Rätt katt kommer att hitta mig när tiden är inne, det är jag övertygad om :)

    Ja det var lite osäkert ett tag, sedan kom lite värme, sedan stormar och regn men nu verkar det positivt igen!

    Ja men visst är det härligt! :) Och med en liten elkamin kan man även njuta viss del av vintern. Kolla på Rusta om du vill ha en! De säljer ut sina jättebilligt nu!


    Precis, rätt katt kommer hitta dig när tiden är inne. Det är så man ska tänka.

    Min kisse hittade faktiskt mig också. Hon valde mig när hon va liten unge och det är jag tacksam för.

    Ska kanske kolla på Rusta efter en sån där liten elkamin. Vore skönt att ha.
    Mortiscia80 skrev 2020-04-07 16:21:05 följande:

    God eftermiddag! Jaha, så närmar det sig påsk och jag har inte ens pyntat. Veckorna går in i varandra nu :s Håller på att klippa ut mönstret till kjolen och ikväll blir det kallrökt lax till middag, gott gott :)

    Vill tipsa om en jättemysig tv-serie som jag äntligen återfunnit! Med anledning av bortgången av miss Pussy Galore, a.k.a. Honor Blackman, funderade jag på var jag (som inte var ung på den tiden 007 gick på bio) har sett henne annars, då hon är så bekant. Svaret är antagligen The Upper Hand, som på svenska kallades En karl i huset och sändes under första halvan av 90-talet. Om man googlar kan man hitta hela avsnitt gratis online, främst via sidan Daily motion, totalt sändes sju säsonger men jag vet inte om alla finns just där.

    Serien handlar om en man och hans tonårsdotter som flyttar ut på landsbygden, där pappa arbetar som hushållerska åt en framgångsrik kvinna och hennes något yngre son. Hennes äldre mor (Blackman) bor granne med dem. Rekommenderas!


    Gott med kallrökt lax. Själv åt jag hemgravad lax idag. Också gott.

    Va menar du med att du ?inte var ung på den tiden 007 gick på bio?? Det har väl gått Bondfilmer på bio typ dom senaste 50 åren...

    Tack för tipset om den där serien!
  • flygrl
    Disa35 skrev 2020-04-06 06:24:04 följande:

    Nej, de är ju inte det - man kan alltid trösta sig med att de flesta har närmare till pensionen än studenten 

    Alltså, det var inte tänkt att jag skulle ge mig in i tunga trådar, jag tänkte bara hänga runt och skriva lite där det var roligt och kravlöst. 

    Men så upptäckte jag alla dumheter som florerar, speciellt nu med viruset, och då blev det så att jag gav mig in och började förklara saker, reda ut saker, underkänna källor och förklara källkritik och en massa annat.

    Just nu är det nästan bara virustrådar jag ägnar mig åt - de har ju den fördelen att det är rätt lätt att bevisa att man har rätt (om man nu har det).

    Bränd och bränd...hittills har jag blivit anklagad för besserwisserfasoner och för att häva ur mig tvärsäkra uttalanden (av påven, av alla människor) och för att vara kinesisk lobbyist.

    Jättehärligt med fina trädgårdar  Tyvärr är föräldrarnas trädgård utom räckhåll just nu, men den tiden kommer.

    Har du trädgård?


    Skulle man kunna säga att du är ?on a mission from God? som kaxiga brorsorna Elwood kör med i galna filmen Blues Brothers? :P

    Javisst är det härligt med fina trädgårdar men själv har jag ingen sån.
  • flygrl
    Anonym (Välhängd sverigedemokrat) skrev 2020-04-06 08:23:50 följande:

    Är ni igång alla med trädgårdsarbetet? Jag tänkte ge mig i kast med mossan i gräsmattan. Har inhandlat medel med järnsulfat som jag tänkte sprida ut. Men är lite fundersam om jag måste vattna efter för att förhindra bränning. Skulle helst slippa. Sen funderar jag lite hur länge man skall vänta innan man räfsar efteråt. Helst skall ju mossan har dött ordentligt (blivit brun) så att man inte sprider sporer till friskare delar av gräsmattan. Men vet inte om jag vill och kan vänta så länge. 

    Tips?


    Sorry, har ingen trädgård och därför inga tips till dig. Hoppas det löser sig!
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-04-06 18:45:28 följande:

    Jag kallade honom jäkla punani och drog något gammalt över honom..

    Jackie Chan pratar kinesiska och sen har han dubbat sig själv i den engelska versionen. Vet förresten inte om det finns en kinesisk version, men märkligt är det.


    Punani? Ali G is that you???

    Borde det inte kunna finnas en kinesiskspråkig version mtp det är ett så gigantiskt språkområde och att det skulle kunna förklara det där med dubbningen?
    Litenmenhård skrev 2020-04-07 08:16:50 följande:

    Nu gjorde ni som dinosaurierna och dog ut.


    Jag fick meteoriten rakt i huvet så har en bula nu. :P
    Litenmenhård skrev 2020-04-07 16:57:37 följande:

    Whattup dudes and dudettes?


    Det är lugnt dude! Fast du sover ju...
    Litenmenhård skrev 2020-04-07 19:59:54 följande:

    G'night y'all.


    Go natt!
  • flygrl
    Aniiee skrev 2020-04-07 14:34:53 följande:

    Det är rätt nice. Gå långprommenader runt sjöar och hitta underliga saker i skogar, hälsa på kossorna och getterna ute på gårdarna, plocka tussilago i dikena, med hundarna nosande överallt runtomkring.

    Jag har en gammal samojed, en gammal sheltie och en gammal fyrvägskorsning =). 


    Låter härligt med såna promenader och dina vovvar.
  • flygrl

    Hej alla! Va händer? Själv har jag vart ute och sprungit, kört lite situps mm härhemma, duschat, läst och gosat med katten.

  • flygrl
    Disa35 skrev 2020-04-08 06:41:39 följande:

    Mer Boondock Saints i så fall, du vet de som läser välsignelsen på latin innan de skjuter folk :P

    Nä men det är såhär:

    Jag fick mitt första barn i maj förra året, och redan då hade jag varit hemma sedan början på mars (pga schemaläggare som inte kan lägga schema). Nu har jag varit hemma i mer än ett år, och det är SKITTRÅKIGT! Det är en gång för alla så att jag behöver intellektuell stimulans för att må bra, jag behöver något att sysselsätta hjärnan med, och tyvärr är det inte tillräckligt att fixa välling och byta blöjor. Det hade kanske kunnat funka att leka eller läsa böcker, men sonen är än så länge för liten för att leka tillsammans, och böcker bara tuggar han på.

    I ren desperation blev jag medlem här i november (har läst på forumet ett tag), och blev nästan omedelbart bränd big time i en tråd om kvinnor och inkomst.

    Skrev mestadels anonymt hela december och en bit in i januari, fann till att börja med lite utbyte av att skriva i trådar om invandring och en del babytrådar där folk behövde praktiska råd (blev bränd i en av dem också).

    Upptäckte dessutom rätt snabbt att det mesta gick på rundgång, även i de potentiellt intressanta trådarna.

    Gav upp i januari, besökte inte forumet alls, såg om videor på Youtube femtioelva gånger och höll på att bli skogstokig.

    Så kom Corona.

    Jag återvände till forumet, och här fanns massor med nya trådar, och eftersom det hände något nytt på virusfronten varje dag fanns alltid något nytt att skriva om. Detta dessutom inom ett område som jag faktiskt har viss koll på.

    Wohoo!!!

    Jag slängde mig in med huvudet före, under eget nick, och började debattera hit och dit, och förutom att jag fick lära mig en massa saker av bara farten, samt att jag fick damma av gamla kunskaper, så hade jag något att göra igen.

    Ungefär så ser det ut.

    Ursäkta långt inlägg.


    Intressant läsning. Jag förstår det för dig närapå är livsviktigt med diskussionerna här på FL, att det ger stimulans och mening. Och det är ju bra. Du är en engagerad och tänkande person.

    Själv blev jag medlem för fyra år sen. Jag hade jobbiga tonår och fick skolgången sabbad pga bla. mobbing och blev medlem här för att försöka öva på min svenska, att bli bättre på att uttrycka mig på svenska helt enkelt. Att läsa och skriva på FL hjälper mig också skingra jobbiga tankar och dessutom somna om när jag vaknar på natten och har svårt somna om. Lektrådarna är där man hittar mig mest.
    Disa35 skrev 2020-04-08 07:23:09 följande:

    Jodå, jag var i Paris.


    Coolt, välkommen tillbaka till Sverige.
    Disa35 skrev 2020-04-08 08:07:55 följande:

    Lite seriöst; jag är övetygad om att GW har rätt när det gäller Palmemordet.


    Det är möjligt att det är så. Jag hoppas bara dom kan lösa det där nån gång för Palmes efterlevandes skull och för samhällets skull men tror det först när jag ser det... :/
  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-04-08 06:48:37 följande:

    Haha jaa men inte 1964 när Pussy Galore var aktuell :D Snarare var det väl morsan som var i mer passande ålder för det, nästan.

    Här är förresten länk till första säsongen! :) www.dailymotion.com/playlist/x20w9r

    Idag blir det ett fotbad och fortsätta med kjolen. Måste hitta ett passande tyg till infodringen (kanten på insidan av midjan) så småningom, helst svart eller iaf mörkt och rätt grovt men inte för tjockt. He orn' se, som man säg'.


    Jag förstår. Förresten Pussy Galore...vilket namn asså.

    Tack för länken!

    Din kjol börjar ta form hör jag.
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-04-08 07:16:45 följande:

    I'm Ali D. His brother. Haha. 

    Jo, det borde ju finnas det.

    Haha, hoppas bulan försvinner snart då. .


    Ok, Ali D. Är du också med i Staines Massive?
    Litenmenhård skrev 2020-04-08 07:27:08 följande:

    Jag drömde att jag fick en check på 4000000 miljarder kronor av en släkting. Jag vet inte varför, men det kändes som att jag sålde mig så jag rev den checken. Haha.


    Du är en man med principer hör jag. T o m i drömmen. :P
    Litenmenhård skrev 2020-04-08 07:44:55 följande:

    Kul att ha hittat någon likasinnad med livlig fantasi. .

    Har du tänkt på att trots vi är så långt ifrån varandra så känns det nästan som att ni sitter här i soffan med mig. .


    Så är det.
    Litenmenhård skrev 2020-04-08 08:34:25 följande:

    Nu vaknade Torsten...


    Litenmenhård skrev 2020-04-08 08:44:34 följande:

    Han hälsar tillbaka. . Han käkar frukost just nu.


    Litenmenhård skrev 2020-04-08 09:36:35 följande:

    Torsten får Yoghurt och müsli. -.


    Bättre humör på Torsten idag?
    Litenmenhård skrev 2020-04-08 17:30:22 följande:

    Tja. . Här händer det inte mycket. Duktig du är som tränar. .


    Är det ok ändå trots det inte händer så mycket?

    Tack, jag tränar en del. Tränar du?
Svar på tråden Här är vi alla vänner.