Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Eurydike skrev 2023-06-11 18:33:21 följande:
    Hej!

    Jag förstår hur du menar och tror att problemet beror på att det skrivs så mycket i tråden. Då är det lätt att missa någonting eller att det faller i glömska. Just nu tror jag att jag väntar på ett svar från dig, men det kanske du kommer besvara nu eller så smälte frågan in i det jag skrev så att den var lätt att missa. Jag ska också svara till Mortiscia80, men det inlägget har hamnat långt bak så jag får leta lite. Så jag tycker du ska försöka att inte ta det personligt 💖
    Och jag ska svara på ditt PM!! Har inte glömt, har bara dåligt samvete för att det kom saker emellan när jag tänkte svara x)
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2023-06-11 18:51:04 följande:
    Jag förstår verkligen problemet du beskriver och som sagt visst tycker jag det känns lite tråkigt att mina inlägg missas men det är ju inte så att jag tror nån gör så av illvilja. Kanske är det så den här tråden inte passar mig som person så bra då jag lite är en sån som går på djupet typ. Chattar är nåt jag tidigt lärde mig undvika då det inte funkar för mig. :/

    Sen vet du ju hur värdelös jag är på besvara pm. Det är nåt som ger mig mycket skuldkänslor kan jag säga. 😔
    Jag brukar få läsvärda svar från dig här i tråden så ta det inte personligt. Jag är ju också lite tvångsmässig i mitt skrivande och måste liksom säga åt mig själv ibland att jag faktiskt inte måste besvara varenda inlägg som öht inte va riktat till just mig. 😮
    För mig behöver du inte ha dåligt samvete med sena svar, är lika illa här :) Jag tycker om er som hänger här men livet är dagligen fyllt till 120 % känns det som, man hinner/orkar inte allt man vill.
    flygrl skrev 2023-06-11 18:53:56 följande:

    Tack för du svarade förresten, Mortiscia80! 😊


    {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}
  • Mortiscia80
    Eurydike skrev 2023-06-11 19:31:14 följande:
    Jag säger som jag brukar säga om någon inte hunnit svara på ett meddelande; du får svara idag eller om ett år 😊 Förstår precis och jag tar inte illa upp för sena svar, för jag tänker bara att det kommit någonting emellan. Livet är svårare att hantera än en hydra ibland, har man lyckats hugga av ett huvud har det genast vuxit ut ett nytt 🐲
    Tur att det är så förstående människor i den här tråden :) Ja nog är det som en hydra ibland! Har en kalender, skriver upp även småsaker som ska göras. Imorgon är den oroväckande tom.... För jag bara vet att den kommer att fyllas med minst tio saker innan halva fm gått! :o
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2023-06-11 19:29:13 följande:
    Det låter som du kan ha fått en riktigt skön hemmakväll igår jue. Låter som du behövde det!

    Du har berättat förut va det är för dans du ägnar dig åt. Jag har tyvärr glömt men är nyfiken. Kan det va nån sorts country & western...square dance...kanske? Mtp klänningen med gräddfluffet under?
    Mortiscia80 skrev 2023-06-10 11:52:23 följande:
    Ja det vore kul att visa! :) Av de två jag har nu har jag sytt den ena men har tyvärr ingen bild så det får jag fixa. Har iaf bild av en klänning, rak modell, men framöver blir det mer figurformade saker istället.
    Fin klänning och som alltid blir jag så imponerad av dina skills på området sy, sticka osv. 😮👍🏿


    Ja, det behövdes mer än jag själv förstod tror jag. Idag har jag också haft en rätt fri dag, himla skönt :) Balkongen blev klar iaf! Fågelnät uppsatt, matta utlagd, möblerna avtorkade.... Nu ska jag lägga på duk på bordet, hänga upp vindspel, ställa fram några fina ljuslyktor och annat. Det kommer bli så mysigt där när det är klart! :D Och det känns som att jag har fått ett extra uterum helt plötsligt, jättekul! :)

    Precis, square dance! :) Så jag vill ha fler kjolar till det, filurar på om jag ska göra en cirkelkjol men istället för fyra kvartar ha fem eller sex kvartar, det ska ju vara lite vågigt också och inte bara platt när den går ut över underkjolen.

    Tack så mycket! {#emotions_dlg.flower} Ser fram emot fler klänningar också, ska köpa ett par snygga mönster från "Made by Runi" bl.a. Det är kul att kunna göra eget!
  • Mortiscia80
    fultextad användarhandbok skrev 2023-06-11 22:00:24 följande:
    Riktigt mysigt, där kan du sitta och se kvällen skymmas eller dagen gry. Se sommarens flöde och höstens ankomst och ta på dig en extra tröja när de första stråken av höst gör sig gällande och får en att rysa lätt. Du kan höra på regnets meditativa droppande mot plåten. Odla lite växter. Möjligheterna är många. 
    Ja det känns så härligt så det är inte klokt :D Har inte haft balkongmys på ca 14 år! Just nu har vi ganska milda solnedgångar men runt vinterhalvåret är det riktigt vackra färger som jag kan se därifrån :) Jag har haft balkongdörren öppen hela dagen och man hör vindens rasslande i träddungen utanför ända till rummet på andra sidan huset, väldigt meditativt :) Jag ska sätta upp myggnät också, då kan jag ha dörren öppen nattetid under sommaren.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-06-12 12:39:39 följande:

    Nu blir det film! Ska jag vara tuff eller mesig? Antingen Motorsågsmassakern eller From dusk till dawn. 


    Svårt val :s Jag hade nog tagit den senare.

    Jaha, var det inte det jag sa igår om kalendern? Den blev smetfull på nolltid under fm! Har inte mindre än tolv saker som det är tänkt jag ska hinna med idag, det mesta ganska smått som tur är men ändå. Tar sin lilla tid.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-06-12 12:47:45 följande:
    Jo, det lutar åt den. Bara om jag får den jäkla DVD-spelaren att funka. :s.

    Vad har vi sagt om att ta det lugnt och inte ta på sig för mycket?
    Citerar Lorry: Tänkte inte på det..... Obestämd

    Jag ska nog börja med att raka benen iaf. En lättsam sak som inte tar för lång tid. Sedan blir det kanske lemonad (äkta sådan, av citron).
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-06-12 13:37:53 följande:
    Hehe, det låter bra! Glad
    Benen klara! Det blev vax istället för hyvel (Japp, intresseklubben antecknar nog för fullt nu), det är en skön känsla att ha blivit av med barret och så slipper jag göra om det på torsdag.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-06-12 14:11:29 följande:
    Jo, jag kan tänka mig att det är skönt.

    Ja kollar på From dusk till dawn nu. Den är snart slut. Jag hade glömt hur sjuk den filmen är!
    Haha ja den är udda kan man säga! :D
  • Mortiscia80
    Polyrytm skrev 2023-06-12 14:27:05 följande:

    Vi har fått kycklingar.😊

    Hönsmamman lämnade dock 3 ägg men jag tänkte prova vara surrogatmamma så  jag la äggen mot min bröstkorg och virade runt med halsdukar o grejer.

    För en stund sen började det pipa därifrån.  Haha så märklig upplevelse. 

    Hoppas iaf att nån klarar sig.


    Vad kul, underbart! :)
Svar på tråden Här är vi alla vänner.