Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Freddie K skrev 2023-01-12 17:17:11 följande:
    Du vet att du gör mig galen när du pratar mat.
    Oh yeah ;) I know what you like! Haha :D
  • Mortiscia80
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-12 17:14:44 följande:

    Gör du schnitzeln själv Mortiscia80? Freddie kebabrulle äter inte jag, men kebarrullen i Malmö är himmelsk. 


    Ja precis :) Först vänder jag i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. De blir grymt goda när de är så där tunna, rena godiset! :D
  • Mortiscia80
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-12 17:52:17 följande:
    Galna matklubben har en ny medlem! 
    Haha jaa kanske det :D Jag gjorde upp hela förpackningen så nu har jag två omgångar till frysen att ta fram en annan dag :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-01-16 07:50:44 följande:

    Jag har tänkt på en sak. Ni vet när man är sjuk och man säger att man har 39 graders feber? Det stämmer inte, för kroppstemperaturen ska ligga runt 37,5 och säger man då att man har 39 graders feber så menar man egentligen att man har 1,5 graders feber. Hängde ni med? Alltså, skulle man ha 39 graders feber då skulle man ju ha 39 grader över den normala kroppstemperaturen. Bara något jag har tänkt på! Skäms


    Håller helt med! Det blir väldigt missvisande att prata om temperatur. Min normaltemp ligger under 36,5 och i mitt fall blir det alltså 2,5 graders feber vid 39 och jag mår riktigt dåligt. Sedan att kroppen kanske tål lika mycket innan det blir fysiskt farligt är en annan sak, men har man feber så lär det ändå påverka en oavsett hur mycket man började med, om man ser till höjningen. Sedan är ju inte alla lika feberkänsliga heller förstås.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-01-16 16:51:03 följande:
    Jo, det är ju så. Låter knepigt i mina öron i alla fall att säga att man har 39 graders feber.

    BTW: Jag är hemma nu! .
    Pajen blev just klar ;) Eget pajskal så klart, fyllningen består av bacon, färsk svamp och purjolök. Det blir nog väldigt gott! :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-01-19 08:55:09 följande:

    Jag sitter på en spårvagn någonstans och drömmer om dig. Om du inte fanns, vad hade det blivit av mig. 

    Jag tänker på tiden som har varit och vad som ska bli. Hade det varit så farligt om det hade blivit vi?


    Så fint skrivet :)
  • Mortiscia80

    Vilken intressant diskussion ni har om böcker och nya ord :) Jag kan fortfarande inte skriva från datorn utan att råka ut för spamskyddet men däremot från telefonen, som jag inte tycker är så smidigt så därför är jag sällan här just nu. Pm funkar iaf :)

  • Mortiscia80

    Testar att skriva i tråden nu när det verkar ha lossnat en stund! Jag tror jag har listat ut vad det (kan) bero på när jag inte kan skriva utan får det där "du har skrivit för mycket", det verkar vara när det är många användare inne samtidigt, alltså på populära tider av dygnet, som det krånglar för mig, så jag får väl hålla mig till kontorstider haha x)

    Kommer framåt i lägenheten, ska fortsätta idag när jag har "arbetsfri" dag, och att hålla ordning i köket gör stor skillnad för måendet och energin! Ska tvätta och greja och ha mig men kommer inte riktigt igång än...

  • Mortiscia80
    Ingenpsykolog skrev 2023-01-30 16:39:19 följande:
    Som sagt, jag är extremt dåligt uppdaterad 🥴 Jag gissar att du har flyttat. Var snäll mot dig själv. Ta lite i taget och belöna dig själv ofta. Prioritera det mest nödvändiga. Å andra sidan kanske man inte bör lyssna på mig. Jag flyttade in i min nuvarande lägenhet (från en i huset brevid) i mitten av januari 2016 och har fortfarande inte gått igenom och rensat ur alla flyttlådor... ????😉
    Ja det stämmer! Inte så väldigt nyss i mina ögon utan strax före sommaren men jag hade nästan inga möbler alls i början, sedan fick jag corona och iom att jag började jobba igen så har hela hösten varit stressig, men nu är jag verkligen på rätt spår med allt sånt! Jag ska iaf försöka tänka på dina bra råd, det är så lätt att döma sig själv för allt man önskade att man hade orkat och hunnit men faktiskt inte hade möjlighet för.
  • Mortiscia80

    Testing testing, 1-2-3! Det är verkligen inte alla dagar som jag kan skriva i forumet längre, snarare nästan aldrig. Vet inte om det är webbläsaren som har för stor belastning eller nåt... Har iaf helg nu och ska köpa ny fläkt till datorn så den slutar leva om så infernaliskt. Har haft en hyfsat bra vecka på jobbet och hemma, har fått mycket gjort om man säger så :) Men nu tar vi en låt också!



Svar på tråden Här är vi alla vänner.