Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Antigone skrev 2022-10-24 11:17:59 följande:
    Åh nej! Värre än värst 😅 Vad synd, med det låter som att du hade ett riktigt härligt samtal med din kompis! Mitt samtalsrekord är nog 4 timmar, så 7,5 timmar är riktigt länge 😊 Låter bra med en ny shot! Det kanske är det som håller sjukdomen tillbaka nu när du balanserar på en skör tråd. Hoppas du lyckades sova bättre i natt! Själv sov jag nästan sju timmar, vilket är ovanligt länge för att vara jag.
    Ja tiden bara flöt på, kändes som en timme eller mindre :) Bättre med sömn i natt och hoppas kunna fortsätta trenden, men ikväll kommer jag att jobba till kl tio så det lär bli lite sen läggning för mig. Apropå det behöver jag gå och sätta mig vid jobbdatorn igen, bbl.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-24 15:27:35 följande:

    Bank, bank, bank!

    *Spikar upp en spik och sätter upp broderiet Välkommen in i värmen.*

    Sådär ja! Nu sitter det uppe ovanför fika/buffébordet 😊 Det hänger lite snett, men vad fasen, det får duga 👌


    Titta så fint du gör! :) Söt bård där också vid kanten. Kanske man skulle leta fram något korsstygn framöver. Ja, bara jag hittar dem bland alla kartongerna haha x)
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-25 15:45:07 följande:
    Tack så mycket! 😊 Egentligen kan jag inte brodera, inte mer än det lilla jag minns från syslöjden, men i fantasin är allt möjligt. Ja, haha, det är tufft när man har flyttat och saker fortfarande ligger nedpackade eller har hamnat på nya ställen. Hoppas du hittar dem! Själv har jag tappat bort min vinterjacka, men hoppas att jag ska lyckas hitta den i förrådet lagom till att snön kommer, så jag slipper köpa en ny 😅
    Jag kan rekommendera den här sidan ;) www.facebook.com/broderauttexten

    Ja det är ett enda trassel just nu... Nej du, det är mycket jag inte hittar! En hel del smink, sonens höstmössa, mina handväskor... Storsatsar på att komma i ordning före Halloween med möbleringen och därefter börja kunna packa upp på riktigt. Håll tummarna :)

    Aha! Ja ett förråd är åtminstone en begränsad yta, men har man många lådor så hjälper ju inte det heller riktigt.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-25 22:33:53 följande:
    Här har vi tappat det för länge sedan! 😉 Tror det försvann någonstans mellan Djuparöven och Arslet 🤔
    Haha så sant som det är sagt! :D
  • Mortiscia80
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2022-10-25 22:49:44 följande:

    Namnlös vänskap, okända för varandra utom i läsandets stund. Ofullbordade inför varandra och ska så förbli om vi inte vill trivialisera det och väva in det i kvällsbestyren.


    Välkommen in i värmen *pekar diskret på bonaden som Antigone just hängt upp*
    Varsågod, ta en bulle eller två! @Kaffe@
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-25 22:45:55 följande:
    Vilka roliga broderier! 😂 Där fick jag många nya idéer! Det låter som en bra satsning. Ofta är det så mycket att fixa vid själva flytten att man blir lite lat efteråt som kompensation. Tror det är nyttigt, men nu börjar det nog snart bli ännu nyttigare att leta fram den där vinterjackan. Absolut! Jag håller både tummar och tår för dig 🎃👌
    Ja det finns många roliga där! :D Jag köpte nyligen en bit väv och paket med några tråddockor hos TGR väldigt billigt, då kan man göra egna, gärna då med något kul budskap ;)

    Jag vet inte riktigt hur det blev, just nu är jag nog lite lat men precis när jag var färdigflyttad åkte jag på corona, sedan har det varit en massa jobb och väldigt lite återhämtning så jag tappade väl sugen längs vägen. Ska se om jag hittar sonens mössa åtminstone.... brb
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-10-26 17:28:50 följande:

    Nu ska den här gamle man gå och lägga sig.


    Sov gott :) Min lilla gubbe ska snart sova också. Då ska jag försöka skriva på en novell jag nyligen påbörjat och ev. se någon serie.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-26 19:33:38 följande:
    Det låter kul! 😄 Åh! Om du var sjuk i corona förstår jag verkligen att du inte orkade leta. Själv har jag inget annat att skylla på än ren och skär lathet. Men nu har jag hittat vinterjackan i alla fall! Hoppas sonens mössa dyker upp 😊
    Ja jag hade liksom fullt upp med att komma ifatt på jobbet direkt efter det, en väldigt stressig period. Det är först den här veckan som jag känner att lugnet har lagt sig faktiskt, så nu ska jag ta tag i allt det här :) Har tusen andra saker över mig också som drar men ja, man får ta lite i taget.

    Mössan är inte hittad än! Jag försöker fundera på var den rimligen kan ha varit innan flytten, har letat på de ställen jag kommer åt och kan tänka mig men den måste då vara i någon låda jag inte hittat än. Jaja, det är en dag imorrn med ;)
  • Mortiscia80
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2022-10-26 22:29:20 följande:

    Hej i kvällen, har ni drömt något?


    Ja jag vet att jag haft en del intressanta drömmar på sistone men minns dem tyvärr inte nu! Din dröm verkade iaf väldigt häftig :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-10-27 07:30:26 följande:

    Jag har tänkt på det här med att vi delar ut kanelbullar i tråden. Kanelbullar är som rosor. Ger man en kanelbulle så betyder det att man vill ha ett romantisk förhållande. Gör man dock som jag och ger bort ca 20 kanelbullar så betyder det att jag älskar dig och vill föda dina barn! Tungan ute. Nej, men det är en hel vetenskap det där!


    Näää tok heller :D En bulle är inte en romantisk gest, inte för mig iaf. Det gör vi ju för att välkomna andra till tråden bara.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.