Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Antigone skrev 2022-10-01 17:21:51 följande:

    Sjuk dag! Jag fick punka på cykeln, min kompis tappade plånboken, en främmande man satte sig med oss och fikade och vägrade att gå därifrån, på vägen hem cyklade jag på punkacykeln och då trasslade slangen in sig så illa att jag blev tvungen att bära bakdelen av cykeln hem. Då började det spöregna. När min kompis kom hem hade någon lagt plånboken i hennes brevlåda, men stulit ett av korten. Vilken tjuv gör så? 😵?💫 Nu håller jag mig hemma resten av dagen!


    Låter som att det är lika bra! Jag har haft en halvtaskig dag också. Började med ett otrevligt samtal igår som höll mig vaken halva natten av oro, vaknade med migrän (säkert av samma orsak) och har varit seg hela dagen. Blev inte barnfri som det var planerat heller, men vi gick iaf ut i det fina vädre och sen köpte vi godis på vägen hem :) Nu sitter jag här med en krånglande diskmaskin och behöver raska på med middagen som inte heller blev som den skulle pga det.
  • Mortiscia80

    Nää vet ni, ikväll blir det film och godsaker för min del! En dålig dag behöver inte sluta lika illa som den började :)

  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-01 17:37:51 följande:
    Men fy vad jobbigt! Vad är det med vissa dagar alltså? Otrevliga samtal är verkligen någonting som kan få en att ligga sömnlös, så sådana slipper man helst. Ja, det kan säkert ha varit det som orsakade migränen. Förstår verkligen att du har varit seg. Helt rätt tänkt att vända på dagen med lite godis i alla fall! Nu ska jag hoppa in i duschen för att lyckas få upp värmen igen. Hoppas på en bättre morgondag (och kväll) för oss båda! För alla andra också, förstås Glad
    Ja men eller hur! Förvånad Murhpys lag liksom ibland. Och just nu när jag behöver lugn och ro som mest.

    En varm dusch lät bra :) Jag får ta sånt imorgon, lite spa-dag liksom. Ha en fin kväll du med! {#emotions_dlg.flower}
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-02 05:55:58 följande:
    Oh oh! Jag ska verkligen försöka sova nu 🥳
    Haha nattuggla då! :D Vad gjorde du uppe så sent?
    Freddie K skrev 2022-10-02 06:03:38 följande:

    Nu ska jag ta och knarka lite Kaffe! .


    Bra idé. En mocha och en Ipren blir bra. Har migrän för andra dagen i rad :o
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-10-02 08:52:10 följande:
    Usch. det låter inget vidare!
    Nej det är inte så kul, särskilt på en helg. Det är garanterat pga stress.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-02 10:09:41 följande:
    Jag hade druckit kaffe och kunde inte sova! Somnade kl 7:30 och sov till kl 9. Däremellan drömde jag verklighetstrogna mardrömmar. Måste verkligen växa upp och skärpa mig med kaffet nu Tungan ute Så tråkigt att höra att du har migrän igen! Det låter verkligen inte roligt och hoppas att du kommer in i en bättre period med mindre (eller helst ingen) stress snart!
    Oj då Förvånad  Ja sömnen är viktig, det sätter ofta ribban för resten av dagen. Det kanske blir en tupplur i em för dig då, eller om du lägger dig tidigt ikväll och vänder tillbaka dygnet direkt :)

    Ja först var det jobbrelaterat, det kan jag åtminstone påverka lite, men nu är det andra människor (som jag inte kan bryta kontakten med än) och det är lite värre då.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-10-02 14:27:57 följande:
    Det var en riktig helvetesnatt! Men jag somnade till lite nu och kommer förhoppningsvis kunna somna i hygglig tid i natt. Usch! Det låter jobbigt, men hoppas att du kan bryta kontakten med dem så småningom eller fasa ut dem så de lyckas påverka dig mindre {#emotions_dlg.flower}
    Stackars dig =/ Men det kan bli bra ikväll då, och så får du ta nya tag imorgon :)

    Ja det är "släktingar" kan man säga, en person som bråkar kring arv osv. Förhoppningsvis är iaf en bit klar innan nyår, kanske snabbare, och den andra halvan strax efter nyår. Det ska bli skönt när det är klart. Då får vi se vad vi kommer att ha för relation framöver.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-10-02 14:51:58 följande:

    Det har varit en trött dag för mig också. Jag var uppe 04:30 i morse. Har försökt att vila en stund mitt på dagen, men jag har så svårt att koppla av, så jag tänker strax krypa ner.


    Usch så tidigt! Förstår att det blir kort dag för dig då.
  • Mortiscia80
    Ingenpsykolog skrev 2022-10-02 15:22:09 följande:
    Tänk vad mycket allmänbildning man får av att hålla till i den här tråden! 😁👍
    Haha ja men så är det! :D
  • Mortiscia80
    Ingenpsykolog skrev 2022-10-02 16:11:51 följande:
    Väldigt intressant!
    Eftersom jag är den jag är ser jag nu framför mig hur Gud skapade en mans- och en kvinnofigur, båda två med ett intakt bakstycke. Adam log nöjt. Eva däremot frågade hur det de åt skulle komma ut ur kroppen. Gud kliade sig i huvudet och slet sedan itu bakdelarna på båda två... 🥶
    Haha jaa så kan det ju ha varit :D Intressant bildbeskrivning av rövens tillkomst iaf!
Svar på tråden Här är vi alla vänner.