Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Ingenpsykolog skrev 2022-09-04 14:49:13 följande:

    Tänk att det skulle ta mig flera år på FL för att inse vilken tråd som drar till sig många trevliga medlemmar! Hjärta


    Ja det är en trevlig tråd :) Välkommen in i värmen!
  • Mortiscia80
    Ingenpsykolog skrev 2022-09-04 16:40:05 följande:

    Nostalgitripp, och (kanske) ett intressant ämne för diskussion. Ikväll kl 18.10-20.00 går Tillbaka till framtiden 2 på kanal 5. 

    www.imdb.com/title/tt0096874/

    Jag har sett alla filmerna många gånger, och gissar att de är välkända även för er. Men har ni några intressanta åsikter om dem? Just nu är ettan i färskt minne, för den gick för en vecka sedan. Efter ikväll kanske jag kommer med tankar om film nummer 2.

    Jag har för mig att jag tidigare tyckt att första filmen var klart bäst, och att de blev sämre för varje uppföljare, men jag kan ju minnas fel. Någon som ska kika ikväll? Av er som fortfarande har en tv, och använder den?

    Bortsett från att titta på sagda film, vad pysslar ni med en dag som den här?

    Själv är jag "sjukpensionär" sedan 2010, på grund av kroniska fysiska sjukdomar, och även för att psykiska måendet är långt ifrån bra.

    Ni behöver så klart inte berätta om er själva,  men vad gäller mig själv har jag inget emot att svara på frågor. Så om ni är nyfikna på vad det är för nykomling i tråden som plötsligt hittat hit efter 2 år och nästan 14 000 inlägg, fråga på! Jag har planer på att gå tillbaka till början av den här tråden och läsa alla inlägg, men hittade hit först idag, så det har inte hunnits med än ;o)


    Klassiker! :D Jag minns det också som att ettan var bäst.

    Jag har tv men man kan säga att jag "inte" ser på tv eftersom det bara händer en handfull gånger om året. Just nu är antennen inte ens inkopplad men jag lär ha kanal 5, den ingår väl i basutbudet. Främsta syftet är att sonen ska kunna se på barnfilmer och om jag är liggande sjuk är det mysigt med tv och film.

    Idag har jag passat på under några barnfria timmar att åstadkomma bra saker, så jag har rensat/städat en garderob, lagat saker och det gör jag väl nu också för middagen är på g :) Det blir hemmagjorda köttbullar med brunsås och potatis, som jag funderar på att göra potatismos av istället, får se om jag orkar.

    14000 inlägg, du kommer att vara upptagen en stund ;)

    Jag har varit föräldraledig och därefter tjänstledig, jobbar halvtid nu och försöker ta vara på livet. Åkte på utbrändhet för snart tio år sedan men är fortfarande stresskänslig så jag försöker se upp med det. Jag älskar att resa, vara med mina vänner (händer inte ofta, de bor ca åtta timmar bort allihop, utom en) och att vara i naturen, även om jag borde ge mig ut oftare. Tycker om att ta till vara på naturens skatter och göra huskurer, har många ovanliga intressen som säkert dyker upp så småningom i diskussionen. Handarbetar på många olika sätt men främst håller jag på med stickning och virkning. Har en liten son i fsk-ålder och är frånskild, vilket jag trivs väldigt bra med. Lite lagom crazy, tycker om att skratta, trygg i mig själv för det mesta, lättsam person kort och gott. Jahupp, det var det. Freddie som känner mig rätt väl vid det här laget får fylla på om jag missat nåt haha ;)

    Frågor: Var i landet bor du, på ett ungefär? Ålder? Intressen? Vad tycker du mest om att diskutera på FL, varför hänger du här? Har du några framtida mål?

    Jag är en nyfiken person så det kommer väl fler frågor senare :)
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-09-04 17:28:21 följande:

    Mortiscia80: Kom på att jag glömde svara på en sak! Tack för tipset om polisserien Annika! Jag tittar nästan aldrig på serier, men den låter bra och spännande på din beskrivning. Tror jag måste ge den en chans och titta på ett avsnitt. Det ska bli kul! Skrattande 


    Ja men gör det, den är himla fin! :D Jag längtar verkligen till nästa säsong. Igår binge-tittade jag på Dödligt kapitel (också SVT Play), sex avsnitt så var den serien klar. Jag gillar brittiska deckarserier ;)

    Den jag såg igår handlar om en kvinnlig förläggare som läser senaste boken av deras bästsäljande författare. Men! Sista kapitlet saknas! Inte nog med det, författaren dör. Självmord? Mördad? Och hur slutar boken? Man får följa hennes vindlande resa både genom boken och verkligheten för att lägga alla bitar på plats. Slutet för båda kom oväntat för mig :) Kändes riktigt bra att ha sett den.

    Om du vet av några fler bra så tipsa gärna.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-09-04 17:20:13 följande:

    Freddie K: Det skulle bli en höstig, mustig linsgryta med tre sorters paprika och chili och vitlök, som serveras med nachochips och svalkande, syrlig gräddfil. Men istället blev det en vidbränd sörja och en förstörd gryta. Det gick inte att äta, så jag åt en smörgås med varm choklad till istället. Ikväll ska jag göra ett nytt försök, måste bara gå och handla först Flört


    Hur gick det med maten idag? :) Det lät gott iaf, men mackor och varm choklad är inte det sämsta heller ;)
  • Mortiscia80
    Cinnamonbun skrev 2022-09-05 05:57:28 följande:

    Hello folks, är det någon som kollar på House of Dragons? (Spinoffserien till Game of Thrones) Vad tycker ni om den i sådant fall?


    Skulle vilja! Men har inte tillgång =(
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-09-05 17:21:53 följande:

    Med tanke på de rådande elpriserna så måste nu Mc'donalds byta namn på sin hamburgare:"El Maco", till:"Maco".


    lol
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-09-05 17:35:33 följande:
    Visst var skämtet bra? Tungan ute. Jag hörde den av förbundsjuristen idag, haha.
    Haha joo det var ok :)

    Funderar på vad jag ska göra till middag men har "inget", iaf nästan inget. Soppa...? Det mesta är fryst och jag har ingen micro numera.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-09-05 17:43:09 följande:
    Haha! Jag vet. Jag är så himla rolig!Tungan ute.

    Punksoppa kanske? .
    Vad är punksoppa? Man lyssnar på Sex Pistols medan man lagar den, eller? x)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-09-05 17:47:19 följande:
    Haha, nej, man tar vad man har typ och slänger ner allt i en soppa. 
    Haha ok :) Såååå Torsten skulle ligga illa till en sådan gång då. Inte mycket protein från honom iofs. Får kolla vad jag har, men inte är det mycket inte. Funderar till och med på att köpa skräpmat istället, för nu är jag hungrig!
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-09-05 18:08:11 följande:
    Jo, de gör han allt! :-P. Ja, men jag det. Unna dig något gott! .
    Och vips kommer sonen hem exakt just nu! Jahapp.... Men jag vittjade kylen ett extra varv, hittade bacon (stekte det krispigt i små bitar), färsk pasta (hur gott är inte det?) och rökig gräddsås från igår som komplement. Mums! Bättre ändå med hemlagat.

    Ska hämta upp honom bara så får jag avnjuta maten sedan.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.