Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Antigone skrev 2022-08-06 22:00:28 följande:
    Jajamänsan, vi håller ställningarna här så länge! Cool
    Haha så bra :D Jag har varit lite upptagen på sistone med resa till hemstaden bl.a. 
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-08-07 23:40:27 följande:

    Mortiscia80: Det låter härligt med resa till hemstaden! Hoppas det var både kul och vilsamt att åka bort lite Skrattande


    Ja det var jättehärligt! :D Vi träffade massor med människor när vi var där. Funderar på om jag ska skaffa en sommarstuga där också eftersom jag saknar mina vänner så mycket.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-08-08 17:33:54 följande:

    Mortiscia80: En sommarstuga låter som en jättebra idé Skrattande Tänk vad mysigt att åka dit och bo i stugan och träffa vännerna samtidigt!


    Ja jag menar det! :) Just nu måste vi förlita oss på vänliga kompisar men det kan man ju inte göra varje sommar, plus att det är mysigt att ha något eget där man bara kan landa och vara sig själv. Annars måste man ju bo på något slags hotell och även de billigaste kostar ett par tusen för en vecka.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-08-09 08:30:56 följande:

    Jag håller på med ett nytt bokprojekt. Berättelsen heter:" Emma ängel och är en sann historia. Den är väldigt känslomässigt dränerande!


    Vad handlar det om?
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-08-10 06:28:01 följande:

    Är det Skattemyndigheten eller Skatteverket man ringer om man inte har fått sin skatteåterbäring, eller är det samma sak?


    Det är samma sak, men de kallas Skatteverket.
  • Mortiscia80

    Goddagens! Jag har jobbat nästan hela veckan och det har väl gått "ok". Det blir bättre med tiden misstänker jag.

  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-08-13 00:24:14 följande:
    Hallå där! Vad duktig du är som sliter och står i! Hoppas det blir bättre än ok med tiden Glad Själv har jag semester fortfarande, men jobbade lite extra några dagar innan jag kunde hoppa i sommarklänningen igen Solig
    Tack för peppen :) Jo det var väldigt mycket stresskänsla, även i kroppen, men det har lugnat ner sig en del. Jag måste sänka ambitionsnivån känner jag och hitta arbetssätt som fungerar bättre för mig. Inte vara "duktig flicka" hela tiden.

    Har du mycket semester kvar? En del tar ju sen semester och är lediga i augusti istället för mitt i sommaren.
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-08-14 18:19:58 följande:

    Mortiscia80: Varsågod! Skönt att stresskänslan har lugnar ner sig lite och det är säkert jättebra att du försöker lägga dig på en lagom ambitionsnivå. Jag brukade också vara duktiga flickan, men slutade med det eftersom jag inte tyckte det lönade sig, snarare tvärtom. På grund av att jag driver eget företag, så ser min semester lite annorlunda ut. Jag tar ut åtta veckors semester, men måste ändå jobba två dagar i veckan. Så jag tänkte köra semester augusti ut Glad


    Skönt, man ska vara ledig så mycket som möjligt :) Jag skulle vilja driva något eget som jag skulle vara säker på att kunna livnära mig på, det vore riktigt bra, men jag har inte kommit på vad det skulle vara.
    Antigone skrev 2022-08-14 20:51:31 följande:

    *Tillbaka efter en liten minisemester. Den var så liten att ingen ens märkte att jag var borta* Flört


    Var åkte du? :)
  • Mortiscia80
    Antigone skrev 2022-08-15 17:35:41 följande:

    Mortiscia80: Det håller jag verkligen med om Skrattande Ja, det har många fördelar att driva eget! Om du startar något inom e-handel så kan du få tips och råd av mig. Jag gjorde en liten nostalgitripp och reste tillbaka till min barndom (eller där jag bodde då). Vissa av platserna hade jag inte sett på över tjugo år, så det kändes både fint och konstigt att se dem igen. Särskilt ett gammalt träd som jag brukade balansera på ut över vattnet. Det var bara ett murket skelett kvar.


    Vad snällt av dig :) Jag har faktiskt funderat på att sälja saker online men då via färdiga plattformar som Etsy, Tradera eller om det finns något annat "känt" alternativ som jag inte vet om. En webbsida vore så klart bra att ha annars, man blir mer synlig då känns det som.

    Visst är det märkligt när man återbesöker platser på det där sättet? Det är mindre, mer slitet, mindre livfullt... Märkligt hur livet förändrar saker.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-08-18 15:50:20 följande:

    Nu är Torstens självbiografi färdig. Den ska bara renskrivas först. Det har tagit två år att skriva den! 


    Härligt, gratti! :D
Svar på tråden Här är vi alla vänner.