• flygrl

    Här är vi alla vänner.

    JonasSa skrev 2020-07-08 22:44:57 följande:

    Jag läste visst fel med Torsten, men då har jag ett gäng släktingar till honom här.

    Jag trodde inte du ville med, var inte helt seriös i frågan då jag inte vet något om dig. Inte mycket i alla fall. Jag tror det är viktigt när man ska göra något ihop.

    Jag brukar tälta vid någon mysig sjö om jag kan välja, kunna ta ett kvällsdopp. Sitta där och käka med utsikt över sjön. Fast emellanåt så blir det camping eller hotell, skönt att ta en dusch även om man kan bada sig ren på sommaren.


    Ojdå, jag har också en och annan släkting till Torsten här. Under sängen typ.

    Jo, man ska nog känna varandra om man ska göra nåt sånt där typ resa ihop. Jag är dessutom rätt mycket här just för att det är skönt kunna prata med folk lite anonymt sådär.

    Låter ju mysigt campa sådär vid en sjö...men jag skulle nog bli lite skraj på natten faktiskt. Man vet ju aldrig va som rör sig utanför tältet och som plötsligt kan komma in genom tältduken. Känner du aldrig så?

    Bada är förresten skönt men det ska helst inte va för kallt i vattnet. Men Sverige har ju däremot fantastiskt rent vatten ofta till skillnad från många andra länder. Har förstått det som att man kan dricka vattnet direkt ur fjällbäckar tex.
  • flygrl

    @Litenmenhård: Tittar in som hastigast för har lunchpaus och säger hej och trevlig resa (än en gång). Trodde du redan dragit. När åker du?

  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 11:37:29 följande:

    Tjena tjejen. . Kul att du tittar in. Jag åker imorgon. . Kanske hinner prata mer innan jag åker? .


    Visst ja, det är ju bara torsdag idag, fick för mig det va fredag. Snurrigt, my bad. :/

    Vi hinner nog ses här innan du drar. Antagligen för jag kommer tyvärr va ganska upptagen idag.

    Nu ska jag käka nåt, sen jobba vidare. Ha en fortsatt bra dag!
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 19:20:55 följande:

    God natt folket. Ses om en vecka igen, eller tidigare, om ni har tur. :-P.


    Damn, nu missade jag ju dig ändå. Har inte hunnit helt enkelt men kanske ser du det här imorgon innan du sticker och då hoppas jag du får en riktigt fin resa och kommer välbehållen dit och tillbaka. Typ femtielfte gången jag önskar dig trevlig resa men bättre en gång för mycket...

    Ha det bra nu så ses vi såsmåningom igen!
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 17:23:05 följande:

    Jaha. Tack. . Ja, det får jag väl göra. Det viktigaste har jag packat ner i alla fall. . Har till och med packat ner kaffe. :-P.


    Inget lämnas åt slumpen där inte ha ha!
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 17:42:35 följande:

    På tal om min kompis. (Det här är ett sätt för mig att få ut lite nervös energi). Så träffade jag en tjej en gång. Hon sa: "Kyss mig där jag aldrig har blivit kysst förut." "Vart då, Borås eller", svarade jag.


    Litenmenhård skrev 2020-07-09 17:56:32 följande:

    ... Så jag plockade upp henne på axeln och hoppade på bussen till Borås. :-P.


    Din göteborgare där ha ha...så jävla skön humor asså! :P
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-07-11 06:43:57 följande:

    Whattup! . Resan gick bra. Nu är jag i Norrköping. .


    Litenmenhård skrev 2020-07-11 07:02:29 följande:

    Jo, resan gick bra. Tog inte så lång tid ändå. Tre timmar drygt. . Så nu ska jag vara här en vecka, men jag har fortfarande tid för er. Speciellt dig. .


    Ok, låter bra. Tycker däremot du ska se till att i första hand ha gott om tid för polaren du besöker och så. Carpe diem du vet!
    Litenmenhård skrev 2020-07-11 15:12:06 följande:

    "Come mr talliman talli mi banana". **Nynnar för mig själv*.


    Ha ha den där texten kan lätt misstolkas. :P

    (Aja Banana Boat Song, jag vet ;)
    Litenmenhård skrev 2020-07-11 20:05:19 följande:

    Har ni fest, eller. :-P.


    Mortiscia80 skrev 2020-07-11 21:10:06 följande:

    Vadå, har du chips eller..?


  • flygrl
    JonasSa skrev 2020-07-09 09:03:17 följande:

    Släkten är lite jobbig, när de kommer på besök så stannar de tills man suger upp dem.

    Som vi sagt förut, anonymitet är ett sätt at kunna släppa ut tankar, testa idéer på. Ska inte förringas.

    Det är en härlig känsla att tälta, även att sova utan tältet men då ska det inte börja regna. Tänk att få vakna och kunna se ut över en spegelblank sjö. Jag är inte rädd för att någon ska anfalla mig i skogen, risken är mycket större på en gata en kväll i stan men jag orkar inte vara rädd då heller.

    Är du rädd för många saker? Känner dig inte men jag får vibbar att du är lite försiktig med människor. Hoppas det du inte blivit utsatt för något av någon du litat på.

    Jo vatten i fjällbäckar kan man för det mesta direkt. Men jag tror att det går att dricka vattnet i Mälaren direkt också även om jag inte gör det.


    Är nog ingen som är rädd för allt möjligt...men...visst har jag vart med om en hel del obehagliga saker och måste även nu va försiktig då det finns hot riktade mot mig. Så ja, man kan nog säga jag är lite försiktig med människor. Tyvärr. :/

    Vattnet i Mälaren är nog ganska rent men jag skippar nog också att dricka det. Fast en och annan kallsup har jag ju fått och överlevt. Men det där riktigt rena vattnet i norrländska bäckar och sjöar skulle jag verkligen villa smaka på nån gång. Vem vet en dag kanske jag ger mig ut på en fjällvandring!
  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-07-09 14:07:49 följande:

    Hej du! :) Jo jag är nog väldigt "jordnära" som en sköterska på sjukhuset kallade mig, man biter ihop och gör det man måste ibland. En vecka kvar innan nästa omgång.

    Vädret är helt klart bättre nu! :) Väldigt växlande där jag är men det ger fler möjligheter till utevistelse, jättehärligt!

    Jag hade hängmattan tvärs över sängen, ungefär, så hade något hänt hade man ändå landat mjukt ;) Sedan behöver man inte hänga den alltför högt heller kanske. Men ute är ju bäst. Lidl säljer för 79:- denna vecka om nån vill ha.

    Nej du, jag har inte sett Disa på minst ett par veckor! :s Hoppas hon kommer tillbaka snart. Hon kanske är helt uppslukad av trädgårdsprojekten som hon verkade se fram emot ;)

    Hahaha jaa det kanske går att regga sig där :D Annars kan vi köra väldigt informellt. Jag får posta listan nästa gång så får ni gissa vad som inte kommer med hem ;) :D

    Yesssss, stämmer bra med bilden ;) Men det är med "nya" Addams, när jag började titta körde de repris med originalen, svart-vitt! :) En kvinna helt i min smak. Och så handarbetar hon ju också :D


    Jo, du verkar stark. All respekt till dig!

    Och det är ju så att livet inte bara består av roliga saker utan man måste bita ihop och ta i tu även med dom trista bitarna. Finns liksom inget alternativ hur mycket man än skulle önska det. :/

    Aha, hängmattan ovanför sängen låter ju smart. Då är man helgarderad. Tack för tipset men jag väntar nog lite med hängmatta. Katten och jag har det redan så bra i våran breda bekväma säng.

    Ja, kanske är Disa helt inne i sitt trädgårdsskapande. Hoppas hon dyker upp snart igen och rapporterar.

    Du får slänga upp inköpslistan nästa gång så kan vi betta!!!

    Familjen Addams är sköna men jag har bara sett nya versionen faktiskt. Jag gillar att du lagt upp en användarbild för det ser inte bara trevligare ut utan underlättar också när man scrollar i tråden/trådar.
  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-07-12 07:32:13 följande:

    Tack :)

    Som det verkar nu måste jag kanske åka redan imorgon, det stressar mig en del för jag har många saker att fixa först. Tips på vad man ger en kille som fyller 24? Han har knappt några intressen (bilar) och jag undrar hur länge man egentligen kan ge honom presentkort på Biltema x) Det känns så tråkigt bara.


    Ja, du har det inte helt lätt just nu, så mycket har jag förstått... :/

    Hmm...han är ju typ i min ålder då men kille. Svårt att säga va man skulle kunna ge honom men jag skulle nog kanske tänka nåt bilrelaterat då det är hans stora intresse. Finns ju fina presentböcker om vissa bilmärken eller på temat världens snabbast bilar och så.

    Sen finns det ju också typ merchandise för olika märken som säljs dels på nätet men också hos vissa bilförsäljare, ex. snygga tröjor med tryck, kepsar, jackor, bälten mm. Såg sånt när jag va med brorsan hos en BMW-handlare. Dom hade också typiska tyska ölkrus eftersom det är en tysk biltillverkare väl. Vet du va han gillar för bilar?

    Har han inga andra intressen? Gillar han kläder tex? Eller du kanske kunde ge honom nån sjysst doft om han nu inte är helt off när det gäller sånt?!
    Mortiscia80 skrev 2020-07-12 14:44:13 följande:

    Tyvärr snarare tvärtom, har hållit på med en ekonomisk redovisning som tagit flera timmar men nu är den äntligen klar :) Och så fick jag en jättefin bukett med vilda blommor från vår trädgård av sonen och maken! :)


    Låter trist med den där redovisningen men skönt förstås när det är gjort!

    Gulligt med fin bukett från sonen och maken.
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 07:35:55 följande:

    Whattup. Oj, nu blev det mycket att citera. :-P. 

    Ja, nu ska det bli skoj att komma iväg, kanske tittar in under tiden jag är borta. Datorn ska med i alla fall.

    Jag har en lista som jag brukar köra. .

    Torsten har fotboja ja, haha! Han fick tag på en krita och målade ena väggen här hemma. Jag kan ju säga att han inte är någon målare direkt, haha.

    Sorry om jag missade något i inlägget.


    Dator är ju bra men vore det inte smidigare med smartfån eller surfplatta i stället? Jag brukar göra så när jag reser men det är ju olika hur man tänker.

    Jag har förresten också en packlista eller egentligen flera för lite olika typer av resor som jag använder för att få med rätt grejer.

    Den här Torsten asså...
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 07:50:32 följande:

    Torstens favoritlåt är: "Dum Da dum." För i den sjunger dem: "damm da da da da da damm! .


    Litenmenhård skrev 2020-07-12 06:17:36 följande:

    Jo, jag har tid för henne med. . Nu är du uppe och springer på nätterna igen. :-P.

    Hehe, jag vet. Jag var bara tvungen att skriva det. Haha. .


    Jo, vaknar ju alltid på natten och har så jävla svårt somna om. Bra att FL finns då.
    Litenmenhård skrev 2020-07-12 15:01:41 följande:

    Jag måste erkänna en sak: Jag har svart bälte i balett! .


    Litenmenhård skrev 2020-07-12 15:13:53 följande:

    Haha! Ja, verkligen. Fast ni behöver inte oroa er. .


    Du och dina galna utspel asså ha ha!
    Litenmenhård skrev 2020-07-12 15:56:29 följande:

    Haha, ja verkligen och jag är er fåraherde. :-P.


    Litenmenhård skrev 2020-07-12 17:07:01 följande:

    Haha, jo. Fast jag känner mig mer som en lammunge än fåraherde. :-P.


    Och jag känner mig som en fårskalle ibland.
  • flygrl
    JonasSa skrev 2020-07-12 12:55:21 följande:

    Bra att du inte är rädd utan anledning men jag vet det finns de som kan ha all anledning att vara försiktiga pga hot mm. Att det ska behöva vara så fattar jag inte för jag tycker inte vi borde behöva vara så mot varandra. En trygg kram!

    Fjällvandra är häftigt, det finns bra ställen på fjället som är lättillgängliga. Klart du ska testa det någon gång, man behöver inte gå så långt första gången utan en dagstur med lite god mat är inte dumt alls. Sen kan man krypa ner i en säng på kvällen vilket inte är dumt.


    Nej, klart det är trist hur vi människor behandlar varandra. Jag försöker behandla alla jag möter med vänlighet och respekt men tyvärr finns det också människor man måste skydda sig mot. Kram tillbaka!

    Ja, nån gång kanske jag drar till fjällen för det verkar härligt. Tack för inspirationen.
    JonasSa skrev 2020-07-12 12:56:03 följande:

    Gör ni något kul i dag?


    Jag har jobbat och sen tagit en löptur och tränat lite hemma. Efter duschen har jag mest softat, läst lite, slumrat till.

    Du då?
Svar på tråden Här är vi alla vänner.