Inlägg från: Cinnamonbun |Visa alla inlägg
  • Cinnamonbun

    Här är vi alla vänner.

    Vad känner ni inför sensommarvärmen? Otroligt bitterljuvt tycker jag. Börjar jobba igen på måndag. Men har varit på utflykt med bad idag. Jag hade hoppats på att vi snart kunde återgå och jobba som vanligt på mitt jobb. Men nu verkar det ju som hemmajobb till årsskiftet minst. Hur har ni andra det? Hemma?

  • Cinnamonbun

    Imorgon verkar det bli ännu varmare här. Jo. Efter semestern så brukar jag vara så laddad att träffa arbetskompisarna igen. Fattar inte hur jag ska köra igång hemma igen nu....

  • Cinnamonbun

    Vad gulliga ni verkar alla! Tack för hälsningar och hjälp. Jag har inte varit på mitt jobb sedan början av mars. Jobbar i Stockholm. Och nu verkar det som att det gäller hemarbete tills vidare. Videokonferenser ett halvår till gör mig lite nedslagen. Finns ju inget socialt kitt. Inga sjuka skämt eller skratt. Jag vet att det är ett lyxproblem. Men så himla jobbigt tycker jag!

  • Cinnamonbun
    Litenmenhård skrev 2020-08-09 09:50:49 följande:

    Hehe. :-P.

    Jag drömde att jag var på en borg. Vi var under belägring. Det kom massor av folk som klättrade upp på väggarna och in i borgen. Vi slogs och slogs och jag svingade mitt svärd och stack ner några människor. Det låter kanske inte så dramatiskt, men jag fick hög puls och när jag vaknade så var jag genomsvettig. Drömmen slutade med att fienden blev för många och jag skulle precis bli ihjälslagen av en. Då vaknade jag.


    Usch vilken jobbig dröm! Jag hade en liknande för en tid sedan fast det var Coronasmittade Zombies..... Fick galet adrenalinpåslag...
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2020-08-09 15:26:29 följande:

    Jag är uppe i 33 sidor nu förresten :) Lite mer lugn och ro att skriva idag, riktigt skönt!


    Blir nyfiken, får man fråga vad du skriver?
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2020-08-09 16:51:23 följande:

    Den är barnförbjuden så du får inte visa Torsten ;) Men du kanske kan få delar av den iaf. Har 34 sidor nu!Tekniskt sett ska det väl kallas novell, det är en kärlekshistoria i grunden. Ibland får jag berättelser i huvudet som bara måste ut, och samtidigt är det bra träning inför mitt riktiga verk som ska bli en hel roman. Pga datorkrångel och trassel i privatlivet har jag inte kunnat arbeta särskilt mycket med den i år så jag ser fram emot att komma igång med den snart igen. Den är på engelska, annars skriver jag nog mest på svenska.


    Vad spännande det låter! Härligt om du har fått lite flow nu då.
  • Cinnamonbun
    Litenmenhård skrev 2020-08-11 17:52:16 följande:

    *Skrattar för mig själv*.

    Skriver just nu om när Torsten hade rave-party när jag inte var hemma.


    Vem är denne Torsten? Jag tror inte det är en människa, har jag rätt?
Svar på tråden Här är vi alla vänner.