Inlägg från: Eurydike |Visa alla inlägg
  • Eurydike

    Här är vi alla vänner.

    Eurydike skrev 2023-01-12 19:16:55 följande:

    Oj då! Det låter jobbigt 😮

    Själv har jag haft problem med kaffe ett bra tag, men hade som nyårslöfte att sluta med det. Kanske inte lika allvarligt, men det skapade stora problem för mig i vardagen. Jag blev ännu mer nattuggla än jag redan är. Då kan jag inte säga lycka till med provet då, om du vet att det kommer misslyckas, men jag säger bättre lycka nästa gång!


    Tydligen viskade jag fram det sista med mycket små bokstäver 🤫
  • Eurydike
    Anonym (Allmighty Torsten) skrev 2023-01-12 06:17:26 följande:

    I wanna go to the movies too!


    Smyg ner i Freddies väska och följ med vettja 😉🐀
  • Eurydike
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-12 08:07:39 följande:
    Angående inlägg som känns smarta och övertänkta då får jag ibland frågan om jag är full när jag egentligen är arg. När någon tror att man är full så handlar det egentligen om att de tycker det inte passar sig. 
    På så vis. Då kan nog frågan användas som en härskarteknik för att ta ner någons argument 🤔
  • Eurydike
    Mortiscia80 skrev 2023-01-11 22:07:30 följande:
    Haha så lättskrämd är jag inte :D Men det låter som en bra plan att plugga igen! Vad är det för kurs? Kommer du att gå ner i arbetstid lite under tiden? Bra att du drar ner på kaffet också :) Jag har en hel lista med saker men det är mer önskemål än nyårslöften. Har fått bättre rutin i hemmet iaf så det är en bra start :) Vilka komedier har du sett? Tar gärna tips om något roligt :)
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2023-01-11 21:56:01 följande:
    Hej, hoppas att det är mycket bättre nu, men det förmodar jag då du arbetar igen. Är det ishockeysäsong som du följer? Det är typiskt att bli sjuk runt jul och nyår, det har varit och är mycket sjukdomar som sprids, just då folk vill vara lediga och ta tillvara på det som den tiden erbjuder. Lycka till med planerandet.
    Ja jag var sjuk till strax före nyår, himla synd för jag behövde verkligen den här ledigheten till annat egentligen! Verkligen typiskt. Många har varit sjuka över jul verkar det som. Nej, det är inte hockey utan TV-serien från 90-talet! :) Den är bättre nu än när jag var barn faktiskt. Och så förstår man så mycket mer av undertoner och annat. Tack! :)Det blev lugnt firande med mitt lilla barn, jag såg en film på nyårsafton och var faktiskt vaken vid tolvslaget i år men det syntes färre fyrverkerier där jag bor nu.

    I år hoppas jag på mer lugn och ro, mer pengar, mer handarbete, mindre skärmtid, umgås mycket med sonen, mindre socker och mer träning. Bland annat x)
    Vilken tur då! Det är Konstvetenskap B. Jag har läst Konstvetenskap A och Svensk formgivning tidigare, så det passar nog mig. Men jag velar fortfarande om hur jag ska göra, för jag klarar inte av någon press alls just nu. Förr har jag jobbat heltid och pluggat heltid samtidigt och det var inga problem, men efter separationen är jag dränerad på energi. Det låter bra med bättre rutin i hemmet! Jag skäms nästan när jag säger det, men jag har tittat på nästan alla gamla avsnitt av Kvarteret Skatan, Räkfrossa, Mia och Klara (och lite nyare) Trevlig helg och Leif & Billy. Allt som är roligt är min kopp te just nu 😉 Hoppas du hittar någonting kul att titta på! 🤩
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-01-13 05:46:26 följande:

    Jag har hört rykten om att Torsten är ute på stan och skrämmer gamla kärringar och pallar äpplen och blottar sig när jag inte är hemma!


    Stygga lilla snusk-Torsten då! Det där halsbandet hjälpte visst inte alls och nu när du säger det börjar jag fundera på om han inte blottade sig för mig också 🤔 Han hade ju bara hatt på sig, nu när jag tänker efter, och den döljer ju ingenting 😮
  • Eurydike
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-12 20:50:46 följande:

    Jag ska berätta en hemlighet Eurydike. Fast alla kommer att veta om det nu. Du har skrivit underbara kommentarer i andra trådar som inte är så snälla som det du skriver här. Men då vet jag att du har ett hjärta av guld, precis som jag föreställer mig att ni andra också har. 

    Fajjer, har haft svårt att hitta något bra att säga, men jag läser såklart dina tankar och hoppas du får det bättre med ditt alkoholproblem. 


    Du får gärna berätta en hemlighet 😊 Tack så mycket Nytt alias! Det var väldigt fint skrivet. Verkligen. Jag blev riktigt rörd och du har också ett hjärta av guld, det vet jag. Nej, jag är inte alltid lika snäll som här, men försöker sprida ordet i vissa frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Kul att du uppskattar mina kommentarer! ❤️
  • Eurydike
    Fajjer skrev 2023-01-12 21:00:18 följande:
    Jag tycker inte att det är så jobbigt. Jag kanske dricker sex folköl om dagen. Inget som skapar problem i vardagen. 🙂 Det är sjukvården som tycker att jag dricker för mycket. Kaffe är jag med beroende av, men jag kan sova ändå när jag går och lägger mig. 🙂
    Skönt att du inte tycker det är så jobbigt själv och att det inte skapar problem i vardagen! Själv dricker jag ganska sällan. Jag dricker cider och drinkar på krogen ibland och drack starkglögg nu under julen. Öl klarar jag nästan inte av att dricka. Än så länge går det bra utan kaffe, men jag saknar kicken jag får av det. Vilken tur att du kan sova trots att du dricker kaffe! ☕️😊
  • Eurydike
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2023-01-12 21:26:05 följande:
    Det vet du säkert bäst själv, men ibland kan nya utmaningar vara det som ger energi. Kanske finns där möjligheten att anta studierna och sedan hoppa av om det skulle bli för jobbigt. Känns det helt hopplöst kan man lägga det på framtiden, samtidigt kan det i sig också kännas jobbigt. Kommer det att leda till något vidare som du vill uppnå?
    Tack för dina tankar! Det är alltid bra att höra någon annans syn på saken. Ja, det finns möjlighet att hoppa av om det blir för jobbigt. Nu måste jag snart bestämma mig. Jag tänkte läsa färdigt mina två examens. Det fattas bara lite på båda, så det känns onödigt att inte läsa klart. Fast egentligen har jag bara nytta av mina examens i en alternativ framtid, som kanske aldrig blir av. Då vill jag bli kulturjournalist 😊
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-01-14 15:07:24 följande:

    Off to the movies we go! .

    Torsten får stanna hemma. Han har utegångsförbud! Dessutom är filmen way to scary för honom.Spöke


    Vi ses snart! Jag är framme kl 17 😁

    Kanske är bäst att lämna den lilla bråkstaken hemma 🤪😱
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-01-15 07:37:23 följande:

    Jag kan bara beskriva filmen jag såg igår med ett ord: Fricking awesome! .


    Ja, den var bra! Få inga idéer och ersätt Torsten med en AI nu bara 😂🤖
Svar på tråden Här är vi alla vänner.