• flygrl

    Här är vi alla vänner.

    @Mortiscia80: Glömde skriva att jag också ser kungen som landsfader och drottningen ser jag också upp till. Hon är ju förresten delvis brasiliansk och härstammar alltså från samma världsdel som jag (fast jag har afrolatinskt ursprung då). Men först och främst är hon Sveriges drottning förstås!

  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-06-08 19:47:54 följande:

    flygrl: Kanske den här låten kan pigga upp dig lite i alla fall. .


    Tack, ska lyssna på den lite senare.
    Litenmenhård skrev 2020-06-08 19:57:05 följande:

    Jag förstår din ilska. Man är ju först människa. Borde folk inte kunna samsas oavsett hudfärg?


    Visst är det så. Men tyvärr vill somliga underblåsa motsättningar och skapa oro i samhället.
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-06-08 20:07:08 följande:

    Jag förstår bara inte vitsen med det. Jag måste erkänna att jag är buddist i smyg. Plus lite rastafari då. . Jag tror på att chilla, men även folks lika värde.


    Jag tror absolut på alla människors lika värde och att behandla alla jag möter med vänlighet och respekt. Peace, love & understanding typ. Fast ibland förlorar jag tron på mänskligheten som sagt.

    Kan man alltså va rastafarian som vit? Buddismen verkar sympatisk.

    Själv är jag kristen och anhängare av Santeria, en afrokaribisk sorts religion. Men det viktigaste är att försöka va en bra medmänniska till både människor, djur och natur.
  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-06-08 20:15:50 följande:

    Det finns inte mycket du kan förstöra, det kan jag försäkra  90 % av trädgården är ogräs, men det mesta är fint att titta på 

    Jag visste inte det om låten! Måste nästan leta upp texten och fördjupa mig i, kan vara bra att veta till en annan gång.

    Hehe jaa det kanske är så med köttbullarna :)Joo men det har jag någonstans i bakhuvudet, det kanske är därifrån hon får sitt vackra mörka hår. De är liksom lite som en extra mamma och pappa för oss alla ;) Om man bortser från kungens mindre bra sidor hrhrm... Men som symboler iaf.

    Som du kanske såg har jag ägnat dagen åt att tvätta, bytte sängkläder också, men vet du hur många maskiner? Tio!! Helt otroligt... Men nu är sista tumlaren tömd, junior är i säng och jag ska lägga mig tidigt sen så jag hinner läsa innan jag slocknar :) Kör en Terry Pratchett nu, måste ta mig till Erikshjälpen någon dag och se om de har fått in fler.


    Fast ogräs kan ju också va riktigt fint som blåklint tex. Och sen är det väl delvis en definitionsfråga med va som är ogräs?

    Som jag förstått det höll P.O.D. på att spela in för en ny skiva när den ena skolskjutningen ägde rum alldeles i närheten där dom va, Santana highschool i Santee/Californien. Det plus skjutningen på Columbine highschool inspirerade till att skriva låten.

    Drottningens pappa va tysk och hennes mamma brasiliansk och hon är delvis uppväxt i Brasilien.

    Vilka är kungens mindre bra sidor? Skandalen för några år sen visade sig ju va rena lögner Expressen tagit från en grovt kriminell utpressare och våldtäktsman som bla. förfalskat den där bilden som skulle bevisa alltihop.

    Att han sen inte är nån vidare talare kan jag lätt leva med.

    Jo, du har vart väldigt effektiv måste jag säga. Så många maskiner blir det inte hos mig då det bara är katten och jag.

    Härligt att få läsa i lugn och ro. Terry Pratchett har jag inte läst men tror jag sett nån film byggd på en av hans böcker (?).
  • flygrl

    Go kväll alla! Hoppas ni har det bra. Själv har jag krypit undan och ägnat mig åt katten, läst lite och lyssnat på musik. Survival mode typ. Får se när jag kryper fram igen...

  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-06-07 18:22:45 följande:

    Det är bra här med. Dagen har gått lite trögt, men.

    Ja, det är den låten. Vet inte varför, men den poppar upp i huvudet på mig. Haha.

    Jo, det var det jag tänkte att människan har. 2-4 % i direkt nedgående led, eller vad man ska säga. Jag funderar ofta på livets stora frågor. Jag är ju lite hobbyfilosof. Fast jag kommer aldrig fram till något dock.

    Vi har nog boxats lite för mycket, ja. Jäkla Torsten, vilket humör han har varit på. Är din kisse grinig mycket?


    Hmm...måste kolla texten för se va låten handlar om. När du nu associerar mig till en låt. Fast rätt skön låt är det ju. Även om jag själv lyssnat mycket mer på Youth Of The Nation som du ju i stället associerar till Mortiscia80.

    Det kan absolut va spännande filosofera över dom stora frågorna. Även om man inte löser dom kan man säkert lära sig en del ändå. Ödmjukhet tex.

    Så Torsten är en riktig fighter då? Min kisse har hetsigt temperament och vi fajtas vilt ibland...brukar sluta med att mina händer och armar blöder faktiskt.
    Litenmenhård skrev 2020-06-08 17:40:45 följande:

    Det verkar inte som att The Big Bang Theory går ikväll. Hoppas dem inte har slutat visa det nu.


    Litenmenhård skrev 2020-06-09 13:56:27 följande:

    Dem har slutat sända min favoritserie. . Hur ska jag överleva?


    Vi måste starta upplopp och bränna ner stan! :P
    Litenmenhård skrev 2020-06-09 08:37:54 följande:

    Jag vet inte om man kan det, haha. Fast jag är det ändå. Buddismen för mig verkar vara den mest vettiga religionen, även om det inte är en religion utan mer ett levnadssätt. 


    He he...regler är till för att brytas mannen. Har du förresten besökt Reggaefestivalen nån gång? Det har jag.

    Jag vet att en del buddister öht inte går med på att buddismen är en religion utan en livsfilosofi och det stämmer ju bra med det du säger då.
    Litenmenhård skrev 2020-06-09 10:17:02 följande:

    Sitter och rensar bland alla mina texter. Det tar aldrig slut, men det är roligt.


    Blir impad av din kreativitet.
    Litenmenhård skrev 2020-06-09 16:53:56 följande:

    Torsten is going gangstah to:


    Va Torsten med i NWA??? Fan va coolt! Ett av mina favvoband ju! Är han från Compton ursprungligen?
    Litenmenhård skrev 2020-06-09 17:57:58 följande:
    När katastrofen hat slagit till
     
     
    Tänk er att ett virus har slagit ut hela mänskligheten och det bara är fyra personer kvar i hela världen. Katastroffilmer finns det gott om. Ni vet där hela jorden hotas att förstöras och allt liv hotas att dö ut. Normalt sett i de filmerna så finns det en hjälte som räddar jorden i sista minuten. Känns det igen? Jo, jag tänkte väl det. Vi matas ju av såna filmer som hotar vår värld. Det känns som att med alla de filmerna om jordens undergång är vad folk vill ha. Alltså det känns lite som att dem vill att jorden ska gå under. Eller så målar dem upp flera scenarion där världen går under. Jag tycker bara att dem skrämmer upp folk i onödan. Apokalypsen är nära! Var det inte aztekerna som hade en almanacka där det stod att jorden skulle gå under år 2012?
     
    Nu kom jag av mig lite. Det var ju inte apokalypsen som jag skulle skriva om, utan det var ju de här fyra människorna som jag ville lyfta fram.
     
    Jag har lite funderingar kring det, för när vår värld har drabbats av något förödande och det bara finns några få människor kvar på jorden, låt oss säga att det är två män och två kvinnor, då brukar ju någon säga att de få som är kvar, måste återbefolka jorden. Då undrar jag: varför måste jorden återbefolkas? Vad är meningen med det? En annan fråga som jag har är: hur ska de fyra personerna kunna återbefolka hela jorden? Jag menar, det blir ju bara en generation av de här fyra personerna. Annars blir det ju inavel, så jag förstår inte hur fyra personer skulle kunna återbefolka jorden, oavsett hur många barn de här två kvinnorna får. De kan få femton barn var och det skulle inte göra någon skillnad på längre sikt.
     
    Alltså, jag hade kunnat förstå om det var en miljon kvar på jorden att man kunde återbefolka den, för då blir det ju en mix av gener i varje person och det skulle inte bli inavel, men fyra personer, nej, jag tror inte det. Dessutom hade jag tyckt att det var skönt med fyra personer kvar på jorden. Fast det finns ju både positiva och negativa saker med det, vilket jag inte tänkte ta upp här.
     
    Jag hoppas att jag har fått er att tänka lite, eller ja, ni tänker ju redan, men jag menar att ni kanske tänker lite utanför boxen.
    Ja, det kan man fundera över. Får se hur länge vi människor kan klara oss här på Jorden...om allt går åt helvete såsmåningom...om vi kanske kommer lämna våran planet och kolonisera andra världar därute i universum?

    Fast har du tänkt på att om scenariot med att återbefolka Jorden från bara fyra människor blir verklighet kommer alla bli ena jävlar på att lira banjo? (Den sista färden du vet)
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-06-09 18:32:05 följande:

    Tja. Mysigt med lite egentid. . Jodå, vi lever i alla fall, haha. Fast det har inte varit så mycket aktivitet i tråden idag.


    Ibland är det lugnt här, ibland mer aktivitet. Men jag återvänder alltid för jag trivs så bra här.

    Bra att vi lever. Trots allt.
  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-06-09 21:56:51 följande:

    @Litenmenhård Med tanke på dina fyra människor efter apokalypsen, de kan tekniskt sett återbefolka jorden men det skulle gå väldigt många generationer först och i början skulle det finnas risk för incest men med tiden skulle det vattnas ur så mycket att det inte skulle spela någon roll att man har gemensamma förfäder, se bara på Lucy, eller vanlig släktforskning för den delen.


    Men asså...det där va ju inget bra...det du säger innebär ju att dom fina banjospelar-anlagen skulle försvinna med tiden?! Eller?
  • flygrl

    Hej alla! Solen skiner och jag har vart ute en del idag, löptränat bla. Strålar solen från klarblå himmel hos er med?

  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-06-10 17:21:11 följande:

    Tja. Jodå, solen skiner här och det gör jag med. .


    Låter bra! img=/gallery/image/5365442/full_600/phpsneU1539937.jpg]
    Litenmenhård skrev 2020-06-09 19:04:06 följande:

    Haha, du får mig alltid att garva. .

    Jag bara associerar dig med den låten, vet inte varför. .

    Ja, han är en riktig fighter ibland, hehe.

    Ja, det får vi göra. Jäkla kanal 5!

    Haha, ja, den kommer jag ihåg. Lät så kul när du sa: " Fast har du tänkt på att om scenariot med att återbefolka Jorden från bara fyra människor blir verklighet kommer alla bli ena jävlar på att lira banjo? (Den sista färden du vet)". 


    Bra om jag får dig att garva. Jag kanske är en clown ha ha...en sån där go och lekfull som Pennywise du vet. :P



    Men det är nog bara tillfällig paus på Kanal 5. Sa du inte dom börjat köra BBT på helgerna nu i stället?
    Litenmenhård skrev 2020-06-10 15:51:56 följande:

    Nu har jag varit och klippt mig. Det är ett äventyr bara det.


    Litenmenhård skrev 2020-06-10 16:11:33 följande:

    Den blev jättebra! . Synd att jag inte har en bild jag kan visa. Jag har början till en tofs i nacken och ganska kort mitt på huvudet och rakad i sidorna. .


    Coolt! Första gången hos frisören sen Corona började härja?
    Litenmenhård skrev 2020-06-10 17:13:23 följande:

    Attans bananer! Jag har glömt att köpa kaffe. Jag orkar inte gå ut igen. Kan jag inte betala någon av er 50 spänn så kan ni gå och köpa kaffe åt mig? .


    Självklart!
Svar på tråden Här är vi alla vänner.