Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Cobra Kai visas på Netflix för den som är sugen att se den! :D

  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2021-07-15 08:24:58 följande:

    Morty: Vill du höra en astöntig låt? .


    Kör på :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2021-07-15 18:12:15 följande:

    Morty: Du ska få en till töntig låt av yours truly. .


    Låter bra :D
  • Mortiscia80

    God morgon! Vilken dag... Igår sa väderkartan att det skulle bli soligt, bestämde bad-träff med en kompis och hennes barn, vi har inte träffats på ett år. Vaknar och det är blåsigt och mulet = inte badväder för mig, det måste vara riktigt varmt i vattnet då. Men de ska åka ändå. Så nu får vi se om vi kan ses alls idag, annars tar det minst en vecka till. Vet inte hur jag ska göra... Har ett kort arbetsuppdrag idag också som jag borde få gjort, helst nu på fm om det inte blir bad. Och sen kanske vi kan ses på em annars. Jag vet inte...

  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2021-07-16 08:32:28 följande:
    Morrn, morrn. Åh, vad tråkigt. Man kan aldrig lita på vädret. Det bästa är att sticka ut huvudet och känna efter. Hoppas du får något gjort idag då i alla fall! .
    Ja jag vill gärna se till att få en del gjort... Ska antagligen bort i nästa vecka, jag kan skicka meddelande till dig om det, det är lite mer personligt.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2021-07-16 08:44:59 följande:
    Jo, det förstår jag. Jag får själv lite dåligt samvete över att jag inte får något gjort nu, men jag har ändå semester. Ok, gör så! .
    Ja jag har också lite dåligt samvete nu över "semestern" ;) men jag har insett att det är just vad den är till för, att ha det härligt och ladda batterierna. Ta det lite lugnt och så. Jag låg och vilade på en handduk på stranden igår medan sonen lekte på en lekplats de har där, underbart skönt. Har nog inte haft den känslan på många år.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2021-07-16 08:57:10 följande:
    Det är en skön känsla! . Om man bara kan slappna av och njuta så.
    Ja det var otroligt fint :) Man ligger ute i naturen, varmt i luften, vinden susar mellan träden, fåglarna kvittrar.... Och utsikten var jättefin också. Vi har aldrig varit dit tidigare fast det är vår närmaste badsjö och jag är glad att vi gjorde det! Dit kommer vi åka många gånger :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2021-07-16 09:12:56 följande:
    Ja, det tror jag det!

    Får jag dela med mig av två korta grejer jag har gjort? Det är två tankeexperiment. Lite kul, tycker jag ändå att de är. .
    Gör det! :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2021-07-19 10:31:32 följande:

    En fråga: Om man har en rubrik(i fetstil) och sen en underrubrik, hur ska underrubriken vara? I fetstil eller kursiverat eller vanligt?


    Har inte reglerna i huvudet men huvudrubriken brukar inte vara i fetstil iaf, däremot större storlek (14 eller 16 pt), kursiverad är iaf en underrubrik längre ner i hierarkin, understruket kommer före vet jag.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.