Inlägg från: Eurydike |Visa alla inlägg
  • Eurydike

    Här är vi alla vänner.

    Freddie K skrev 2023-01-07 09:36:40 följande:
    Tack! Jag rodnar! Skäms

    Förresten, vad du är uppe tidigt idag. Förvånad
    Det var bara sanningen! 😊

    Ja, jag har sovit ut nu under jullovet och vaknade kl 9 och kunde inte somna om. Jag kanske är utvilad för en gångs skull 🙃 Men det är jättebra, för jag behöver vända på dygnet!
  • Eurydike
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-07 10:08:12 följande:
    Ja, så är det. Det var lite det jag menade också. Går åt flera håll, det där med att allt inte är vad det ser ut att vara. 
    Ja, vi menade nog samma sak! Jag såg inte ditt svar förrän jag postat mitt, men håller med om det du skrev 😊🐺
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-01-11 08:08:40 följande:

    Oma! I mean omg! Jag drömde om M3gan inatt. Det roliga, eller läskiga, beroende på hur man väljer att se det, är att jag inte har sett filmen än! Förvånad


    Det låter som att du är väldig taggad på att se den! 🤖😃
  • Eurydike
    Freddie K skrev 2023-01-11 17:18:16 följande:
    Oja. Du anar inte vilka förväntningar jag har på den! .
    Kul! Hoppas att du inte blir besviken 😜
  • Eurydike
    Fajjer skrev 2023-01-11 21:22:40 följande:

    Man kanske skulle se M3gan, den filmen verkar bra! Släpps den den 13:e? Jag tyckte jag läste det någonstans. Glad


    Precis! Den släpps den 13:onde och jag och Freddie K ska gå och se den den 14:onde. Så vi håller på och taggar inför det nu 🤩 Tycker du ska ge den en chans!
  • Eurydike
    Fajjer skrev 2023-01-11 21:38:59 följande:
    Ok, går den på bio då? Jag ska fråga min tjejkompis om hon vill se den med mig! Glad
    Yes! Det låter bra 😃 Gör så och kom tillbaka hit och berätta vad du/ni tyckte om den 🤩
  • Eurydike
    Mortiscia80 skrev 2023-01-11 21:44:23 följande:

    Hej på er! :) Förstår att ni säkert undrat var jag tagit vägen men jag har inte orkat med så mycket på sistone. Var ju sjuk där runt jul och fick knappt någon ledighet alls, har börjat jobba igen och det har också tagit mycket energi. Jag försöker planera upp mitt liv så det blir bättre balans framöver men har en del tunga saker att ta tag i också innan det blir riktigt bra. Hoppas att det nya året har börjat bra för er iaf :) Har dessutom fastnat i Tre Kronor-serien efter att någon här nämnde den :D Jag har redan sett tre säsonger.


    Hej! Vad roligt att se dig igen! Jag var nästan rädd att jag skrämt bort dig med mitt prat om cashewnötter, men skönt att så inte var fallet 😉 Förstår precis! Jag står lite inför samma utmaning själv. Som det är nu måste jag också få ordning på vardagen och hitta en balans. Jag funderar på att börja plugga igen, samtidigt som jag jobbar, och det kommer att kräva mycket energi. Kursen har jag kommit in på, men det finns fortfarande risk att jag ångrar mig och backar ur. Kaffet är numera under kontroll! Det var mitt nyårslöfte 👌 Ja, det är lätt att fastna i serier. Själv har jag tittat på olika komedier på SVT Play och legat och skrattat för mig själv. Hoppas du lyckas hitta en balans! Håller tummarna för det! 😃
  • Eurydike
    Fajjer skrev 2023-01-11 23:32:26 följande:

    Jag saknar Flashback! Jag är avstängd till den 21:e juni 2023. Gråter


    Då får du sona dina synder här på Familjeliv så länge 😜 Det här är straffkolonin!
  • Eurydike
    Fajjer skrev 2023-01-11 23:52:20 följande:
    Haha, jag har redan hunnit dra på mig en varning här på Familjeliv med, och jag har bara varit medlem här en månad typ! 😁

    Det roliga är att jag inte minns vad jag har gjort. Det var ju den gången jag drack en massa 7,3% öl, så jag har minnesluckor.

    Jag ska enligt en annan användare ha skapat en opassande tråd på matforumet, men vad minns jag ej.

    Jag får sluta hänga på forum på fyllan, då blir det bara kaos! 🙃
    Äsch! Det har hänt oss alla att vi har vacklat in här med underkläderna på huvudet och en kvarting i näven. Därefter börjat leverera inlägg som känns smarta och övertänkta då 🤔 En opassande tråd om mat? Det var oväntat. Har svårt att föreställa mig hur en sådan tråd ens kan vara opassande. Ja, vill du inte skriva opassande inlägg är det kanske bäst 😉
  • Eurydike
    Fajjer skrev 2023-01-12 00:34:41 följande:
    Haha, jag har alkoholproblem, och måste skärpa till mig.

    Imorgon så ska jag lämna B-PEth-prov för att se om jag dricker. Jag kommer att misslyckas då jag har druckit den senaste tiden, om än bara folköl.

    Oj då! Det låter jobbigt 😮

    Själv har jag haft problem med kaffe ett bra tag, men hade som nyårslöfte att sluta med det. Kanske inte lika allvarligt, men det skapade stora problem för mig i vardagen. Jag blev ännu mer nattuggla än jag redan är. Då kan jag inte säga lycka till med provet då, om du vet att det kommer misslyckas, men jag säger bättre lycka nästa gång!

Svar på tråden Här är vi alla vänner.