• Disa35

    Här är vi alla vänner.

    Anonym (Välhängd sverigedemokrat) skrev 2020-04-08 08:31:57 följande:
    Lite intressant det här med folks, i allmänhet, förtroende för GW.
    Jag har inget emot honom alls och håller med om att han verkar vara mycket initierad, trovärdig och kunnig. 

    Frågan jag ställer mig är vad är egentligen skillnaden när GW "tror något" och det som idag vanligt kallas för "killgissningar"? 
    Det skulle väl vara fyrtio-femtio års yrkeserfarenhet, plus en professur . Samt att han har haft möjligheter som få andra att läsa in sig på materialet och att han av allt att döma har tagit till sig vad som finns där.

    Om GW lät som alla andra skulle inte jag heller lita på honom, men nu gör han inte det.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-04-08 08:34:25 följande:

    Nu vaknade Torsten...


    Då får du hälsa god morgon från oss
  • Disa35
    Anonym (Välhängd sverigedemokrat) skrev 2020-04-08 08:44:54 följande:
    Sant och rimligt. Och han är inläst och när man sen också uttalar sig i form av professor inom ett område så ger det en enorm tyngd.

    Likförbannat så har jag sett många exempel på andra personer (män i hans ålder) som uttalat sig från liknande positioner. Kanske inte nödvändigtvis professurer men ändå formellt sakkunniga. Deras antaganden har ofta avfärdats som killgissningar. Ofta kanske för att deras antaganden inte fallit vissa i smaken?
    Vilka tänker du på då?

    Mitt intryck är att nästan alla andra säger: "Det var kurderna/PKK/ordningspolisen/CIA/Sydafrika/Christer Pettersson", och när man frågar varför blir svaret: "Öööh...det var det!"
    Undantaget de som tror på Christer Pettersson, de brukar komma dragande med att Lisbeth Palme pekade ut honom (vilket hon inte gjorde) och att han minsann har haft ihjäl folk tidigare (en liksasinnad, i stundens hetta, med bajonett).

    GW däremot säger: "Jag tror att det är på det här viset därför att...och det är inte på det viset därför att...", och sedan följer detaljerad förklaring på varför han tror som han gör.
    Inte nog med att den förklaringen är detaljerad, den är logisk också.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-04-08 08:44:34 följande:
    Han hälsar tillbaka. . Han käkar frukost just nu.
    Vad får Torsten till frukost?
  • Disa35
    flygrl skrev 2020-04-08 17:44:53 följande:
    Intressant läsning. Jag förstår det för dig närapå är livsviktigt med diskussionerna här på FL, att det ger stimulans och mening. Och det är ju bra. Du är en engagerad och tänkande person.

    Själv blev jag medlem för fyra år sen. Jag hade jobbiga tonår och fick skolgången sabbad pga bla. mobbing och blev medlem här för att försöka öva på min svenska, att bli bättre på att uttrycka mig på svenska helt enkelt. Att läsa och skriva på FL hjälper mig också skingra jobbiga tankar och dessutom somna om när jag vaknar på natten och har svårt somna om. Lektrådarna är där man hittar mig mest.
    Disa35 skrev 2020-04-08 07:23:09 följande:

    Jodå, jag var i Paris.


    Coolt, välkommen tillbaka till Sverige. Det är möjligt att det är så. Jag hoppas bara dom kan lösa det där nån gång för Palmes efterlevandes skull och för samhällets skull men tror det först när jag ser det... :/
    Tack
    Jag tycker att du skriver väldigt bra svenska; bättre än en hel del etniska svenskar.
    Hur gammal var du när du kom hit?

    Ja...han åklagaren säger ju att inom första halvan av 2020 ska han antingen väcka åtal eller lägga ner utredningen, så vi får väl se.
    Man hoppas ju, framförallt att mördaren fortfarande lever så man kan fråga ut honom.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-04-09 07:41:42 följande:

    Bonjour mes amis. .


    God morgon
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-04-09 07:46:01 följande:
    Hur är läget?
    Kan inte klaga.

    Själv?
  • Disa35
    Eemmeelliiee11 skrev 2020-04-09 08:39:05 följande:

    God morgon. Rapport är bättre än TV4-nyheterna och aktuellt. Bara så att jag har fått det sagt.

    Idag är det mulet men alltjämt med en känsla av vår i luften.


    Jaså? Varför det?
  • Disa35
    Eemmeelliiee11 skrev 2020-04-09 09:47:04 följande:
    Ingen reklam som i TV4 och aktuellt är så jävla utdraget och de upprepar samma nyheter flera gånger. Rapport är nyheternas rolls royce. Vad gillar du att se på för tv?
    Dokumentärer, samt en aning samhälle och fakta.
    Du då?
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-04-09 09:52:17 följande:
    Haha ja, och så det där med kvinnosyn osv... x) Men kanske lite humor också. Nu skulle ett sådant namn inte fungera alls, både för vad det sänder för signaler men sedan har ju filmerna blivit mer verklighetsnära på så sätt, vem skulle döpa en dotter till Pussy liksom.

    Ja nu kan jag egentligen börja sy ihop den! :) Vill hitta ett annat tyg till infodringen däremot, det är kanten på insidan av midjan. Det enda jag hade att tillgå i hyfsad färg och lagom tjocklek var ett gammal örngott, men det kändes inte så fräscht :s Får se hur jag löser det. Iofs kanske det fungerar med samma slags tyg som resten av kjolen, bara det inte blir för tjocka lager, det är ett ganska grovt tyg.

    Storhandlade på Lidl imorse och hittade en massa fynd :D Barnkläder är faktiskt ofta prisvärt där, de har hittills hållit bra. En vår/höstjacka till junior hittar man nog inte billigare än 149:- tror jag. Det ska vara Gekås då men dit ska vi inte förrän antagligen nästa vår igen.

    I påsk blir det väldigt lugnt, vi blir hemma, kommer nog inte ens att pynta i år. Vad kommer ni andra att ha för er? :)
    Vara hemma, jätteglad för att gubben också kommer att vara det
    Äta lite gott kanske.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.