Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    flygrl skrev 2020-04-28 04:10:07 följande:
    Jobbigt när man inte riktigt vet hur man ska lösa ett problem, särskilt om det handlar om eventuella stora utgifter. Nu har du ju en liten frist iaf medans dom kollar din dator så får du ta ställning sen.

    Låter komplicerat det där med Pokémon Go men man kommer väl in i det med tiden.

    Jag är förresten ett stort Pikachu-fan!

    Ankans mörka inre blottas. Det låter som taget ur en skräckfilm...så absolut inget gott tecken. Beware! :P
    När man trodde att man skulle komma någonvart... De ringde nu på fm och informerade mig om att gångjärnet var trasigt (nähä?!) men tyvärr kan man inte köpa nya delar till datorn. Så då tyckte de att undersökningen var klar och att om jag inte bryr mig så mycket om den biten så kan jag säkert ominstallera Windows. Jaha, men nu är det ju så att datorn inte ens startar längre tyckte jag så vad beror det på isf, gångjärnet eller..? Ööööh, jaha näe men det har vi inte tagit reda på. Nä men braaa då... x( Lämnar jag in datorn för felsökning vill jag ju veta vad som är fel också, jag hade ändå lämnat med en tydlig beskrivning av de saker som felar (gångjärnet som vill bryta upp skärmen om man stänger samt att den inte ens startar längre).

    Pokémon går väl framåt kan man säga. Jag har hittat ett bra ställe där jag kan traska fram o tillbaka med barnvagnen mellan två pokéstops och samla från båda för när jag kommer fram igen har de fyllts på :D Fattar inte det där med battles än, de genererar ju ingen HP med tiden så den pokémon man slänger in är så gott som körd. Dessutom går det inte att göra "dodge" genom att dra åt sidorna, så som det står online att man ska kunna göra =/ Så nej, battles är inte riktigt för mig.

    Hahaha jaa det var en bra titel! :D Jag tror det är mögel som jag nog sa och då är den körd, går inte att ha till ett litet barn så klart. Jaja, det finns fler på Gekås om man absolut måste ha fler än sju.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-28 17:36:03 följande:

    Nej, här blir det inga barn gjorda.


    Inte här heller. Det blir kebabtallrik och pizza istället.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-28 18:02:01 följande:
    Åh, vad gott! .
    Det blir det nog! :) Var ett tag sen jag åt kebab, vi tar nog inte hem mat mer än en gång i månaden ungefär.
    Litenmenhård skrev 2020-04-28 18:06:40 följande:

    Nej, det är väl ingen idé att försöka få något gjort nu. The Big Bang Theory börjar snart och sen är det nanna kudde som gäller. Hur ska ni spendera resten av kvällen?


    Helt rätt. Här blir det mat, nattning av junior och sedan säkert slöa bort kvällen. Vore ju fint om man gjorde något mer av sin tid. Ska ev se klart Indiana Jones and the temple of doom och köra nåt handarbete till det.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-28 18:16:15 följande:
    Låter som en bra kväll. . Fast lite dåligt samvete dras jag med ändå, men jag har ju fått lite gjort i alla fall. .
    Vi kan dela på det dåliga samvetet så kanske det blir lite lättsammare att bära. Delad sorg är halv sorg sägs det ju, det gäller kanske samma där :) Jag har åtminstone fixat en stor maskin disk idag. Många dagar känns det som om man inte får något som helst vettigt gjort =/
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-29 07:36:17 följande:
    Ja, det kan vi göra. Tack! . Då har du fått gjort något i alla fall, men ibland har man dagar där man inte får gjort något.
    Så är det tyvärr. Men idag blir det både mycket och lite gjort tror jag! Junior blir hemma resten av veckan så då behöver man planera om dagarna. Till att börja med ska vi gå promenad om en liten stund, förhoppningsvis somnar han på vägen för han/vi klev upp redan 5:20 imorse :s Sedan fm-fika och lek inne och lunch och sedan vet jag inte exakt, har en lista på förslag, kanske gå till parken då det är så fint väder idag. Sedan em-fika och så kommer pappa hem ett tag efter det, och då är det vanlig kväll igen.

    Så går en dag från våra liv och kommer aldrig åter.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-29 08:48:41 följande:
    Det är lite sorgligt att dagarna går och att man aldrig kommer få de åter. Då borde man planera de bättre.
    Ja, men det gör man sällan och har dåligt samvete. Man kan iaf försöka 1) göra något nyttigt och 2) göra något roligt/trevligt varje dag. Då tror jag man mår bättre :)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-29 11:18:59 följande:

    Jag försöker skypa med en kompis, men det går inget bra. Ingen av oss vet hur det fungerar.Skäms


    Båda installerar Skype och skapar ett konto om man inte har ett sedan innan. Sedan lägger ni till varandra och så kan ni ha videosamtal :) Kort sagt. Det var länge sedan jag använde Skype så jag minns inte exakta detaljer men det är lätt och du kan säkert hitta info online annars.
  • Mortiscia80

    Trött... Sonen väckte mig tjugo över fem imorse.

    Imorgon blir det datoräventyr deluxe. Ska hämta hem min gamla burk som i princip nog bara är skrot, och så ska jag återlämna den nya jag köpte som jag inte gillar. Sedan ska jag försöka meka i den gamla burken lite och om det inte går ska jag försöka med en ännu äldre burk, bara lägga i hårddisken och se om jag kan slänga över lite RAM också. Om inget av detta funkar får jag hålla till godo med makens medan jag försöker hitta en där min hårddisk passar rakt in, då är allt löst och livet kan återgå till det normala, äntligen.

  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-30 08:12:32 följande:

    Morrn, morrn. .


    Morrn! Eller god middag ska man väl säga. Hela fm gick åt till datorärenden men vi har ätit lunch och solen börjar titta fram. Orkar inte meka dator idag så jag sitter på makens laptop för tillfället. Har en del idéer om hur jag ska kunna få till saker och ting :)
    Litenmenhård skrev 2020-04-30 09:33:54 följande:

    Jag köpte D-vitamin igår. Ska ta en tablett varannan dag. Hur länge dröjer det innan de ger effekt?


    Ingen aning! :s Kanske en vecka åtminstone? För en del kan det ta flera veckor.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-30 15:14:21 följande:
    Ok. Jo, en vecka minst räknar jag med i alla fall. Jag köpte de starkaste jag kunde hitta. De borde nästan vara narkotikaklassade. :-P.
    Haha det låter hårt :D Lycka till med dem!
Svar på tråden Här är vi alla vänner.