• Disa35

    Här är vi alla vänner.

    Mortiscia80 skrev 2020-04-03 20:51:57 följande:
    Det är sant, för hon kommer minsann överleva oss allihop tror jag... Nej, han har nog högt blodtryck som spökar, skulle iaf inte förvåna mig. Det känns inte som att han tar hand om sig heller, tränar och äter hälsosamt osv.
    Golf är väl inte träning riktigt...nej
  • Disa35
    flygrl skrev 2020-04-04 01:40:23 följande:
    Jobbigt med såna diskussioner. Märker att du är som jag som tar åt dig lite för mycket och blir ledsen och uppgiven. :/ Lättare sagt än gjort men försök hålla det lite ifrån dig, låt somliga bjäbba på men ta det inte alltför personligt. Det är trots allt bara ett meningsutbyte på nätet med nån anonym tyckare...inte värt att låta det förpesta ens sinne. Livet består av så mycket mer och det går vidare.
    Tack Glad
    För det mesta går det bra att överse med dumheterna, men så är det de där grejerna som betyder något för en - jag menar, om någon tycker att det låter förfärligt att dö hemma och man själv vet att det kan vara värdigt och fint, då vill man ju berätta det, för att lugna och trösta. Då är man inte direkt betjänt av någon annan som drar till med värsta tänkbara scenario, att det inte alls kommer att bli bra för det är så högt tryck på vården. Det kanske stämmer, men vi vet ju inte - och det som är bister verklighet just nu i Stockholm behöver ju inte vara det i t ex Ystad, eller Rättvik.
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-04-04 08:02:14 följande:

    Jaha men god morgon folket! Sitter och funderar över helgens åtaganden men har inte många tankar än. Ska tvätta åt junior iaf. Vad ska ni andra göra? :)

    Sol ute, sol inne!


    Försöka komma ut lite, det är ju så fint väder Glad
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-04-04 11:48:43 följande:
    Kan vara pollen, eller att vi nyss gått över till sommartid. Ja, om det nu inte är lite sjukdom kvar alltså. Det sägs att man blir lite tröttare på våren, även om jag kanske inte riktigt märkt av det själv.
    Kan det inte vara själva sjukdomen då? Tar ju på krafterna att vara sjuk.
    Trumpen kommer inte att bära munskydd, btw {#emotions_dlg.djavulsk}
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-04-04 12:24:33 följande:
    Jo jag skrev ju det också, att det kunde vara kvarliggande från själva sjukdomen.

    Näe jag såg det nu på nyheterna idag. Vet inte om man ska skratta eller gråta över eländet. Undrar förresten hur det går för Trudeaus fru.
    Tack snälla du! Jag hade börjat få för mig att jag plötsligt var persona non grata på hela forumet.

    Vi ska väl hoppas att det går bra - Canada har ett hyggligt sjukvårdssystem.
  • Disa35
    flygrl skrev 2020-04-04 16:00:32 följande:
    Men så är det ju. Vissa ämnen engagerar en mer än andra och det är då det kan bli jobbigt på ett personligt sätt. Men fast det är svårt (och jag är tyvärr inget vidare på det) får man ändå försöka hålla det ifrån sig lite så man inte börjar må dåligt när man får mothugg.
    Disa35 skrev 2020-04-04 12:33:32 följande:

    Jag hade börjat få för mig att jag plötsligt var persona non grata på hela forumet.


    Inte i den här tråden iaf. Du är ju en i gänget.
    Tack, dina ord värmer Glad

    Kan ju nämna bara för sakens skull att två av de jag diskuterade med igår påstod sig jobba/ha jobbat inom vården - det kanske stämmer, men Gud hjälpe mig för att träffa på en sådan vårdperson.
  • Disa35
    Aniiee skrev 2020-04-04 20:07:58 följande:
    Jag kan nog räkna ut på lillfingret vilka du har stött på i så fall.... En av de från ett grannland och en i flyttbar vård....
    Ingen aning; föredettingen hade jobbat på Lillhagen och somatiskt på Sahlgrenska, nuvaranden jobbade "i storstadsregion...till skillnad från dig".
    Jag börjar få kläm på vilka man ska hålla sig undan, men de här två var anonyma - fast använder man samma anonymnick hela tiden så är det väl ingen större mening, tycker jag.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-04-04 20:16:33 följande:

    Ursäkta att jag bryter in, men är inte Lillhagen stängt sen länge?


    Jodå, Lillhagen stängdes 2013.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-04-04 20:21:27 följande:
    Jag menar väl det. Har för mig att det har blitt flyktingförläggning.
    Det vet jag däremot inte, men det låter väl inte så osannolikt.
    Däremot var det rätt glasklart att den här människan kan ha jobbat där, plus att hon tillhör det äldre gardet (om du ursäktar att jag gnäller ännu mer, blir det för mycket får ni säga ifrån).
Svar på tråden Här är vi alla vänner.