Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Disa35 skrev 2021-01-08 14:13:46 följande:
    Eller hur! Och vadå "jag tillhör en annan generation", mina föräldrar shoppar på nätet och båda är äldre än Lövfen. Det hade kanske, kanske kunnat funka om han sagt - med en gång - att han inte ville riskera andras hälsa för sina privata ärenden, men det här är ju bara trams.

    Och hur kan Eliasson vara så sanslöst dum så han betalar med tjänstekortet på Kanarieöarna?? Det är illa nog att han reser iväg utom tjänsten, men att han inte heller har vett nog att betala själv så att fakturan inte blir offentlig...herregud...

    Och de här idioterna har man varit med om att rösta fram - förlåt, alla ni därhemma!
    Ja när det gäller restriktioner kan man inte gömma sig bakom undanflykter. Antingen var det något livsnödvändigt eller inte, och så måste man ställa sig frågan om man inte hade kunnat lösa det på något annat sätt.

    Jaha, var det så illa minsann x) Jag trodde att han bara hade åkt som vanligt. Det var ju ett annat högdjur också som rest utomlands flera gånger (!) nu under corona, och ytterligare en (kvinna) som hade beklagat sig över Löfvéns shopping satt minsann i något sydligt varmt land när hon fick ur sig de inte så väl valda orden. Glashus osv.
  • Mortiscia80
    Disa35 skrev 2021-01-09 11:29:19 följande:
    Jo, glashus och flyttblock och så.

    Och den här nya lagen; den missar målet med en halvmil, tillsynen läggs ut på en av de segaste myndigheterna i landet och nu kommer det garanterat att tjafsas i minst ett halvår om vad "för många" innebär - för ingen har, såvitt jag kan förstå, kommit på tanken att utgå från det underlag som redan finns, dvs räddningstjänstens maxantal som finns i varenda offentlig lokal.
    Ja och sen var det väl nåt om att i köpcentra så gällde det bara de enskilda butikerna dessutom, inte besökarna totalt! Det här kan bli intressant... Jag bara väntar på vaccinet så man törs gå ut igen sen.
  • Mortiscia80
    Cavill skrev 2021-01-09 16:23:21 följande:

    Hej hej, trevlig tråd. 
    Har läst en del, men just nu känner jag för att hoppa in. Skål


    Välkommen :)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2021-01-09 16:55:06 följande:

    På tal om annat. Jag har inte tittat på tv på tre dagar. Tänkte jag skulle minska skärmtiden, men det funkar inte då jag sitter här istället.Skäms


    Jag har sjukt mycket skärmtid också. Ett av mina internetspel har gått i graven och det känns otroligt befriande. Men jag hänger för mkt på FL också så jag kommer att begränsa det mer framöver. Sen får jag fundera på vilka fler förändringar jag kan göra.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2021-01-09 17:31:35 följande:

    Hey Morty! . Hur mås det idag?


    Jag har varit onaturligt trött i flera dagar, låg vaken nån timme inatt dessutom och la mig på soffan och sov i flera timmar idag! :o Men det behövdes, känns skönt. Själv då?
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2021-01-09 17:36:33 följande:
    Kan det inte ha med senaste sjukdom att göra?

    Jo, jag mår bra, men jag har sån väldans abstinens, men jag kommer att ha det ett tag framöver. Btw: Jag har flummat till det lite i berättelsen. Fattar inte varför jag alltid ska göra det så komplicerat!Förvånad
    Nej det var så länge sen så jag tror inte det men jag får hålla utkik om det håller i sig.

    Haha har du det? :) Ja du får väl lägga in texten sen.
    Litenmenhård skrev 2021-01-09 17:34:49 följande:
    Jo, man blir ju skadad av för mycket skärmtid. Jag hänger här alldeles för mycket med, men det är svårt att slita sig. Jag försöker göra annat, men har alltid ett öga på det här.
    Ja sen är ju iaf just den här tråden väldigt social och det är trevligt, men resten av FL verkar vara en salig blandning av bråkstakar och bebislängtan.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2021-01-09 17:48:09 följande:
    Jo, det får du göra.

    Jo, jag har ju det. Usch, jag känner mig som en gnällig fem-åring, haha. Ja, jag ska lägga in den sen när den är färdig. .

    Jo, väldigt mycket barnlängtartrådar och en hel del bråkstakar, tyvärr. Här känner jag i alla fall mig säker. .
    Ja det här är väl en av de få oaser som finns på FL, utom en del lektrådar men de är rätt platta eftersom man aldrig riktigt pratar om nåt.
  • Mortiscia80
    Aniiee skrev 2021-01-09 19:01:35 följande:

    Chilifrön i fönstret!

    Kyckling i ugnen!

    Ny dator beställd!

    Ny bok (Traitor's moon) beställd för den slarvade de så klart bort på sjukhuset! Morr..... en av mina favoritböcker.....

    Billig matlista för nästa vecka fixad (max-pris 20 kr/port med normalpriser, inga extrapriser)

    Nu, mer portionspris-fix.....


    Så kul, jättemånga bra saker på en gång! :D

    Tar det tid att driva upp chili tycker du? Hur snabbt bär de frukt? Nåt särskilt man ska tänka på? Jag funderar på att sätta upp mitt växthus i sommar :)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2021-01-10 08:59:05 följande:

    Jag har en tung fråga: När min mamma går bort, ärver min bror henne också då, även om han inte har funnits med i bilden på 25 år?


    Ja, alla hennes barn kommer att dela på arvet. Hon kan testamentera bort en del men inte mer än hälften av allt hon äger, minst hälften ska gå till bröstarvingarna. I praktiken kan det betyda att hon kan skriva ett testamente där hon efterlämnar hälten till dig, den andra halvan delar du och din bror på.
  • Mortiscia80
    Disa35 skrev 2021-01-10 11:45:36 följande:
    Fick för mig igår att vi skulle skaffa katt, gärna en klok herre i medelåldern, så sonen får lära sig detta med hur man behandlar djur.

    Kollade ett par katthärbärgen och blev omedelbart förälskad i minst fem missar

    Vi måste nog vänta ett tag, men vad tycker ni?
    Fem stycken låter lagom. Nej men en bra idé iaf :)

    Vi testade katt för ungefär ett år sen men insåg snart att sonen behöver vara lite äldre, minst fem år innan vi försöker igen. Det är så mycket annat med trotsperiod osv ändå.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.