Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    LukeStairwalker skrev 2020-04-19 09:28:30 följande:
    Ja, och jag är inne på att kassera min burk och köpa en bärbar :)

    Min kontorsplats i lägenheten är lite för liten så en laptop som jag kan vika ihop och stoppa i bokhyllan hade varit perfekt. Men då vill jag ha en "kånkbar" med 17 tums skärm.
    Haha jaa där ser man :) Mindre än 17" kan jag inte ha tycker jag, det blir så liten skärm då. Några hundra gram hit eller dit liksom, om man kan ha en vettig storlek. Det brukar synas på prislappen också men inte särskilt mycket tycker jag. Då kan man lika gärna ha en i "rätt" storlek.

    Har du sett SVT:s ½ rum och kök? Tänker att det kanske går att optimera utrymmet på något sätt. Compact living ftw.
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-04-19 14:05:36 följande:

    @Alla: God eftermiddag! Hoppas alla har en skön söndag. Själv ska jag ut nu och springa i vårvädret. Härligt när solen tittar fram och börjar värma.

    Återkommer senare!


    Lite samma här, ska snart ta ut junior i barnvagnen på en härlig promenad i vårsolen! :)
  • Mortiscia80
    LukeStairwalker skrev 2020-04-19 15:24:18 följande:
    Nej det har jag inte sett. Kanske får kolla, det kanske ploppar upp lite idéer. Jag har en trea så jag bor inte så trångt men det är just här vid datorn. Det funkar men jag kan inte smälla upp min jobb-laptop på datorbordet. Det är för litet. Så nu när man ska jobba hemma så sitter jag vid köksbordet :/
    Hmm, ja det enda jag kommer på är något slags utfällbart bord men det beror lite på hur allt ser ut förstås. Hoppas du hittar en lösning!
  • Mortiscia80
    LukeStairwalker skrev 2020-04-20 11:16:47 följande:
    God morgon! Eller förmiddag!

    Ja fast jag är ju inne på att kasta stora burken och köpa en laptop. Då är problemet löst. Till min stationära dator har jag en 27 tums skärm som är väldigt bra när man fixar med foton. Det är väl den jag kommer sakna.

    Jag får fundera lite till helt enkelt :)
    En laptop låter som en bra lösning. Om du är sugen på en stooor skärm kanske du kan koppla den till TV:n ;)
  • Mortiscia80
    Ffridas skrev 2020-04-20 17:01:38 följande:

    Hej e de någon som är allergisk mot b12 och tarmen inte tar upp de b12 man får i sig genom mat?

    Finns de nåt annat sätt man kan få i sig de?


    Hade ingen aning om att man ens kunde vara allergisk mot vitaminer :o Vilken krånglig situation för dig. Kan du inte bara ta vanliga vitamineral, typ?
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-20 19:02:09 följande:

    Hej Morty80. . Orkar inte skriva Mortiscia80. Aja, nu gjorde jag det ändå. Hur går det med datorn? .


    Haha det är lugnt :) Det går "framåt" på så sätt att jag har hittat en bra dator men jag drar mig för att beställa den x) Känner mig lite småfjantig men är bara orolig att det inte ska bli bra, en gång till. Det fanns 15 i lager igår kväll så de lär väl inte gå åt på ett par dagar hoppas jag.

    Sitter och lurar på hur jag ska kunna få en ny att bli exakt som jag vill så jag planerar att klona min gamla hårddisk om det inte går att bara lägga in den som den är. Har insett att det är så otroligt många inställningar att göra, som jag inte ens minns nu hur de ska gå till, så det blir några veckor innan man har datorn som den "ska" vara.

    Övriga nyheter; jag har fångat en hel massa pokémons de senaste två dagarna, det är riktigt kul :) Det ger en liten extra kick till em-promenaderna.
  • Mortiscia80
    LukeStairwalker skrev 2020-04-20 20:05:29 följande:
    Oh, i Pokemon go? Nu är du fast, jag beklagar :D
    Jo tack du x) Det tog slut på pokébollar igår tyvärr men lyckades få 20 till imorse, efter att ha besökt typ fyra pokéstops! Fick bara "försök igen senare" på alla utom sista, blä. Man får väl se hur länge man håller på :)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-21 10:11:15 följande:
    Japp, det är jag. . Ingen skönsång direkt, men.
    Du, det finns de som är mycket värre. Håkan Hellström t ex brukar kunna nämnas i sådana sammanhang x) Och han är ändå en kändis som tjänar bra med cash på sin "sång". Nej då, jag tyckte den var bra, skön känsla och definitivt inte dålig sång.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.