Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Letrozol, PCO

    akalei skrev 2020-11-10 17:23:33 följande:
    Men nej det var verkligen tråkiga nyheter :( Bläää. Vafan. Beklagar. Ta hand om dig <3 Håller alla tummar för nästa gång!
    Du skulle självklart också vara citerad i tidigare inlägg <3
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2020-11-10 17:43:31 följande:

    Hur nära bim är du nu? Jag har inte bim förrän torsdag nästa vecka. Känns helt omöjligt att kunna vänta så länge, jag är redan otålig!!


    Hur har det gått för dig? Har du testat? :D
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2020-11-19 18:36:32 följande:

    Ja, bim idag, men negativt test tyvärr... tog ett testa tidigt-test så det borde verkligen ha visat något om det var så att jag var gravid. Inte fått mens än så nu väntar jag bara på att den ska komma så att jag kan börja med letrozol igen.


    Vad tråkig:/

    men hoppet är inte helt dött förens mensen kommer. Håller tummarna!
  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-11-20 13:02:29 följande:

    En lång vecka kvar till det tidiga ultraljudet! Är nu i 6+6 och sedan en vecka tillbaka har jag (utöver annat) fått lätt åksjuka och illamående vilket lett till att kroppen önskar en hel del kolhydrater. Inte lätt på LCHF så har behövt lyssna på kroppen, ställa om och äter väldigt liberalt nu.

    Fick reda på idag att min klinik (efter en lång period med generösa besöksregler) ställt om och inte tillåter partner på ultraljud. Känns skittråkigt. Hoppas på att få med en bild hem i alla fall.

    Hur går det för er andra?

    akalei, hur gick KUB?

    Russin112, startat ny kur?

    Anonym1Ha, testat än?

    Vicki89, var det mens så du ska starta om?


    Gud så spännande! nästa fredag alltså? :) Jag tror du gör helt rätt i att lyssna på vad kroppen vill ha! 


    Jag startade en kvadrupel dos och är nu på Cd 10, Var inne på VUL igår (Cd 9) för att idag var fullbokad och sedan kommer helgen... Tur var väl det! hade en rackare på 15,5 och en på 12,5 med en slemhinna på 8 mm, så skall ta ovitrell imorgon (Cd 11) :D

  • Russin112
    akalei skrev 2020-11-20 15:14:54 följande:

    Hej på er! Tyvärr inte så rolig uppdatering från mig denna gång.

    Jag fick tyvärr väldigt dåligt resultat på KUB med mycket hög risk för kromosomavvikelser då fostret hade bredare nackspalt än önskvärt. Övriga värden (blodprov, näsben synligt, tillväxt osv) var dock bra så det är bara nackspalten som är avvikande. Jag har nu gjort moderkaksprov och väntar nu på resultat från det. De ska göra två olika analyser, en snabbare för de vanligaste kromosomfelen (får svar om ca en vecka) och en utförlig för alla kromosomer (tar en vecka till). Om det ser bra ut så verkar det som om man får ett utökat UL då nackspalten även kan vara en indikation på strukturella missbildningar (hjärtfel, gomspalt, klumpfot, eller annat, många av dessa går att operera som tur är).

    Har under senaste dagarna pendlat mellan chock, apati, ett svart hål och ibland lite försiktig optimism. Har läst allt på hela jävla internet - varenda tråd, varenda forskningsrapport, all statistik, osv. Finns inga svar. Håller på att bli lite knäpp. Får sådan jävla ångest vid tanken på att detta kanske inte går bra och att behöva börja om från början.

    Har samtidigt läst många solskenshistorier här på FL och även läkaren på Huddinge sa att ibland så ser det ut så även på helt friska bebisar. Så det är ju inte helt kört ännu. Men vågar typ inte hoppas :( Samtidigt orkar jag inte ens tänka tanken att det inte går bra för då känns det som att jag ska gå sönder.

    Ja tankarna är lite överallt som ni förstår och väntan är helt fruktansvärd :( Lär väl sitta hela nästa vecka spyfärdig och stirra på telefonen för de kommer ringa om det är ett dåligt besked, annars kommer resultatet upp i en portal.

    Fan att det ska vara så jävla svårt att få en bebis alltså :/


    Jag beklagar erat besked! Jag kan absolut noll om kromosomavvikelser och dess innebörd så jag vet inte riktigt vad det innebär men jag hoppas verkligen att ert barn är friskt! <3


    Jag kan inte ens föreställa mig din oro men jag håller allt som går att hålla för att just er historia blir en solskenshistoria <3

  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-11-21 11:15:04 följande:

    Yes, nästa fredag 27/11 ska jag in. Fick svar igår från kliniken och man kommer få bild med sig hem samt att man kan få ta egna bilder och filma.

    Åh, då hoppas vi att båda växer till sig och att ni får dubbel-chans den här månaden. Kvadrupeldos, haha, den gjorde susen!


    Okej, en långdragen vecka kvar kan jag tänka mig :p är du i vecka 8 då? 7 + ?

    Ja men visst, fick ta ovitrelle redan idag (cd 11).
  • Russin112
    Anonym1Ha skrev 2020-11-21 19:37:18 följande:

    Vilken tur du tog chansen på ett tidigt VUL då!! Heja!! Håller tummarna!!


    Tråkigt att höra att det inte tog sig men så skönt att ha ivf nu! Det är ju näst intill garanterat att leverera en bebis ;D

    Ja men verkligen! Och tack :)
  • Russin112
    akalei skrev 2020-11-20 21:11:12 följande:

    Tack hörni <3 Skönt att få skriva av sig lite. Ja alltså den här ovissheten gör en ju galen. I slutet på nästa vecka får vi besked om de kan utesluta de felen med högst risk, veckan därefter ska den fullständiga analysen vara klar. Och sen blir det väl extra utredningar och UL (om det visar sig se bra ut på moderkaksprovet). Så det lär ju ta ett tag innan oron kan släppa helt, men efter nästa vecka kan vi om vi har tur utesluta det som var högst risk iaf.

    Får bra stöd av min kille (som såklart också mår dåligt över detta men han är en lite lugnare och inte lika neurotiskt lagd person som jag) och två nära vänner så det är skönt iaf.


    Jag hoppas verkligen ni får bra besked då! Så skönt att ni har varandra <3
  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-11-21 20:57:18 följande:

    Jag kommer vara 7+6 på fredag. Får se ifall de konstaterar det eller om det blir någon dag hit eller dit.

    Men YES! CD 11 är ju helt fantastiskt tidigt. När är test/bim för dig nästa gång då?


    Gud så fort tiden går! :D

    Ja jag blev helt chockad :) tänkte köra ovitrelle + 14 så det blir 5/12
  • Russin112
    barnlängtan2021 skrev 2020-11-21 22:05:04 följande:

    Hejsan! Jag hoppar in lite här!

    Jag har ätit min första letrozol kur och var på vul på CD14, hade ett stort fint ägg på 24 mm och treskiktad slemhinna. Fick ovitrelle samma dag. Hade sex CD14-16. Dagen efter fick jag ont på högra sidan så hade antagligen ägglossning då. Har sedan haft lite ömma bröst sen CD17. Idag är jag på CD19 och haft otroligt mycket vita flytningar, så det blir fläckar i trosorna och som mensvärk i mitten av magen typ så antar att det är livmodern.

    Är det fler som varit med om liknande? Kan jag lyckats bli gravid?


    Hej!

    Det är helt omöjligt att säga, både flygningar och värken kan vara symptom på sprutan... sen kan du absolut ja blivit befruktad (hoppas hoppas)!! men du skulle isf vara befruktad sedan ca 1 dag eftersom det tar ett tag för ägget att bli befruktad också, och jag tror de är alldeles för tidigt för att känna något :/
Svar på tråden Letrozol, PCO