Morotsbiffar! Recept, sås etc
Vilket är ert favoritrecept på morotsbiffar?
Kan man tillaga dom i ugn istället för att steka dom?
Vilken sås serverar ni till?
Hur länge håller dom i kylen om man har gjort för många?
Vilket är ert favoritrecept på morotsbiffar?
Kan man tillaga dom i ugn istället för att steka dom?
Vilken sås serverar ni till?
Hur länge håller dom i kylen om man har gjort för många?
Jag använder resterna från vår råsaftscentrifug, jag gör ofta grönsaksjuice, morötter och palsternacka. Jag blandar med finhackad gul lök, lite potatismjöl och ett ägg. Jag steker i stekpanna, annars får jag inte till den frasighet jag är ute efter. Jag gör dem rätt tunna. Fast om jag behövde göra många skulle jag nog göra dem i ugn. Oftast blir det en klick creme fraîche som sås kryddad med salt och peppar. Har inte funderat på hur länge de håller i kyl, det skulle bli lukta och smaka för att avgöra. De som blir över brukar snabbt hamna på frukostmackan.
Vilket är ert favoritrecept på morotsbiffar?
Kan man tillaga dom i ugn istället för att steka dom?
Vilken sås serverar ni till?
Hur länge håller dom i kylen om man har gjort för många?
Om biffarna faller isär ganska lätt när dom är färdigstekta vad har man gjort för fel då?
Om biffarna faller isär ganska lätt när dom är färdigstekta vad har man gjort för fel då?