Jag kan fortfarande inte göra bröd.
Följer du nån recept? Vill du lägga ut den här, så kan vi se vad som orsakar problemet? Jag bakar bröd rätt så ofta och misslyckas bara enstaka gånger (oftast om jag råkar ha för mycket mjöl/för lite vätska).
Följer du nån recept? Vill du lägga ut den här, så kan vi se vad som orsakar problemet? Jag bakar bröd rätt så ofta och misslyckas bara enstaka gånger (oftast om jag råkar ha för mycket mjöl/för lite vätska).
Följer du nån recept? Vill du lägga ut den här, så kan vi se vad som orsakar problemet? Jag bakar bröd rätt så ofta och misslyckas bara enstaka gånger (oftast om jag råkar ha för mycket mjöl/för lite vätska).
Smular ner en halv jäst. Häller fingervarmt vatten. Sedan mjölet. Beroende på hur mycket mjölet vart, kan jag ta mer vätska och även tvärtom, om det är för lite mjöl kan jag hälla på lite mer mjöl. Så det inte är allt för geggigt och blöt. Sedan knådar jag inne i bunken och därefter lägger jag på kökshandduken över bunken och låta det jäsa en stund/20 minuter.