Inlägg från: Anonym (lol) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lol)

    Kompromissa med hund- sambo?

    Anonym (Lundensiska) skrev 2019-12-25 16:49:05 följande:
    Glöm det! Har hundar varit med på jobbet nattetid i personalrum har det varit utan tillåtelse.
    Har du planer på att bli läkare borde lära dig att bättre tygla ditt humör, vara psykiskt(och fysiskt)  i god form samt lära dig att betydligt bättre behärska svenska språket i skrift.
    Varför det? Finns ingen som kan läsa vad läkaren skriver ändå. Skrattande
  • Anonym (lol)
    Doldanonym skrev 2019-12-26 00:35:24 följande:
    1. Det finns boende med djur. Det är individuellt beroende på boende om du får eller inte får ha med hund. På vårt boende så var det dagens höjdpunkt när kvällspersonalen kom med en av sina hundar - de blev så glada. Självklart godkänt av chef.

    2. Jag har inga problem alls med mitt humör. Lång stubin och ett jäkla tålamod. Är duktig som undersköterska (det jag jobbar som och är utbildad till). Är pedagogisk och metodisk.

    3. Jag vill bli psykiatriker, därför jag vill bli läkare. Jag vill bli psykiatriker för att jag verkligen vill jobba inom det området och för att jag har personlig erfarenhet om ämnet. Detta är dock inte relevant för tråden.

    4. Min svenska är ganska bra faktiskt, tackar som frågar. Skriver på fritiden så har ganska bra koll på hur man skriver korrekt. Jag har det som ett litet intresse.

    Utöver detta, så är din kommentar ganska meningslös och tjänar inget direkt syfte. Du verkar ha ett behov av att påverka andra negativt. Sluta med det. Det kostar inte dig ett öre att vara snäll. Tycker du att jag är korkad, var tyst. Yttrandefrihet innebär inte att man alltid behöver dela med sig av sina okänsliga och icke relevanta tankar. Tack för ordet.
    Felcitering gissar jag på?
Svar på tråden Kompromissa med hund- sambo?