• Anonym (Ava)

    Min kille vänstrar känner sej som en idiot

    Känner mej inte speciellt grym. Mest misslyckad och dom som kunde bli så lurad. ????????

    Funderar på om det ens är någon ide att åka dit och konfrontera honom. Varför ens göra mej det besväret. Är kanske bättre att ringa och berätta vad jag hittat och sen be honom fara och flyga.

  • Anonym (Ava)
    Anonym (...) skrev 2019-11-29 10:23:28 följande:

    Hur går det ts?


    Ska träffa honom i helgen. Tänker avrätta honom då. Vet fortfarande inte riktigt på vilket sätt bara....
  • Anonym (Ava)
    Qlöz skrev 2019-11-29 13:39:56 följande:
    Hoppas inte han kommer lindrigt undan åtminstone..

    Stort lycka till och massor med styrka till dig!

    Hur har er kontakt sett ut i veckan om jag får fråga? Måste vara svårt att låtsas som att allt är ok, men och andra sidan är det just så han har gjort.
    Eftersom vi bor i olika städer och normalt inte träffas i veckorna har vi inte gjort det denna veckan heller. Vi har haft vår vanliga kontakt genom sms och telefonkontakt. Enda skillnaden är att jag inte sms:at först och inte ringt honom. Jag har svarat på hans sms och telefonsamtal, men kärleksförklaringarna har uteblivit. Är inte säkert på att han märkt något. Han har i alla fall inte sagt något.

    Planen nu är att åka dit på lördag. Är fortfarande lite osäker på hur jag ska dumpa honom.Det effektivfullaste hade nog varit att stämma träff med honom på restaurang och både hon och jag satt där, men dom har var jag förstått inte träffats än så det alternativet har jag skippat. 
  • Anonym (Ava)
    Qlöz skrev 2019-11-29 14:02:31 följande:

    Jag hade nog haft svårt för att hålla mig även i telefon.. är imponerad verkligen! Inte många som hade kunnat hålla huvet kallt.

    Har du sett den filmen som jag föreslog? The other woman?

    Jag tycker absolut att du ska kontakta tjejen i fråga. Helst ska hon inte ha någon chans att förvarna honom. Du vet ju inte vad för typ av människa hon är. Kanske är hon så naiv att hon vill fortsätta träffa honom och ser detta som ett ypperligt tillfälle. Svårt. Kanske kan kontakta henne när du är framme och säga att hon är välkommen dit, eller till restaurangen om hon vill se vilken tönt hon förälskat sig i?! Vem vet om de kanske har träffats i veckan?

    Usch alltså.. din stackare. Jag har aldrig råkat ut för otrohet så jag har svårt att sätta mig in i situationen, men jag hade inte klarat av att hålla det inom mig så länge.


    Nej jag har inte sett filmen. Vet inte var jag ska hitta den.

    Jag vet inte om jag ska kontakta tjejen eller inte. Enda anledningen till att jag kanske gör det är för att han ska bli själv. Henne bryr jag mej egentligen inte om. Tycker mest hon är billig som skickar bild på sej själv med bara bröst och dum som dessutom har med ansiktet så hon går att känna igen.
  • Anonym (Ava)
    Anonym (mmm) skrev 2019-11-29 14:06:25 följande:

    Jag tror det blir för svårt och krångligt med alla dessa idéer även om det är kittlande att tänka på dem. Tror det är bättre att du bara lugnt och sansat gör slut. 

    Om du ens ska åka dit. Är det verkligen värt det? Har du någon plan för hur det är om du är där, ska du åka hem/sova över? Är hans barn där? Kanske bättre att ta det via telefon eller face time. 


    Jag har övervägt att inte åka dit, men jag tror jag vill se hans reaktion när jag avslöjar honom. Sova över tänker jag inte göra. Jag åker hem direkt. Nej hans barn är inte där denna helgen, Hade nog inte kunnat gjort det om dom vag där. Dom är till skillnad mot sin far fina och trevliga.
  • Anonym (Ava)
    Kramklubba skrev 2019-11-29 17:50:55 följande:

    Jag skulle gissa att du är lite för gammal för honom. Han vill ha någon yngre.


    Jag är 5 år yngre än honom. Hon den andra är 3 år äldre än honom. Vem vet han kanske är tvärtom ovh tänder på äldre om nu 3 år äldre räknas som det.
  • Anonym (Ava)
    Qlöz skrev 2019-11-29 18:55:55 följande:

    Inte alls ovanligt. Min sambo gillar äldre kvinnor. Det är rätt komiskt när vi ser film tex. Då tycker han alltid att mormorn kan vara vacker medans jag tycker att frun eller dottern är vacker. Ett exempel är Wahlgren. Han tycker att Pernilla är vacker och Bianca är avtändande..

    Nu blev det ett sidospår, förlåt!


    Gör inget med sidospår. Fast tre år äldre är inte det att räknas som jämngamla?
  • Anonym (Ava)
    Antoniobossen12 skrev 2019-11-29 18:50:07 följande:

    Får jag komma med ett förslag ?? Vågat men du kan få honom att bli snopen och helt galen !! Pm mig så kan jag förklara vad jag menar innan du konfronterar honom !

    Mvh


    Kan inte pm:a eftersom jag valt att skriva med anonymt nick. Varför kan du inte skriva det här i tråden?
  • Anonym (Ava)
    Antoniobossen12 skrev 2019-11-29 20:08:26 följande:

    Jag föredrar hellre ett pm känns lite för vågat det jag tänker föreslå.. det går väl att pma ändå ?


    Jag tror inte det går utan att använda mitt riktiga nick.
  • Anonym (Ava)
    Antoniobossen12 skrev 2019-11-29 21:17:58 följande:

    Vad gör det ? Jag ska inte äta upp dig ????


    Haha nä det tror jag inte, men jag har valt att vara anonym av en anledning Så tyvärr får jag missa ditt råd om du inte vill skriva det i tråden. Men tack ändå.
Svar på tråden Min kille vänstrar känner sej som en idiot